Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 7:55:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja se svadjam s malisom, spremila mu neko voce mix, on gospodin pljuje nesto mu ne odgovara !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:02:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mene je mobilni probudio. Sad da ubacim u petu. Svasta imam pre polaska, a posle vucem T sa sobom. Jao, bice veselo. Anck, a sto mu ne das neki slani dorucak?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 2.11.2017 8:04:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:05:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma jeo je vec al nesto slabo. Budan covek odavno, plakao nesto citavu noc imao i T 38
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.11.2017 8:06:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:06:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ni meni ne odgovara voce ujutru, osim banane. Ja sam mojima davala mlecni , zitarice ili slani dorucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:08:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mukica. Zbog toga i nece Jel ima sad temperaturu?
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:12:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Onda nemoj da ga forsiraš verovatno mu je upala, možda uha , jer moje tako plaču celu noć kada je to u pitanju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 8:20:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mukica. Zbog toga i nece Jel ima sad temperaturu? Nema , imao oko 1 dala mu cepic da lepse spava . Seka je imala neki virus , temperatura jedan dan. Verijem da je i on sad zaradio isto. Sad evo jede sirni namaz. Ma on je cudo samo bi jeo. Al zavisi kad je za sta raspolozen. A trulja nesto po ceo dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 9:25:10
|
|
|
|
dddaca
|
Nadam se da ce brzo proci T. Mi smo poranile jutros, ali evo jos se razvlacimo po stanu. Trebalo bi da odem da pozavrsavam nesto po gradu, a nikako da krenemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 9:41:49
|
|
|
|
Sarav
|
Suzi, da ozdravite što pre. Anck, nadam se da mu se temperatura neće vraćati. Dobro jutro žene. Juče popodne Petra je imala 37,5 i od jutros nema ali me zato izujedala samo tako. Ne mogu da je dojim na desnu koliko me boli a i ona neće da sisa izgleda da je muče zubići, nadam se da je to. Sad se uspavala pa ćemo da vidimo kako će da bude raspoložena posle.
< Poruku je uredio Sarav -- 2.11.2017 9:42:43 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 9:47:54
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,Dora tek sad doruckuje 🙄 Anck da ga brzo prodje sta god ga muci. Mi smo ok spavali,mada ja sam bila u nekom obliku kome,moguce da samo nisam cula kad su se budili
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 9:52:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, ti kao moje dete... jutros ga budim za vrtić a on kaže "Što me budiš kad sam tek zaspao?"
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 10:43:34
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Anck, to je sigurno neki vrtićki virus. I moja M kašlje već mesec dana, ne mnogo, ali zakašlje se par puta dnevno, a noću je kašalj probudi. Ako ne prođe sad za vikend, vodiću je opet kpd lekara. I ja sad idem na pregled, opet me grlo boli, a uvo mi već par dana zaglunulo kao da je puno vode.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 12:20:00
|
|
|
|
Sarav
|
Budila se maca, sisala i opet zaspala. Ne deluje da je topla.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 13:36:37
|
|
|
|
bebilule
|
Gdje ste mame?! Ja ovdje nisam bila sto godina, niti sam nešto pratila i čitala, tako da nisam baš u toku. Nisam sigurna ni ko je aktivan od članica koje su tipkale kada i ja. Vidim Anu, Emicu Suzi, Anck..... Mogla sam se i javiti kada M napuni 18 jer fakat nemam vremena Pokušaću nekad sa posla da nešto upratim. Pozdrav za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 13:38:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, pozdrav i za tebe.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 13:51:01
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan mame! Nas je doktor jutros vratio,kaze nije mu nista. Sami smo pa nista od naseg pesijatra dok tata ne dodje. Izgleda da je sezona virusa opet aktuelna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 13:52:33
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bebilule, pozdrav i za tebe. O Ivana, tebe nisam ni vidjela, valjda što sam prelistala zadnju stranicu samo .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 13:55:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo! Bila sam u kupovini, bas se lako umaram. Sada da odmorim pa da spremam rucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 15:37:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde pozdravih bebilule ali nije stigla poruka. Mi dosli. Smutila sam pica mafine. Stizu nam gosti. Sofi kod logopeda. T je u skoli.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 16:50:41
|
|
|
|
emicaa
|
Bebilule dobro nam se vratila Elena bas cudno sto se umaras,uspori malo mi smo setali ali nije uopste za setnju,tmurno je i vjetar puse.Ne mogu da vjerujem jos ali srecko nije skidao kapu
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 19:08:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece cure Muza videh na blic i to dok je sedeo za kompom i ododse na trening. Sedim sa ostalo dvoje jos malko i na spavanjac
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 2.11.2017 21:57:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje su legle. SAd cu i ja da se tusnem, pa u horizantalu. Ima neki film "Dva dana u Parizu".
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 3.11.2017 0:00:47
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Danas niste baš aktivne. Mi bili danas kod logopeda sa Lu.ne izgovara R. Kaže logoped nema ni š,ž,č, i da prvo to moramo da naučimo, tek posle ćemo r. Tako da počinjemo sl.nedelje sa odlascima i kod nje. Inače opet je bolesna. Nije strašno, ide u vrtić, samo kašlje i zapušen joj je nos. Kod nas je vreme bilo predivno, sunčano,prijatno,najzad bez ludačkog vetra.nadam se da će potrajati, pogotovo sutra. Sutra planiram da odvedem H i L kod zubara, i to pešice, redovna kontrola i otvaranje kartona za L. Posle ručak pa spremanje kuće, u subotu idemo na kumicin rođendan a u nedelju ja slavim moj. Moram sad da vidim recepte, biće torta i slaniše neke da ispeknem Čuj ME, lako se umara,a svaki trenutak može da se porodi Hej, lule, ma samo se ti javi kad nađeš vremena, Eco ti isto. kako su drugari? Kako vam je na poslu?
< Poruku je uredio Mariya -- 3.11.2017 0:04:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 3.11.2017 8:19:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ME mogla bi da uradis tikere i za decu i trudnocu Ja poludeh od V nosica. Al sta cu i zubi i vrtic ubise. Nakon sto smo bili kuci nedelju i po stale i dva dana cak nije bio slinav. Kkao je krenuo evo ih opet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 3.11.2017 8:39:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Meni sinoc nije bilo dobro. Jedva sam zaspala. Onda sam se probudila u 5 i nema vise spavanja. Sad cu da budim T za domaci. Ona obicno uradi domaci kad se vrati iz skole ali su nam sinoc bili prijatelji i nije uradila. Imala je diktat. Videcemo danas kako je uradila. Anck, ja to kazem ME da uradi tikere jos odavno
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.