|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
13.6.2019 22:14:11   
pari
Sto kaze danas koja drugarica, kad odem na feniranje,kao da sam otisla na terapiju 😁 Ali stvarno je tako, treba nam malo predaha od svega, treba nam da budemo malo barem same, da nesto uradimo za sebe...
Ja nesto sad uvece crkla...dm,zdrava hrana,menjacjica,spremi stvari za sutra,spremi veceru, spremi njih za spavanje....I sad lezim pored T...ne mrdam...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 301
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
13.6.2019 23:24:29   
Misha i Ljisha
Ja sam bas siznula na mm. Radnicke igre, pa svadba 22. kod kolege (kaze niko ne vodi svoje porodice pa nece ni on nas da ne bude crna ovca) pa onda splavarenje sa firmom i svasta. Nadrndana sam na njega jer ja nigde ne idem. Iskreno ljubomorna sam. Ne zato sto mislim da se on svalera vec zato sto zivi zivot opusteno bez nas. A ja kuci s decom. A on u provodu. I siznem ja na sliku sa fejsa gde je on u busu sav srecan nasmejan "drzi usi" koleginici a samo dva sata pre toga se posvadjali na krv i noz ostavio me da ronim suze i u rasulu a on se zajebava da prostite. Jako sam lose od tad, jako lose. Kao ugasio je fejs. Dosta mu je fejsa. Reko ugasio si fejs samo da bi se skrivao ali bukvalno. I kakvo je to ponasanje. Kao klinci. Pije se u busu seta po busu drze usi.Pa nisi ti deckic vec otac dvoje dece muz i covek od ravno 40 godina. Kakvo je to ponasanje???? Izludjuje me on kaze da sam ja nenormalna a ja kazem da se on ne ponasa ok. I Bog zna kako na fb sve slike sa kolgama i kolezinicama, te nova godina te osmi mart te radnicke igre te ovo te ono i nije me mrzelo poslednji put na fb je postavio moju sliku PRE DVE GODINE!!!!! kaze dizem frku za bezveze. Jeste dizem frku za bezveze ja sam ti samo debela dadilja koja ti cuva decu i koju dodjes kuci da poj..es.... Ju sto sam besna na njega vec nedeljama. I kao pita on mene sme li na splavarenje. I ja kazem ok. Al ponasaj se. I posle par dana mu kazem izvini mislila sam da sam ok sa tim ali nisam. I naravno nece da odustane. Njegov kolega je zvao sve nas na svadbu i pitam ga da idemo svi zajedno a mene s decom uvece kuci da dobaci.PRvo da se dodvori je rekao ok. A onda par dana kasnije pa niko ne vodi svoje zene pa ti ces tamo izgledati kao inspektor ionako me zezaju da si babaroga jer sam ugasio fejs. Aloooo pa nisam ti ja rekla da ugasis fejs sam si to uradio. On mene napravi babarogom. I tako se covek provodi. I dosta mi je kuce i mislim da cu da trazim posao u BG iskreno da putujem sto godina svaki dan majke mi. Pa da vidi. Pri tom mu kazem samo se stavi na moje mesto ja sam 7 godina kuci. 7 GODINA!!!!!

Evo sef mi dao tonu posla. Super. Ekstra. Ali dosta mi je rada od kuce. Ali stvarno. hocu da vidjam druge ljude da popijem kafu i da cujem koji vic a onda sednem u kancelariju i radim svoj posao bez prekidanja Mama mama ili Ljiljooo Ljiljooo....

