|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 20:31:51   
Maraj
Vece mame
Ja uspavljujem S. Imamo goste na nocenju. Oni klopaju,ja da uspavamS
Valjda smo sve zavrsili, sto se sutrasnjeg dana tice. Ujutru je krstenje...ja bila dabnamestim frizuru i tako...

Smesko, izgubio se...jao....gde je bio...nocna mora svakog roditelja...
Kako ste sada sa temperaturom?
Von od znoja, i mom L hoce tako
Pari kako je T sada spada li joj T

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 551
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 20:40:05   
doramar11
Mislila sam da mediji preteruju kada izvestavaju o nevremenu u Grckoj. Sada vidim da to nije slucaj, jadni ljudi.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 552
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 20:44:32   
Ivanka 75
Ma gde preteruju... Leteci suncobrani, platicne stolice i stolovi postali projektili, a sve montazno i neobezbedjeno🙁

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.7.2019 20:54:08 >

(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 553
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 20:46:14   
doramar11
Idi bre..odes na more i izgubis glavu. Katastrofa.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 554
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 20:51:50   
pari
Maraj,da vam bude lepo sutra 🙂

Meni T zaspala, ja lezim pored da vidim kako ce biti i kad ce se probuditi. Malo citam knjigu, malo se dopisujem sa mm...

Smesko,kako ste sad?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 555
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 21:18:43   
flamingos


IZVORNA PORUKA: pari

Maraj,da vam bude lepo sutra 🙂

Meni T zaspala, ja lezim pored da vidim kako ce biti i kad ce se probuditi. Malo citam knjigu, malo se dopisujem sa mm...

Smesko,kako ste sad?
Muke sa dečicom.Prijatno čitanje knjige.Ja se istuširah i legoh,da odmaram,baš se umorih danas.Budite mi svi dobro.Kid nas počela kiša da pada


(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 556
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 22:33:13   
smeško
Nesto nam se gubi internet, vec cetvrti put pisem. 

Sada ima 38.4. Jos dva sata ne sme da pije sledecu dozu. Ja izbacila primolut, smanjuje mi dojenje, rekla bih.Maro, cela plaza ga je trazila. I vatrogasci. Ja sam trcala duz cele plaze sa J u rukama, na jednu stranu, a mm na drugu. Svi nasi ljudi, Makedonci i Grci su se pridruzili. Cak i oni crnci sto prodaju svasta. M sam vratila u apartman da ceka. Vece beznadje do sada nisam oset_ila. A on se sporazumeo sa grcima na engleskom, zamolio ih da ga dovedu do nase vile i cekao nas tamo. Svi su trazili dete koje place, a on nije plakao. Zahvalio im se. Poslao mi je i poruku da je u sobi i da je dobro, ali ja nisam ponela telefon. Uradio je sve sto treba. Mi smo napravili gresku. Hteli smo svakom od njih da dozvolimo da uziva u cemu zeli. Za J je to pesak, ali stalno moras da pratis da nesto ne stavi u usta, M se igra brodicem pored vode, a N trci uz nju. Sada toga vise nema. Mogu da se podele samo izmedju mm i mene. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 557
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 22:47:33   
Maraj
A joj smesko....horor film....noge su mi se odsemle dok sam citala post...daleko bilo, umrla bih..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 558
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 22:50:08   
doramar11
Dovoljan je samo trenutak nepaznje, poznat mi je osecaj. Dobro se sve zavrsilo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 559
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 23:12:51   
smeško
Pari, zar i vi T? Bravo za prohodavanje! Nista lepse od malenih dusica koje spartaju. Meni, bar, nema. Srecan rodjendan, M, sa zakasnjenjem!!! Da ti je ziv, zdrav i srecan. Nista drugo mu ne treba. Maro, srecan rodjendan i vama, ako mi pukne net! Vec ima godinica! 💖 Srecno i krstenje! Na zdravlje i spasenje! Provedite dan i celo slavlje srecno i bas kako ste zamislili i pozeleli!Sanjice, tebi pisem privatno.💖Von, jeste li bolje?Jess, kakvo vam je vreme? Nama ima malo vetra posle oluje, nikako da se smiri. Ti ljudi koji su poginuli sa decom, zadesili su se u luna parku. Strasno. Koliko srece sto smo resili da prespavamo u Makedoniji.


