|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MERYEN
23.10.2008 14:59:59   
Anoniman
Ja gledam kako svekrva uvija sarme za istu tu slavu, pa ću ja s proleća... user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 101
23.10.2008 15:08:34   
Jeca*
Ja bolje da cutim user posted image  Meni je slava sad u ponedeljak, 27.10. sv Petka. Muž i ja preuzeli od njegovih, pa prvi put sama pravim slavu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 102
23.10.2008 15:12:37   
Anoniman
Moj muž ima još dva brata, ali je moj muž najstariji, pa bi trebao preuzeti slavu, ali se ja JAAAAAAAAAAAKO pravim luda, rekla sam svekrvi pre neki dan da se nadam da će dever da oženi neku koja će to voleti i želeti da radi, kako ja ne bih morala da joj objašnjavam koliku čast joj prepuštam jer će svi da hvale ono što ona skuva, a ja ću-nema frke, doći sat vremena pre gostiju da postavim sto. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 103
23.10.2008 18:36:54   
MERYEN
user posted image Tahsa zeno pa to je bas lepo,ili sam ja u nekom fazonu da je Slava nesto sto je jednom godisnje i volim da spremam,ma ja volim da kuvam,i sad sam sve kupila narucila oni imaju samo da skuvaju i postave sto.
Jeco mogla sam da ti umesim neki kolac do ponedeljka ili tortu ne znam sta ti je zelja izjasni se tu smo mi drugarice sa rr da ti pomognemo 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 104
23.10.2008 18:49:56   
Jeca*
Hvala draga. Nazalost svekrva mi je u bolnici te necemo ni slaviti vec samo obeleziti u krugu najblizih. Narucila sam slavski kolac, zito i kolace, a ostalo cu spremiti za vikend. Totalno sam drugacije planirala, ali sta je tu je. Sto bi rekla ona moja omiljena "reci glasno da imas plan i nasmejaces Boga".
Sledece godine ce taman Luka i biti veci pa cu se pokazati kao domacica. Ja volim da kuvam

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 105
24.10.2008 9:07:51   
Anoniman
Ok, da se ne lažemo-ja ne volim da kuvam. user posted image  Da spremim nešto svakodnevno za nas troje - može, ali da kuvam za neograničenu količinu ljudi kada se ne zna ni koliko će ih doći, da kuvam 10l supe, i uvijam 100 sarmi, i pečem 3 praseta i 3 jagnjeta... Nisam ja za to. Mene to sve nervira. Ja volim lepo postavljen sto, a muževljevi roditelji slavu prave u nezavršenom delu kuće (nezavršenom utoliko da je samo izmalterisana prostorija), sijalice vise na gajtanu iz plafona, hladno je jer nema grejanja pa se u skladu sa tim ni ne luftira prostorija kada počnu da stižu ljudi (kroz dim se jedva raspoznajemo), upali se tamjan-meni to ne prija jer sam, kao što sam već rekla, astmatičar, i počnem da se gušim od tog mirisa. Svi tanjiri su različiti na stolu, escajg se pobaca oko tanjira, a ja smatram da svaki komad escajga ima svoje mesto. Čaše su raspar. Sto je svatovski (oko 10m), a oko stola su pola drvene stolice, pola plastične a pola one daske kao po seoskim svadbama). Svekrva se nikada ne "dotera" kada stignu gosti, ne znam valjda misli da će je više ceniti ako je apa-drapa jer se, Bože moj, ona namučila spremajući slavu. Sve to tako... nemam pojma. Ja kada bih pravila slavu ja bih to pravila sasvim drugačije, ali se to tako (kako bih ja htela) ne može, jer imamo jako mnogo prijatelja (ne ja toliko koliko moj muž-sve su to NAŠI prijatelji, ali...razumete šta hoću da kažem, iz perioda pre mene). Sve u svemu-naći ću ja mlađu snajku da to pravi.

