|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 19:56:49   
Olga75
evo ja user posted image
ne seckam jagode i kad stavim dzemfix ne stavim konzervans ali mi to brzo pojedemo pa nema vremena da se pokvari

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 19:58:37   
Anoniman
Olga kuco mlada user posted image user posted image
Reci mi jos koliko je to brzo ? I ja bih pravila dve teglice , toliko koliko pise ustvari i koliko dugo moze bez konzervansa da stoji u frizideru ?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 102
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:01:16   
Olga75
pa ja dok je zatvoreno drzim u spajzu jer kad je gotovo stavim ga u zagrejane tegle pa ga utrpam u cebe i tako ga drzim bar jos tri dana , dok se skroz ne ohladi
a kad otvorim stavim u frizider.
to brzo je do Bozica user posted image , znaci bar pola godine ne otvoren

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:05:10   
Anoniman
Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 104
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:08:02   
Anoniman
Dobro , jel mogu tegle u rerni da zagrejem ? Nemam masinu za sudove user posted image Nemam ni spajz user posted image
Znaci mogu opusteno i bez konzervansa ili sa manjom merom  nego sto pise ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 105
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:10:32   
Anoniman
Naravno da možeš u rerniuser posted image A ako imaš zamrzivač, možeš i bez konzervansa da napraviš pa zamrzneš u tegli, ja sam tako pravila prve godine kad je N bio bebacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 106
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:11:11   
Olga75
Nedjo , ja tako pravim slatko user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:12:34   
Anoniman
user posted image Pssssssstuser posted image Može da bude i manje slatkouser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 108
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:12:47   
Anoniman
Odlicno imam zamrzivac user posted image
Jednu cu otvoriti posle nekoliko dana sto kaze Olga , pa u frizider , ostale kad se ohlade stavljam u zamrzivac user posted image
Nego , meni jednom puce pivska flasa u zamrzivacu , jel nece tegla sa dzemom ?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 109
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:14:32   
zoća
Neđo ja tako kuvam džem od jagoda jagode zaista ostanu cele
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja kuvam cele jagode sa šećerom, i to traaaaaajeeee, satima ih kuvam...jagode ostanu cele, a bude baš gusto (tako volimo), i na kraju dodam konzervans, ali duplo manje nego što piše. Stavim u tegle koje sam tog trenutka vrele izvadila iz mašine za sudove i odmah zatvaram. Nije mi se kvarilo, imam još teglu sa džemom od šljiva od prošle godine (identično ga pravim).


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:14:59   
Anoniman
Ja sam tad stavila oko 30 teglica od kupovnih kašica, sa raznim džemovima, i nijedna nije pukla. Prvo sam ih ohladila na sobnu temp, pa sam ih ostavila u frižideru da se dobro ohlade, pa u zamrzivač. Mislim da su kod piva problem mehurići, možda se malo mućnula flašauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 111
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:15:30   
Olga75
Ribizla , pa stavi ih tamo gde drzis zimnicu
ili da probas kad se skroz ohladi da stavis u plasticne cinije i tako u zamrzivac user posted image
mada ne znam kako ce biti kad se odledi , nikad to nisam probala sa zimnicom user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Pričajmo o hrani...
11.6.2011 20:18:05   
Anoniman
Ma mucnula sam ja user posted image
Stavicu u staklo pa sta bude user posted image Ne mogu jos i da presipam .. Mozda stavim i u teglice od kasica , malo po malo cu vaditi , super ideja user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 113
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 10:37:11   
*Alexx*
Žene, šta je kukuruzni štirak i gde se kupuje? user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 10:40:55   
Anoniman
To je kukuruzni skrob - ili ti ČVRSTIN - GUSTIN user posted image Kupiš ga u bilo kojoj radnji user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 115
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 10:46:49   
*Alexx*
Aaaa.. gustin! user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 11:34:03   
Lu

IZVORNA PORUKA: ribizla

Niko ne pravi dzem user posted image
Lu ? user posted image


Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 12:21:56   
Verus
sta je dzemfiks lu?  Smejala sam se zvuci kao lepakuser posted image
IZVORNA PORUKA: Lu RR


IZVORNA PORUKA: ribizla

Niko ne pravi dzem user posted image
Lu ? user posted image


Ja pravim sa dzemfiksom i ne stavljam konzervans, nema potrebe, evo imam još od prošle godine što sam pravila dzem od tikve-puterice sa dzemfiksom, stoji u ostavi i nije se pokvarilo.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 12:23:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Od Dr.Oetkera prašak za zgušnjavanje pekmeza sa konzervansom. Imaš više vrsta 

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 119
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 12:25:11   
Verus
aaaaauser posted image   a meni odmah karbofiks pao na pamet, pa mi pripalo smesno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 12:26:05   
Anoniman
Imaš i šlagfix user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 121
   RE: Pričajmo o hrani...
16.6.2011 17:18:14   
Verus
a jojuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Pričajmo o hrani...
17.6.2011 9:40:36   
Lu
Eh Verus, moram malo da zalijepim jagode da se ne odvajajuuser posted image

Kako punite tikvice, brzooo mi treba receptuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Pričajmo o hrani...
17.6.2011 9:45:55   
Anoniman
Ja ovako:
presečem po pola - izdubim ih kašikom (kao čamce user posted image ) izdinstam izdubljenu sredinu sa vegetom dok ne omekša, skinem sa vatre, umešam feta sira (koliko tikvice-toliko sira) on će se fino raspasti sa mekanom tikvicom, dodam malo peršuna. Masom napunim čamce, prelijem jajetom i pavlakom (onako umućeno) i zapečem da porumene user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 17.6.2011 9:46:39 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 124
   RE: Pričajmo o hrani...
17.6.2011 9:50:28   
Lu
Svidja mi se recept Nina
Samo mm ne jede ništa bez mesa, da li da stavim u to i dinstano mljeveno meso, da ne pravim nešto posebno?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here