|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Oblande
22.11.2019 7:22:29   
branki*

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ja pravim po nekom "otprilike" receptu. Kuham na manjoj temperaturi malo vise od litar mlijeka sa mozda 700 g šećera. Kada se zgusne i potamni, nakon mozda dva sata, dodam putera. Nekad i malo oraha. Filujem i to je to. 



to je to!ta starinska varijanta o kojoj smo pisale na temi,koju je spremala moja baba,ona je samo te znala i to pravila,srcu mom najdrazeuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Oblande
6.12.2019 17:00:05   
mama ivane
Cokoladne oblande


250g margarina, 24 kasike mleka, kasika brasna, 8 kasika mlevenog keksa, 50 g cokolade, pakovanje oblandi.
Margarin , mleko, i secer stavite da se kuvaju . Kadprovri umesajte brasno i mleveni keks. Kuvajte jos malo, pa skinite sa vatre. Fil prohladite da bude mlak , a potom filujte oblande. Pritisnite ih i osravite dase dobro stegnu . Pre sluzenja isecite na strangle.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Oblande
6.12.2019 19:19:43   
mama Jo
Mama ivane, ti si puna recepata, super 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Oblande
6.12.2019 21:30:07   
MamaNecaVo
Meni je otkrovenje IG i foog blogerke. Nikad vise nisam mesila i spremala 😁


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Oblande
7.12.2019 11:13:50   
mama ivane
Sve ono sto pravim u kuhinji zelim da podelim sa vama😊 


(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Oblande
8.12.2019 0:51:52   
MamaNecaVo
Ivana da li imas neku varijantu bloga? 


(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 56
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Jelo od starog hleba
Ringerajin kuvar: lelaigor
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here