Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 28.10.2017 22:16:12
|
|
|
|
Duškić
|
Ja se spremila idem do grada, malo, pa da vam kazem skroz sam ispala iz fazona. Sad bih radije spavala, ali , obecala sam. I ja moju cerkicu samo dva puta vodila na šišanje i to samo krajeve, a kovrdzava je sva. Sina jednom i to samo malo šiške.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 28.10.2017 22:23:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje devojcice spavaju. Ja citam. Mislim da cu sad neki film da gledam da se opustim. Lepo spavajtr
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 28.10.2017 22:32:30
|
|
|
|
Sarav
|
Ma razumem ja da treba da poznajemo svoju istoriju, ali u samom startu ubiju želju deci za učenjem i posle sve mora na silu. Bila sam u pratnji jednom na nekoj rekreativnoj nastavi deci koja idu u internacionalnu školu koju pohađaju uglavnom deca diplomata ili ko ima ogromnu kintu jer je škola preskupa. Imali su nastavne aktivnosti dva puta dnevno. Šokirala sam se kad sam videla kako to izgleda. Deca su uzrasta 9 godina i nastava im izgleda kao kad vaspitači skupe trogodišnjake u krug i pričaju im neku priču. Nema bubanja, sve uče kroz razgovor. Nisam imala prilike da im vidim knjige. Vežbali su izražavanje emocija ta zadate situacije Veze nema to sa našim školstvom i tolikim nepotrebnim štrebanjem
< Poruku je uredio Sarav -- 28.10.2017 22:34:43 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 28.10.2017 23:35:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sarav, to se zove gradjansko vaspitanje
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 6:46:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, ustale još u 6h ali po novom satu tako da je to ok. A vidim da je jutro tmurno, bas ne volim jesen i zimu. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 7:51:55
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Uh i mi ustali, ne vidim na oci. A hladno mi nesto, smrzle mi se noge . Kad bi izdrzalo ovo vreme jos par dAna dok ne zbrisemo za Bgd, bilo bi super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 10:26:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Znate sta, toliko stvari uce koje ne znam cemu sluze i time ih samo zaglupljuju. Prave od nase dece robove. Uopste mi se ne svidja sve to. Necu vise o skoli, muka mi je od nje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 13:21:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Imali su nastavne aktivnosti dva puta dnevno. Šokirala sam se kad sam videla kako to izgleda. Deca su uzrasta 9 godina i nastava im izgleda kao kad vaspitači skupe trogodišnjake u krug i pričaju im neku priču. Nema bubanja, sve uče kroz razgovor. Nisam imala prilike da im vidim knjige. Vežbali su izražavanje emocija ta zadate situacije Veze nema to sa našim školstvom i tolikim nepotrebnim štrebanjem Da, ovako je i u Kanadi (verovatno i u Americi ali za Kanadu znam jer sam bila tamo). Knjige nikad nisam videla da imaju, verovatno samo u školi, sve uče praktično.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 16:03:14
|
|
|
|
dddaca
|
Ja se samo nadam da ce se nesto promeniti u narednih 4-5 godina dok malena stasa za skolu. Svaki ministar uvodi neku reformu, pokusava da ostavi neki trag svoje vladavine, a deci je sve gore i gore
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 18:05:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke Ja sad zavrsila peglanje, bas mi se nakupilo nekih majcetina i mm pantalona. Sedoh malo da odmorim i skuvala kafu. Htela krofne al mi kasno sinula ideja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 19:59:09
|
|
|
|
dddaca
|
Kad kazes peglanje, peglu nisam uhvatila vec neko vreme. Kad je budem uzela druzicemo se dugo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 20:19:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trtuudim se da sto manje peglam, ali masine su mi uvek prepune pa mi se majice poguzvaju dosta da moram da ih peglam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 20:27:14
|
|
|
|
dddaca
|
Ma i ja isto, ali sad mi se bas nakupilo. I meni masina poguzva dosta ves, ali ja imam drugi problem. Ukljucujem ispiranje po nekoliko puta, pa centrifuga sve poguzva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 20:41:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam do skoro peglala i carape meni sve izgleda dronjavo dok ne opeglam, a znam da nemi neke zene ne peglaju. Sredila sam i decu i kuhinju, muza nahranila, napojila , sad malo sedim i ucestvujem u igri.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 21:17:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao carape ti si sasava..ne trosim vreme uzalud samo sto moram. I ja sam.smoje sve sredila i pala s nogu. Vikendom.se.uvek.premorim, na sto strana bih. Odoh da gledam TLZP i na spavanjac
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 21:22:08
|
|
|
|
dddaca
|
Ja sam negde vec napisala da peglam samo ono sto se vidi, a i to samo ono sto mora Ne vidim svrhu peglanja gaca i carapa, em se ne vidi, em se razvuce kad obuces
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 22:16:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa.bas tako. Ja sam mm rekla zimi mu ne peglam majice kratkih rukava nema sanse svakako idu ispod i izguzvaju se. Bas mi je bespotrebno i carape i gace i krpe npr. Jao zivela susilica! Cim mi ova masina rikne kupicu kombinovanu i da bacim peglu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 22:20:23
|
|
|
|
dddaca
|
Da znas, susilica je zakon. Posle masine za sudove . Trenutno nemam ni jedno, ni drugo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 22:21:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Zivele susilice, iako je isto nemam ali planiram da je imam 😂 Lepo spavajte zene drage, cujemo se sutra 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 29.10.2017 22:27:14
|
|
|
|
dddaca
|
I meni se prispavalo. Laku noc. Jos malo i odoh i ja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 30.10.2017 7:37:05
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,srecko nas probudio u 7.Nije se uopste probudio veseo kao inace. Ja nikad nisam peglala sve,uvjek ono sto moram.Da trosim vrijeme na peglu nisam luda.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 30.10.2017 7:49:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste, mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 30.10.2017 7:56:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro Ivana i ostali Naspavali se epo jutros, prijalo nam pomeranje vremena Spremila usisivac i odoh da spremam kucu u haosu je!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 30.10.2017 8:12:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam se jedva probudila. Spavala bih jos da me nije malo cudovistance probudilo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 30.10.2017 8:40:06
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Danas sam konačno odvela M u vrtić, skoro dve nedelje nije išla. Ja sam sva nešto slomljena, ona je plakala u snu nekoliko puta, a i kasno smo legli. Jutros kad smo izašle iz kuće nisam mogla da poverujem kako je lep dan, posle onog nevremena sinoć. Uživajte sa svojim mališanima.
|
|
|
Anketa
Koje je lepse ime?pisuljicaTara ili Masa?Tara (
56%)

Masha (
44%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!