|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/17 [chat]
18.12.2017 12:28:15   
Anck Su Nmaun
Caooo
Mi malo spavali, V i ja. Inace nije u vrticu pun je slajma a sinoc imao malu T .
Uzasss tri dana je sastavio u vrticu user posted image
Sad cekam musakicu da se ispece njaaaaam
Ja vozam ovog dzipa.na daljinski a V umire od smeha user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 301
18.12.2017 19:50:08   
suzi kju
Dobro veče. Ja sam prehlađena, deci curi nosic i kašljucaju. Bas bezveze.
Ja sam slomljena bas, i tako me boli leva dojka, Moracu sutra da odem na ultrazvuk i da me neko pogleda, bas boli. A obzirom na to gde radim, samo mi gluposti padaju na pamet.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 302
18.12.2017 20:28:09   
Duškić
IZVORNA PORUKA: Milena18

Ćao, mame, šta radite?
Ja na poslu, pravim malu pauzu.
M je jutros baš plakala kad sam je ostavila u vrtiću, a bila je vaspitačica koju najviše voli i kod koje inače ne plače. Ceo dan mi je ono njeno tužno lice pred očima.

Milena, moj mali mnogo manje place kad ga tata ostavi u vrtic nego ja, kod mene se raznezi. Probaj ti m da posaljes da ostavi M.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.12.2017 20:52:33 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 303
18.12.2017 20:30:47   
emicaa
moji su danas cijeli dan bili sa rodjacima,David je najvise uzivao jer je najmanji pa svi mu ugadjaju.Andrej cak i nosao iako sam mu rekla da ne mora jer mu je tezak David.Dizao ga da pali i gasi sjetlo.Kad smo krenuli kuci svi su plakali,malo im bilo igre user posted image
Suzi nemoj misliti na lose,vjerovatno je neka sitnica.Ljubi djevojcice.A ti brzo ozdravi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 304
18.12.2017 21:07:43   
mama Jo
Vece i od mene...
Ja cso dan lezim, kao prava baba sam ovih dana pred porodjaj... ne znam vise ni sama da li je to trema i nemir, ali danas me ceo dan i bolucka stomak... nervira me to jako, izlezavam se iz sobe u sobu sa kreveta na krevet...
Ogroman mi je stomak, jedva se namestim u polozaj koji mi odgovara...

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 305
18.12.2017 21:37:53   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca su spakovana. Ja nesto kuckam. Uskoro cu i ja u horizontalu. Samo sto tako kazem, pa legnem opet kasno.
Sutra je sveti Nikola, pa su i skraceni casovi. Malo cu biti slobodnija.user posted image
Mama Jo tebi se zaista priblizilo.
Suzi, nemoj odmah da mislis na najgore. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 306
18.12.2017 21:58:40   
emicaa
mama jo koliko je jos ostalo do termina?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 307
18.12.2017 22:00:47   
IvanaSK RR
Mami Jo (manekenki) je ostalo osam dana do termina user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 308
18.12.2017 22:03:29   
emicaa
pa to je nista,moze mama manekenka i sad otici malo do porodilista user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 309
18.12.2017 22:14:07   
IvanaSK RR
Hihihihi, otvoricemo temu "porodila se manekenka" user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 310
18.12.2017 23:22:36   
emicaa
Obavezno user posted image jos bolje da joj promjenimo i nick user posted image
Mama Jo nemoj da nam zamjeris,valjda znas da smo malo ku-kuk user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 311
19.12.2017 8:21:10   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Odvela sam T u skolu. Jedva sam oci otvorila i jedva sam nju probudila. Sofi spava. Nju necemo u vrtic posto su i kod mene i kod T skraceni casovi. Mm danas ne radi jer je praznik. Srecan praznik svima. user posted image Kasnije idemo na rucak kod muzevljevog kolege.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 312
19.12.2017 8:23:45   
emicaa
Dobro jutro,srecko se vratio u bebece dane pa se budio na dva sata user posted image
u zadnjih par noci spava i idjednom kao da ga neko bocne u dupe pocne vristati i bacati se po krevetu.Prvo sam mislila da nesto sanja ali to traje cijelu noc.

Direktna veza do poruke: 313
19.12.2017 8:27:34   
Sanjica26 RR
Jao Emi, pa ti tebi je spavanje skroz da poludis. Blesavko mali.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 314
19.12.2017 8:35:12   
emicaa
ma sta da mu radim user posted image sve dok je zdrav dobro je

Direktna veza do poruke: 315
19.12.2017 9:02:25   
Milena18
Jutro!
Duškić, ne bi to moglo kod nas jer se ona mnogo puta probudi čim ja izađem iz kreveta i odmah plače. Ne sme mama da se odvoji od nje nikako. Morala bi prvo da se rastaje od mene, pa posle od tate u vrtiću, mislim da bi to bilo previše. Kažu vaspitačice da se ona brzo smiri i posle sve vreme bude super, valjda će vremenom prestati da plače ujutru, kad još malo poraste.
Emice, i mi smo imali takvu noć, budila se šest puta. I svaki put je sisala.
Mislila sam da pekidam dojenje sad posle Nove godine, ali nidam sigurna kako će to ići. Danju ne traži uopšte, ali zato noću sve nadoknadi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 316
19.12.2017 9:09:43   
Duškić
Dobro jutro, mame.
Ja poslala cerku u vrtic, a mali jos slinavi .
Milena, priviknuce se, polako.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 317
19.12.2017 10:52:52   
mama Jo
Jutro drage 😊
Tek sad vidim sta ste me sinoc zafrkavale 😂😂 a ja pokusavala da zaspem konacno u pristojno vreme 😊 odkud cu se ljutiti, malo mi je smesno jer sam sve sem manekenka 😂😂 vise bih se opisala kao baba- slon 😂 isla sam sad do Higijenskog da vadim krv, mislim da sam se najvise zadrzala u radnji ulazak i izlazak iz auta 😂😂