(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 560
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 23:14:44   
flamingos


IZVORNA PORUKA: smeško

Nesto nam se gubi internet, vec cetvrti put pisem. 

Sada ima 38.4. Jos dva sata ne sme da pije sledecu dozu. Ja izbacila primolut, smanjuje mi dojenje, rekla bih.Maro, cela plaza ga je trazila. I vatrogasci. Ja sam trcala duz cele plaze sa J u rukama, na jednu stranu, a mm na drugu. Svi nasi ljudi, Makedonci i Grci su se pridruzili. Cak i oni crnci sto prodaju svasta. M sam vratila u apartman da ceka. Vece beznadje do sada nisam oset__ila. A on se sporazumeo sa grcima na engleskom, zamolio ih da ga dovedu do nase vile i cekao nas tamo. Svi su trazili dete koje place, a on nije plakao. Zahvalio im se. Poslao mi je i poruku da je u sobi i da je dobro, ali ja nisam ponela telefon. Uradio je sve sto treba. Mi smo napravili gresku. Hteli smo svakom od njih da dozvolimo da uziva u cemu zeli. Za J je to pesak, ali stalno moras da pratis da nesto ne stavi u usta, M se igra brodicem pored vode, a N trci uz nju. Sada toga vise nema. Mogu da se podele samo izmedju mm i mene. 
Ne smem ni zamisliti kako vam je bilo.Srećom sve se dobro završilo.Moraju stalno da se prate.Ja vodila malecku na bazen,ona ne ume da pliva,ja nusam mogla da budem u bazenu sa njom,ali sam sve vreme stajala za ne daj bože-skačem onako obučena i gotovo.Ali super joj je bilo sa drugarima iz razreda.Mnogo me strah i vode,i tih njihovih nestašluka


(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 561
   RE: Razgovori mama 07/19
13.7.2019 23:17:41   
Ivanka 75
Uh Smesko, strasno, strasno, hvala bogu da se sve dobro zavrsilo.
Nama se mnogi smeju sto letujemo 5ti put u istom mestu. 
Vi ste ludi, ona je velika, mozete da idete gde hocete. 
Ne  e, ona Polihrono zna skoro napamet, 7x bila tamo vec. I zna pricu, ako nas slucajno ne vidis u masi, ne mrdaj odatle, nismo daleko. Ili, udji u najblizu radnju i kazi kako se zoves i mamin br telefona. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 562
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 0:24:16   
doramar11
Lep je Polihrono i ceo taj potez..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 563
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 0:29:16   
Ana RR
Joj Smeško... zaboleo me stomak dok sam čitala, ali... kakva je on pametnica user posted image divni veliki dečak user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 564
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 1:57:57   
dunja RR
Smeško, retko uđem u ovu temu, tj. Nikada i ne pisem ovde, nemam naviku. Sad ovih dana dok dojim dešava mi se da bacim pogled, i evo kuckam ti levom rukom ok mi M na sisi. Dobro je da se na plaži dobro završilo sve ♥️
Nego, evo zasto ti pisem pre svega, za Primolut nor, neka me Maslačkonja ispravi ako grešim. On je strogo zabranjen za vreme dojenja jer je hormonski preparat.Ja se secam da dok sam dojila S redovno dobijah na moru, ali mi je dr (tj. i endokrinolog i ginekolog) zabranili da bilo sta koristim tipa primolut, kontraceptive, jer su to hormoni i pored toga što smanjuju mleko, prenose se mlekom u bebu. Evo i sad idemo na odmor (u banju doduše, ne na more, ali imamo 2 super bazena u hotelu, a ja obožavam plivanje) i dobicu garant, i nervira me to, ali nista ne mogu. 
Vidim da si rekla da si prestala, i dobro je, nego pišem za svaki slučaj, samo jer mi je u glavi šta su mi onomad dr-i rekli. Ali neka i Maslačak potvrdi.
Nisam htela da paničim, samo pišem jer mislim da za bebu nije dobro piti primolut dok se doji, pa reko bolje da odreagujem.

IZVORNA PORUKA: smeško

Nesto nam se gubi internet, vec cetvrti put pisem. 

