Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 22:07:38
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja... bar da tu specijalnu uhvatimo, kad vec nemamo armiju kliktaca 😉
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 22:34:43
|
|
|
|
bojana92
|
veselice bravo na prvom mestu i danas ode specijalna kod novog clana
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 22:47:52
|
|
|
|
MamaZox
|
Ceo dan klikcem i dodje "pomracina" sad vec 6000. A mislila sam sutra ranije da pocnem .
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 23:11:56
|
|
|
|
AnaTamara
|
Sutra ce se se pojaviti neko "svitanje" tako da nema svrhe da klikces, bolje odmaraj
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 23:13:17
|
|
|
|
MamaZox
|
Lepo si to rekla.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 30.3.2018 23:31:24
|
|
|
|
bojana92
|
Otkud ovoj pomracini 300 i nesto bodova za manje od 5 min
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 0:01:07
|
|
|
|
Dora89
|
Skoro nisam tako glupo potrošila dan. Bar da sam napisala nešto na Forumu, nego sam izlajkovala teme, koje sam mogla da lajkujem na nekoj poštenoj nagradnoj igri, plus kliktala. Naravno, ja izgleda ne klikćem tako brzo kao neki kojih ceo dan nema na rang-listi, a onda odjednom osvanu sa nekim enormnim brojem poena! Više neću učestvovati u igrama sa kliktanjem. Čestitam svim dobitnicima, viđamo ih opet kad budu nagradne igre sa kliktanjem! Izuzev Veselice, čestitam!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 0:07:24
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Bravo Veselice!!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 0:37:00
|
|
|
|
Sarav
|
Zaista sam razočarana rang listom za prethodni dan. Eto, da ste odmarale do popodne mogle ste da uzmete i specijalnu nagradu i prvo mesto. A vi zapale da klikćete i pišete. Veselice, čestitam na osvojenoj nagradi, naročito uzimajući u obzir konkurenciju.
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 1:39:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uzas blago receno
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 5:27:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ne mogu da verujem! Mislim da je zaista krajnje vreme da se igra na kliktanje ukine. Razumem da je igra negde nacin da se privuku i novi clanovi na forum, ali koja poenta da se dovede 5 novih clanova koji ce samo pokupiti nagradu i otici, a da se izgube stari clanovi koji non-stop pisu????? Pola sata pre ponoci lista je izgledala sasvim drugacije i neko sa 4.da dospe na 1.mesto sa toliko bodova??
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:23:16
|
|
|
|
Duškić
|
Kazem Ja "skupe" . Da posizis.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:28:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Dora Ne znam sta bih rekla, jutros kad sam videla iznervirala sam se kao i onaj dan kada sam ja igrala!! Cuvajte se svi vi da i vama ne padne pomracina na oci veceras kad ista dodje na prvo mesto, svih pet dana je pri dnu, nema nigde pa za jedan dan na prvo mesto ce da stigne, mi kao budale klikcemo 5 dana.
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:30:19
|
|
|
|
Duškić
|
Nema sta da se cuvaju nego "igranje po ceo dan". Jos danas i gotovo.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:32:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Duskic vidis da nekada i igranje po ceo dan bude dzaba...
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:38:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Nema sta da se cuvaju nego "igranje po ceo dan". Dzaba ti igranje po ceo dan, pa svi tako i igraju kad odluce taj dan , zato zene i polude na kraju jer neko za 2 sata nakupi po 10 000.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:40:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Dora Ne znam sta bih rekla, jutros kad sam videla iznervirala sam se kao i onaj dan kada sam ja igrala!! Cuvajte se svi vi da i vama ne padne pomracina na oci veceras kad ista dodje na prvo mesto, svih pet dana je pri dnu, nema nigde pa za jedan dan na prvo mesto ce da stigne, mi kao budale klikcemo 5 dana. Ne bih se iznenadila da svih 5 mesta budu pomracina, zuma, Gala, ranica, komka, KrisLI , ranac ili neki kojih uopste i nema na listi za dan ce nakupiti 50 000 eto toliko o fer igri.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.3.2018 8:42:17 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:42:19
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Na zalost desava se. Ja sam malo kliktal, ali tema za like-ovanje vise nemam. BNe odustajte pisite.
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:44:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Duškić Nema sta da se cuvaju nego "igranje po ceo dan". Dzaba ti igranje po ceo dan, pa svi tako i igraju kad odluce taj dan , zato zene i polude na kraju jer neko za 2 sata nakupi po 10 000. Ma kapiram vas ja sam pocela pa odustala, deca me ometaju, a i da ih kuliram cek dan a vreme lepo nista od toga, jer bukvalno ceo dan igras i neko te za cas prestigne u pola noci i gde si proveo dan.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 8:45:46
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Dobro jutro. Na zalost desava se. Ja sam malo kliktal, ali tema za like-ovanje vise nemam. BNe odustajte pisite. Podrzavam. Anck i Vesi i ko je visoko na listi nek igra, nagrade su zaista prelepe i ko ih ne bi zeleo za svoju decu !
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 9:12:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Duškić IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Duškić Nema sta da se cuvaju nego "igranje po ceo dan". Dzaba ti igranje po ceo dan, pa svi tako i igraju kad odluce taj dan , zato zene i polude na kraju jer neko za 2 sata nakupi po 10 000. Ma kapiram vas ja sam pocela pa odustala, deca me ometaju, a i da ih kuliram cek dan a vreme lepo nista od toga, jer bukvalno ceo dan igras i neko te za cas prestigne u pola noci i gde si proveo dan. E bas to !
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 9:54:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Drage hvala puno :* Kliktala sam od dvanaest do dvanaest,nije me mnogo blokiralo a tada sam lajkovala sve,mislim ceo forum da sam izlajkovala .Eto da se zna da moze posteno ali sa trudom da se osvoji nagrada.Videli ste da je 15 minuta pre kraja igre neko sakupio od 6000 do 13 000 poena tako da svi znamo sta se radi.Nema sanse za toliko poena pa da klika njih deset. Hvala jos jednom i klikajte zene,kada se objave rezultati videce se sve
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 11:43:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec vodim ekipu u prvih 5 Evo moja Taruska klikce trazi plavu ikonicu
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 11:45:00
|
|
|
|
Dragce86
|
Cestitam, Veselice! Ja sam juce pokusala da igram do nekih 14h i prilicno sam skupila oko 4 000 nesto a crkla sam kliktajuci ali kad sam videla da uskace Raja i ostala kompanija, batalila sam :( Tacno bih se uvece pojela da sam prosla kao Mama Jo! To vece sam se i oko nje iznervirala jer je zena crkla taj dan a prekocili je za 2 sata?!! Tako da...nisam ja za ovaj tip igre...
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 31.3.2018 12:00:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala draga
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?