Srecan praznik danas svima koji slave, popodne cemo svi negde malo da se gostimo 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 318
19.12.2017 11:54:16   
Mariya
Dan mame!
Sad sam neštomalo čitala unazad, nistebaš mnogo pisale user posted image
Kod nas je haos,mm i ja slinavi, Luci i Leon imaju laringotraheitis, kašlju užas, sline cure na sve strane, dobili inhalacije user posted image H "samo" slini. Od silnog čišćenja noseva mi crkao usisivač! Baš sad, kad mi najviše treba, odmah sam poslala muža kod svekrve da donese njen, a mi ćemo u četvrtak da kupimo novi. Mnogo je bio dobar, a u avgustu mu istekla garancija, s tim da sam ga već servisirala prošle godine u garantnom rokuuser posted image
Prošle nedelje mi crkao mikser dok sam pravila kolače. Što me podseti, odavno se nisam javljala, da li sam vam rekla da sam pobedila u pečenju kolača? Dobila prvu nagradu user posted image Kaže drugarica da sam je zaslužila, moji kolači su bili najlepši, ja kažem da su i najinteresantniji bili, baš nisam pravila klasiku nego zanimljivo. Deci su se najviše dopali user posted image Moja Lu ih je tamanila, a kad ona kaže da su ekstra ukusni onda znači da su dobri.
Sad sedim kod oftalmologa, došla da vidim šta mi je, muti mi se vid na desnom oku. Sutra kod hirurga, skidam mladeže.
Milena, ne znam kako da napišem a da se ne naljutiš i da ne zvuči grubo. Skidaj je ženo sa sise! Da je ona mala pa hajde, ali ona je već velika, uopšte ne bi trebalo da sisa noću a ne 6 puta. Ona se samo teši. Treba naći neki drugi način, razumem ja da si slaba na nju i možda ti je tako lakše ali to nije dobro ni za tebe ni za nju. Ja sam L izbacila onaj podoj u zoru, budio se između 4 i 6. Sad spava od 11-8 bez sisanja, nekad i do 10. Ono u 8 već računam kao jutarnji podoj. Smanjili smo podoje, preko dana ima 2 sisanja, ujutro i pred spavanje, ukupno 4. Sad kad je bolestan dam mu ako traži još jednom. Nije ni meni baš lako, žao mi je da ga odbijam jer je veeeeliki sisoljub ali skoro 10 meseci ima. Sad ću mu ukidati podoje tako da za rođendan ostanemo na jednom uveče i tako ćemo dok sam ne prestane do 14-15 meseciuser posted image devojčice su sa 14 same prestale pa će i on takouser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 319
19.12.2017 12:03:28   
MamaNecaVo
Dobar dan mame,idem da iscitam sta ste pisale.
Mi smo sinoc stigli sa puta pa sabiramo utiske.Ako vidite u vestima da je zena ubila muza,znajte da sam ta.
Od 1000 slika ni jedna nije ok,covek nije lepo podesio aparat.user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 320
19.12.2017 12:08:54   
Maraj
Mariya vas sam pitala za tebe , nikako da naletim na tebe ovde na rr.
Kako ti je sin? Nisam ispratila kako mu je rukica?
Edit: e da, daj recepte za te predobre kolacice user posted image i cestitke za prvo mesto user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 19.12.2017 12:09:59 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 321
19.12.2017 12:49:41   
emicaa
Mariya i od mene cestitke,a i mene zanimaju recepti user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 322
19.12.2017 13:08:50   
Milena18
Mariya, čestitam na prvom mestu! Neka dečica što pre ozdrave, a i vas dvoje velikih. Ma ona nije ni sisala noću dok nije krenula u vrtić, samo pred spavanje. Od kako je krenula, budi se stalno i ništa je drugo ne može smiriti. A da mi je lakše - nije, pre bih bila budna a da ne sisa jer što kaže mm - isisa mi srž user posted image Sama sam kriva, ona je bila prestala kad je bila bolesna jednom, a meni je bilo žao, pa sam je stalno nudila. Moraćemo to da rešimo uskoro, ovako više ne ide.
NAmom, važno da ste se lepo proveli, a od tolikih slika naći će se sigurno neka dobra.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
19.12.2017 19:49:44   
Anck Su Nmaun
Mariya cestitam na pobedi, ja znam samo par vrsta mojih omiljenih i to je to user posted image

V sad zaspao, sam me je odveo do sobe.
H kod bake danas ostala malo. T na trening.
Ja sedim i kuckam, Nesto me stomak cima, vaaaljda cu da dobijem. I to sam danas temu otvorila pa ona greska , i mrzelo me opet.
U petak stavim vaginaletu Canesten1. Rece mi gin. da stavljam povremeno jer zbog spirale sam podloznija infekcijama.
I sutra dan blago krvarim, sutra dan ja stavim cak redovan ulozak, ma jeedva ga isprljao. A M treba tek za 10 dana da dodje. Evo danas Utorak i dalje toliko da zaprlja ves user posted image
Ako jeste M mnooogo je bre poranila. prosli mesec 3.4 dana sad je bas pozurila. malo me to nervira ne znam da li da idem kod Gin.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 324
19.12.2017 20:00:01   
Milena18
Anck, da nije ovulacija? Mada... ne verujem da bi toliko trajalo.

< Poruku je uredio Milena18 -- 19.12.2017 20:01:33 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here