Jako sam lose i sizim. On naravno smatra da sam paranoicna i da pravim frku jer mislim da se svalera. Nema on razloga da se svalera kad dobije cesto i dva puta na dan. Ali meni treba vise i meni treba da negde idemo zajedno a ne da on bude momak ili eventualno tata sa jednim detetom (D voda dosta) a ja da budem mama sa dvoje dece. A nikad nas cetvoro. I sad je potegao more kao icicemo na more. Sere necemo ici na more nemamo para ove godine za more. I reko jedino me na more sa sobom vodis. Jel se ti stidis zene koja je obrazovanija od tebe i sposobnija i majka tvoje dece? Za mene niko nikad ruznu rec nije rekao, svi kazu da sam izuzetno fina. Nikad nisam imala problem sa nikim i da ja toliko nisam zasluzila da nas povede u svadbu na par sati vrati kuci a on se vrati na slavlje???? Ja sam jako besna i jako nesrecna i stalno mi je zeludac u grcu. Uzasno se osecam.

Pri tom znam ga vrlo dobro. Tamo sa njima cile mile sa svim zenama flertuje i onda dodje najcesce nadrndan kuci. Pa valjda treba da je obrnuto da si na poslu nadrndan a kad dodjes kuci da si srecan jer si sa porodicom? Ne? I te usi...alo covece kakvo je to ponasanje. I sve koleginice koje i ako si zagrlio te su da prostite ili drndulje ili matore babe koje se vec zezaju na racun svega ili devojke. Nijedna zena koja ima malu decu ili trudnica ne bi dozvolila da bude u situaciju da je grli kolega. Nijedna. Kako ja to nikad nisam dozvolila?

Jako mi je tesko i bas se tesko nosim sa svim ovim. I treba mi eto da i mene nekad negde odvede. No imam plan ako nece on a onda ce da sad bude druga ploca. Ima da ostaje sam uvece s decom dok sam ja negde. Ne zanima me. Nesto cu smisliti. Strpam P u krevet istusiram se i odem pa nek se misli

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 302
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 0:43:24   
Ivanka 75
Ljiso, ovaj kraj ti dobar! On udje u kucu, tisamo kazes ajd cao i izadjes!
Ja to redovno radim 😊 U prolazu dobacim idem tu i tu... 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 303
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 6:52:26   
Misha i Ljisha
DObro jutro. Ivanka bas tako.

Nego molim moderatore nek prebace ovo u temu bracni problemi user posted image

Mi ustali kad je mm otisao na posao. Evo ja pijem kafu i oko dorucka. Danas poslednji dan vrtica.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 304
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:08:16   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

DObro jutro. Ivanka bas tako.

Nego molim moderatore nek prebace ovo u temu bracni problemi user posted image

Mi ustali kad je mm otisao na posao. Evo ja pijem kafu i oko dorucka. Danas poslednji dan vrtica.



Dobro jutro
Ja ustala jos u 6 ko vampir. 
Gledam ljubavniČki film i pijem kafu... Milina... Banda spava 😜
Kuliram u dvoristu, ajde Ljisho prudruzi mi se ❤️
Sitna zadovoljstva da ne pregorim skroz, muka mi vise od posla, em vrucina em svi imaju muzicke zelje pred kraj, ma ko vas... 
Petak... Sutra Ivka ima finale male lige u odbojci, pobedili ne pobedili primaju medalje 😊
Tj, njen tim je prvo mesto na tabeli pa igraju za zlato 😊
Kako su bili smotani na prvoj utskmici jesenas, ni da potrce za loptom a kamoli da je udare i prebace preko mreze 😂 Odbojka je u pitanju, Ivkin tim do 4 razreda. 
Sad su se opravili malo, ne plase se lopte 😂
A u nedelju rodjendan kod komsinice... Ivka mi kaze u sredu mama dobila sam pozivnicu za neciji rodjendan, onako izokola... Ja kazem "a ja sam kupila poklon za neciji rodjendan", a ona srecnaaaaa, pa mi kaze "mama ja se druzim sa njom"... I treba da se druzis, to joj kazem... Drago joj bilo sto sam kupila poklon i pre nego sto je dobila pozivnicu... Inace, ove godine za rodjendane kupujemo pizame, prosle godine su bile torbice. Za decake za sport a za devojcice one sa diznijevim junacima Zvoncice, Else i tako to... 

Ajoooooj al hrčeeeee ❤️

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 305
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:12:58   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Strpam P u krevet...... i odem..... 