Sada ima 38.4. Jos dva sata ne sme da pije sledecu dozu. Ja izbacila primolut, smanjuje mi dojenje, rekla bih.Maro, cela plaza ga je trazila. I vatrogasci. Ja sam trcala duz cele plaze sa J u rukama, na jednu stranu, a mm na drugu. Svi nasi ljudi, Makedonci i Grci su se pridruzili. Cak i oni crnci sto prodaju svasta. M sam vratila u apartman da ceka. Vece beznadje do sada nisam oset_________ila. A on se sporazumeo sa grcima na engleskom, zamolio ih da ga dovedu do nase vile i cekao nas tamo. Svi su trazili dete koje place, a on nije plakao. Zahvalio im se. Poslao mi je i poruku da je u sobi i da je dobro, ali ja nisam ponela telefon. Uradio je sve sto treba. Mi smo napravili gresku. Hteli smo svakom od njih da dozvolimo da uziva u cemu zeli. Za J je to pesak, ali stalno moras da pratis da nesto ne stavi u usta, M se igra brodicem pored vode, a N trci uz nju. Sada toga vise nema. Mogu da se podele samo izmedju mm i mene. 




< Poruku je uredio dunja RR -- 14.7.2019 2:34:29 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 565
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 7:44:33   
MimaKos
Sta se vama ljudi desilo.. strasno, pakao


(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 566
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:06:10   
IvanaSK RR
Smesko,ljubim puno ❤️
Pari,kako ste?Von?
Maraj,lepo se provedite danas.
Devojke,grlim vas sve.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 567
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:09:40   
jess021
Dobro jutro! 


Smesko, mogu da zamislim taj strah, ali dobro je. 
Sanjice, kako je tm?
Pari, kako je T?
Maraj, srecan vam divan dan!!
Kod nas hladno i oblacno, danas nista od kupanja, bas bzvz. Ali dobro, naci cemo vec neku zanimaciju. Pojeli su me komarci nocas.


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 568
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:19:11   
pari
Smesko, mogu samo da zamislim kroz sta ste prosli...Dobro je da je sve u redu!

Meni T jako kenjkava, ima sad 37.8. Nocas se dosta budila. Nemam pojma sta je,ali razmisljam da odemo kod dr jer putujemo u cetvrtak za Ameriku. 

Puno vas sve pozdravljam!

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 569
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:23:00   
MimaKos
Joj pari, kako bih ti narucila nesto iz Amerike :)) ako naidjes na to, obacezno uzmi, zove monistat  chafing powder gel i kosta oko 6 dolara, 40 ml, a bukvalno je kao benefit porefesional primer (ako se sminkas) koji kosta 40 dolara!


(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 570
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:41:34   
vonavoj
Auu,smesko,strasno. Sekunde su vecnost.Lose je vreme i ovde,i cudi me da je i na moru isto,bezveze..ide toplije od sutra i ovde,pa i tu. A sred sezone je,nema pravila vise.Pari,odvedi je,neka dr pogleda usi. Pazi,svaki put ti se razboli pred put..samo stres.M je ok spavao,gledam ga,ima i dalje crveno,nije klasican osip,da ima bubuljice,mozda je reakcija na temp koju je imao 1 dan..nema puno,ili je od znoja...procice.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 571
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:52:35   
MimaKos
Moj.malimima bas oset_ljivu kozu i uvek takav osip oko vrata i na ledjima kad ima temperatutu, zato se samo uljem kupamo.. sigurno je od toga


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 572
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 8:59:48   
Filadendronka
Maraj, srecan rodjendan, danas je veliki dan za vas! Pari, bravo za prohodavanje! Brzo ozdravljenje, vrv je virusno nesto. Smesko, ne mogu da verujem da vam se to desilo i da se sve tako odigralo. Dobro je da ste dobro i nadam se da ce vam letovanje biti lepo uprkos svemu. Sanjice, kako je sad tm? Nema nam Ljise i mame Jo. Ostale mame, kako ste od jutros? 


(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 573
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 9:08:05   
MimaKos
Kod mene je mracno kao da je 5 ujutru, ovaj dan je za spavanje bas bas


(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 574
   RE: Razgovori mama 07/19
14.7.2019 9:14:08   
Ivanka 75
Dpbro jutro!
Udjoh da vidim kako ste... 
Grliša 🤗

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here