|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kanapei sa pršutom

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: imperial
Ključne reči:

image
/11


  • 150gr.tanko isečene pršute
  • 150gr.sremskog sira
  • 100gr.kačkavalja
  • tost hleb
  • 1 zelena paprika
  • šaka maslina
  • malo bosiljka
  • nekoliko kapi maslinovog ulja


  1. Pomešajte sir sa bosiljkom i maslinovim uljem,
  2. svako parče pršute namažite pripremljenim sirom i urolajte,
  3. tako urolano stavite na polovonu prepečenog tost hleba,
  4. preko toga kockicu kačkavalja,kockicu paprike i polovinu masline,pričvrstite čačkalicom i ređajte na tacnu.


Može se poslužiti i kao meze.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Američke palačinke
Ringerajin kuvar: Figaro88
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Mafini od sira
Ringerajin kuvar: snowwhite7



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here