Ja ni ovo ne bi radila Ljisho... Nek sam namiri dete, sta mu fali. 


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 306
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:13:57   
Misha i Ljisha
Ivanka ma samo serem ja nemasanse da. Ja tako  nesto mogu da odradim kad uvece radim. Kapiras

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 307
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:17:58   
pari
Ali nesto moras da uradis Ljisho...ako ne uvece,onda za vikend...makar kratko...nesto za sebe i tako stalno po malo...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 308
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:18:19   
Ivanka 75
Nadji kad mozes, i ja radim uvece... Doduse ne od kuce ali...
Ako ne mozes uvece mozes za vikend, nezadovoljstvo je opasan drug. 
Nakupe se losa osecanja pa posle ne mozes da ih se otarasis. 
Pregrmi prvi izlazak iz kuce i videces da ce svaki sledeci biti laksi. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 309
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:18:58   
Ivanka 75
Vidis da se i Pari slaze sa mnom 👍

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 310
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:23:16   
Ivanka 75
Ja gledam moju sestru... Troje dece, kuca, muz, nema vremena ni za sta, za sebe najmanje.
Samo zbog nervoze proslog septembra slomi stopalo, eeeeej, sve kosti u stopalu otisle dovraga! Samo nervoza! Nezadovoljstvo i zelja za slobodom. Pa povrh svega stavise joj gips i posle 7 dana dobi sepsu jer joj posao pesak pa se napravila infekcija. Jedva ostala ziva. 
A ne brine o sebi jer nije sebi dala vreme za sebe, i stalno joj tupim o tome, malo se popravila u zadnje vreme, valjda joj dosadilo da joj gundjam. 
I zetu sam pocela da gindjam 😊 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 311
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:25:16   
Ivanka 75
Ja i do pijaca kad odem zamlatim se bar sat i po 😊 Moje vreme... A oni nek se cuvaju... A pijac mi na 200m od kuce 😂

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 312
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:29:40   
pari
Tako i treba Ivanka...Drugacije ne moze jer oni ne razumeju i nikad nece...ne zato sto ne zele nego nisu majke,zene i ne prolaze ono sto i mi...
Mene nema ko da odmeni ali prijalo bi mi...da imam malo vremena za sebe...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 313
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:35:09   
Ivanka 75
Nemaju osecaj zato sto im mi dozvoljamo da se izvuku od obaveza. Gde pise da samo zena mora da brine o kuci i deci? I gde pise da je ona sa porodjajem pokupila svo znanje o deci, a sa zajednickim zivotom o kuci?
Pa ja bi ovom mom olupala svaki tanjir o glavu kad bi me docekala puna sudopera u 11 uvece! 
Inace... Ovaj moj redovno ukljucuje ves masinu preko nedelje a ja penim zbog toga... I redovno ga ceka mokar ves u 3 popodne da ga prostre 😊 Nekad i ja to uradim ali i njemu pruzam to zadovljstvo 😊

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 314
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:36:03   
Sanjica26 RR
Prebacila sam u temu, pa molim vas da ne masite temu.user posted image

T od juce ima temp. Evo nas kod dr. Trebalo je da idemo kod mame. Hocu da bi znala da li da se uputimo.
Sinoc taman sto sam izasla sa drugaricom salje mm poruku da je dobila temp. Bas smo juce razgovarali i rekli kako sebe stavljamo po strani. Nemamo vremena za sebe. Samo deca, pa deca. Sve je to u redu. Ali moramo i na sebe da mislimo.Treba da budemo dobri deci.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 315
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:37:50   
Ivanka 75
Tj... Njega nervira stoja perem samo vikendom pa se nakupi vesa i onda vikendom peri peri peri... Susi susi susi...
On uporno ukljucuje masinu radnim danom a ja ga uporno kuliram... I tako vec 11 godina... Sad vec preslo u zanimljivo, samo pogleda korpu sa mokrim vesom na klupici u predsoblju, pogleda mene i nakezi mi se 😊

