Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 20:53:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, lak i miran ostatak trudnoće i divan porodjaj vam zelim. Mazite stomacice od mene.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 21:28:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ivana zuris bre . Ali hajde da se upisemo u nas dobitni mesec,ako Bog da treca sreca nam stize uskoro.💓💓
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 31.10.2017 23:24:05
|
|
|
|
Rosita
|
Laku noc
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 6:59:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Da se upisemp
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 7:41:14
|
|
|
|
madre
|
Evo i ja da se upisem sad doruckovala, pa rekoh da vidim sta radite... B otisao u skolu, t spava. Sad ce mi doci drugarica da popijemo kafu
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 8:18:04
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutrooo . Stigao novembar😍😍😍. Mojoj najvecoj bebi je za 5 dana rodjendan! 😊💞
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 9:28:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro, upisujemo se i mi 😊 Usli u 8.pre neki dan... Starija cura spava, a mama lezi pored nje i isto ne moze da se pomeri 😂 Sto kazu - prikupljam snagu i energiju 😊😊 Zelim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 9:41:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutroooo ! Zelim nam lepo druzenje i u novembru i laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 10:18:00
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro, jutros sam ustala u pola 5,mrtva sam, odvela muza na posao, nahranila klince, sad da usisam i prebrisem podove i odosmo napolje i da odvedem starijeg u skolu.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 1.11.2017 10:32:05
|
|
|
|
mama Jo
|
O, joj Isi bas si poranila... Moja malena je par dana bila prehladjena, i sad evo skroz pobrkala ritam... jos spava, budila sam je, ali je koma ne moze da otvori oci 😑 Sad mi zao, pa sam je pustila, ali nema popodnevnog spavanja onda.... Nadam se samo da ce biti bez temperature danas....
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 7:34:45
|
|
|
|
madre
|
Dobro jutro ja se izvalila, jedem sendvič (rekla bih da bas bas dosta jedem ) i gledam tv... T spava, b u skoli,mm na poslu... Sad cu polako da se pokrenem, da uradim nesto po kuci dok se t ne probudi.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 8:13:28
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Madre samo ruckaj i uzivaj. Ja ispratila Unu u vrtic. Nori se probudila lezi pored mene i pijemo caj. U 11h odoh u dz na uz. Tiker pokazuje još 16 dana Juče sam spakovala torbu konačno. Danas bih mogla da stvarcice operem.😁
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 8:18:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Madre, nemaš samo ti ovde apetit ima nas još . Masnice, neka si spremila torbu. Ja sam je delimicno spremila, da vidim na spisku sta jos fali. Mozda ovde ima tema ako sam nesto zaboravila . Oprala sam ogradicu. Danas cu one plisane igrackice sa vrteske.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 9:03:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro drage 😊 Pridruzujem se apetit klubu 😊😊 Masnice ti bas sitno brojis... kako si? Jel razmisljas kako ce biti? ME i ti si blizu... Zelim vam lep dan 😊
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 12:27:08
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam imala udes danas, odlepila sam, neka devojka me udarila, htela da skrene i direkt u mene, kaze ju nisam videla, i eto do sad se ganjala sa njom i limarom da mi sreej auto. Jos ja u ajti sa bebcem, jednim pozadi, a jednim u stomaku, nije bio jak udarac ali je me jenudarila celom stranom auta u celu moju levu stranu, cimnuli smo se. Sad se razmislkam da li da idem na uz ili ne
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 22:23:33
|
|
|
|
Rosita
|
Isidora, zao mi je :(. Mislim da nema potrebe da se brines za bebu. Zasticena je. Javi kako si.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 2.11.2017 22:31:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mala Elena evo ima tema KAmperski vodic za porodiliste. Isidora kako si? Javi se.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:00:40
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Isidora kako si? Ja juce ne stigoh da pisem, sve ok na uz, pitao me dr kolike su mi bile ove 2 , kaze i on ce tako ako ne i veci, mada videcemo. Ja lezim, ispratila Uni u vrtic,u ponedeljak joj je 6ti rodjendan,kad pre ,ne znam. Porasla mi beba💓 Sada pripremam da joj obelezim kod kuce, i Nori cu tako. A igraonicu sam zakazala kada se porodim, obema, Boze zdravlja bebac ostaje kod bake,a mi cemo da pravimo zurku. 😃😄
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:13:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mama jo, neka nas ima, neka smo zive i zdrave hahaaaa Isi, ako nemas tegobe , mislim da je sve u redu. Basmi je zao sto ste se iscimali oko toga . Masnice, svo troje su ti u novembru . Taj mesec ce ti uvek biti uzbudljiv !
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:20:03
|
|
|
|
madre
|
Dobro jutro Isidora, verujem da si se prestravila, posavetuj se sa nekim, ali mislim ako se dobro osecas, onda je i sve ok... UM, meni je strasno interesantno to sto su svi u novembru Vi, zene, pricate kako se super osecate, ja se nesto vucem k'o prebijena, sto se kaze evo upravo omlatila dva sendviča sa kajmakom i pecenicom
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:37:25
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro sam, samo se bebac bas jako slabo mrda, i sad cu da izludim dok se ne razbudi. Ja spremam dorucak, a posle idem da se nadjem sa tom devojkom da mi da pare, nadam se da ce odrzati rec. I sad mi se uopsye ne vozi auto, koliko god ja da pazim, drugi voze kao divljaci Nemam pojma sta cemo za vikend, moram nesto organizovati, smoricemo se sami
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:39:35
|
|
|
|
isidora88
|
Um je bas tempirala, meni je to bas super, moji ce svo troje biti zimska deca, M u decembru, A u januaru, e sad za ovog bebca cemo videti da li ce u februaru ili martu. Volela bih u martu, da ne bi bio najmladje dete u vrticu i skoli, kao ova dvojica
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:45:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isi, i ti si zaredjala Moje su u martu, januaru, novembru/decembru.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 3.11.2017 8:48:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha jos da je isti dan . Mada ovo trece je neplanirano, tj.planirano ali za 2019tu, malo je poranilo i iznenadilo nas ali neka je ziv i zdrav💓. Tako da je meni najbolja kontracepcija ne raditi nista u februaru.😂 Ja se osecam kao da imam jos 115 dana da guramo a ne 15😂 skroz kako sam podnela ovu trudnocu,a mislila sam da ce pored Nore biti neizvodljivo jer je mala.
|
Anketa
Druzenje u Novom SaduKada bi vam najvise odgovaralo? radnim danom posle podne (
25%)

radnim danom pre podne (
4%)

vikendom posle podne (
42%)

vikendom pre podne (
29%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!