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 316
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:37:52   
Misha i Ljisha
Ma kakvo crno razumevanje. On samo ponavlja ti bsi mama ti moras biti kuci. Zamisli. Kad kazem i ti si roditelj kao i ja on kazeda imam visak muskih hormonA. Evo prilika. Francuzi bi trazili da predjem ful yime da radim kod njih. To zahteva i odlazak u Francusku na obuku il ko zna sta. Kaze reci im od septembra. Kad P krene u vrtic. Znaci nisi kadar i sam znas da nisi kadar da cuvas decu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 317
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:39:06   
vonavoj
Ljishooo,ti si veci perfekcionista od mene! I vrlo posesivna majka,naucice da ga okupa,nahrani,uspava,nece znati kao ti .ali ce se snaci..nece deci nista faliti da ih ostavis sa tatom...izacice ti na nos par puta,a posle ces da oguglas. Nema sta ti da ga strpas u krevet..on dolazi u 4,ti u 5 ides..idi u kafic,popi kafu i radi odande..i dodji kuci u 9..pa da vidimo kako ce funkcionisati..Da vidis tako 3 dana za redom,aha.Ju,ti njemu takvom i dajes,hahahaha..mene ce moj da ostavi definitivno,mi nemamo kad da se nadjemo..meni trebaju idealni uslovi. A malac nas ubi sa nespavanjem..nocas me je rasturio..mm i nema mesta u krevetu (to sam rekla necu dozvoliti,ali makar spavam,delimicno)..A za koleginice,to su deca u dusu (ja kazem grubo-debili)..pitaj ga da tebe tako vidi sa kolegom.. (siguran je,ne radi,kod kuce,mozes misliti)Ja izadjem,odem na nokte,jednom mesecno,odem sa T samo negde... 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 318
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:40:07   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ma kakvo crno razumevanje. On samo ponavlja ti bsi mama ti moras biti kuci.



Auuuuuu pa ja bi ga za ovo patosirala! 
Da vidis kako je kadar da cuva decu kad ostane sam, nego nema mnogo prilike za to. A ti mu je stvori. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 319
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:40:37   
IvanaSK RR
Ljiso,meni je post pre za temu negative ;)

Ja sam mojima sinoc drzala predavanje o tome da se malo ukljuce u kucne poslove kad vide da dolazim kasno...iskucah kilometarski post pa me izbaci..

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 320
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:42:17   
Sanjica26 RR
Nemoj samo macu da nam dirasuser posted image
Prebacila sam u bracne probleme, pa tamo pisite.


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 321
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:44:24   
IvanaSK RR
Sanjci,maca spavalauser posted image
Nisu ovo bracni problemi nego svakodnevni😂😂
Ivanka,ja mom sinoc htela da odnesem sudove u kadu dok se kupao😂
I ja tamo prebacila post,sad odoh da brisem onda.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 322
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:44:38   
Ivanka 75
I za kucne poslove kuliram... Pa mm je nalazio carape u torbi za posao jer sam ih nalazila svuda po kuci ujutru kad on ode... Jedna u trpezariji na stolu, druga u predsoblju na podu! Eeeeeee skidanje u letu... 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 323
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:46:18   
vonavoj
Sanjice,neka si izasla..zna i tm da izmeri temp i da lek..treba nam vreme za nas.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 324
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
14.6.2019 7:54:45   
Sanjica26 RR
Ma, da. On se nikad ne buni. Prosto je takav. On cele noci dezura oko temp. Ja se ne pomeram.user posted image To za za izlaske, za druženje moramo oboje da promenimo. Društveni život nam je nula.
Sinoc sam se ljutila sto ne da da ga ispratim do bolnice. Kaže nema potrebe da se cimas.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...
Kako ostati normalan kada vaša beba ne žel...
Vaša beba već danima plače i nervozna je, a vi pucate po šavovima. Evo kako da ostanete pri zdravoj pameti kada vaša beb...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here