Možda meni sve to ne bi smetalo da ja ustvari imam naviku slavljenja slave. Kod mene u porodici (dok sam bila devojka) slavu smo označavali u krugu porodice. Pošto su mi i mama i tata jedinci, a tatini roditelji su davno umrli, taj naš pojam porodica broji svega nas 6oro. Verovatno sam ja zbog toga navikla na lepo postavljene stolove i sve već što sam gore navela... za 6oro ljudi nije problem postaviti sto.

< Poruku je uredio Tasha -- 24.10.2008 9:10:23 >

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 106
24.10.2008 9:27:59   
Jeca*
E Tašo, ma ne volim ni ja da kuvam za milion ljudi. I ja volim sve lepo postavljeno. Zato mi je, oprosti mi Bože, i laknulo što smo odlučili da ove godine ne slavimo. Jer kad pomislim na gomilu muževljevih prijatelja, a svi sa malom decom...uh, dobro je. I ja više volim slavu u krugu porodice. Pogotovo kad živiš u stanu sa malim detetom. Ja bre nemam uslova da spremim 50 sarmi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 107
24.10.2008 9:31:57   
Anoniman
Pa muževljevi imaju kuću na Paragovu (negde sam to već spomenula), prizemlje je sređeno, a gornja dva sprata izmalterisana, tako da ima mesta... ali nije mi potaman. Šta ću kada sam razmažena. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 108
24.10.2008 11:03:33   
MERYEN
Znate sta ne kuvam ni ja za 50,nama dolaze na Slavu samo nasi prijatelji i kum,dakle moje drugarice njegovi drugari i par prijatelja zajednickih njegov otac i majka,moja majka brat i snaja,to su gosti,njegova rodbina slavi u selu i svi idu tamo,slavimo u stanu u dnevnoj sobi postavimo uvek za oko 20 ljudi i to nije puno,mozes da spremis brzo,konkretno ja sam prosle god.za 2 dana spremila,s'tim sto kolace nisam kupovala vec pravila,e svekrva mi je savila sarmu,ostalo mi nista nije bilo tesko,uglavnom kod nas je opusteno nema tu ustogljenosti,super je,zovemo ljude koji su nam bas dragi,nerviraju me samo sudovi jer moja masina za sudove bleji i jos uvek nije prikljucena.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 109
24.10.2008 11:15:11   
najjda
taso i ja sam pila taj amoksicilin kada sam imala problema u trudnoci necu ni da se sjecam jer su mi dr rekli svasta ja sam vam hodala ko luda užas fuj trebala na prinudni porođaj ma svasta eto sada je najjda velika cujica dali ima ovakva tema ako ima da i ja istipkam svoj jad hocu reci meni su dali te tab zbog nekih bakterija

za vas dvoje zivim

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 110
24.10.2008 11:28:44   
Anoniman
Draga najjda, odeš na Home page, tamo imaš ono od A od Ž (u narandžastoj liniji), otvori ti se padajuća lisat, odabereš Forumi, ovu temu bih ja stavila u Trudnoća, otvoriš je, nađeš oblast u kojoj želiš da otvoriš temu, uđeš u tu oblast i pojaviće ti se mogućnost "nova tema". Otvori je sama slobodno, a mi ćemo vrlo rado da ti pišemo! user posted image

(odgovor članu najjda)
  Direktna veza do poruke: 111
24.10.2008 11:32:56   
Anoniman
Mery draga, zar ti ne reče da ćeš da je baciš kroz prozor ako je mm uskoro ne prikopča? user posted image

POBOGU ŽENO, TREBA DA SE PORODIŠ, NEMA LI BOLJEG RAZLOGA!

"DRAGI, ČITALA SAM DA JE NAJBOLJE DA SE DEČIJE FLAŠICE PERU U MAŠINI ZA SUDOVE. NI NA KOJI DRUGI NAČIN NISU TOLIKO ČISTE KAO KADA SE OPERU U MAŠINI. A JA IPAK ŽELIM ZA NAŠE DETE SAMO NAJBOLJE, A ZNAM DA I TI ŽELIŠ, IPAK JE TO PLOD NAŠE LJUBAVI...  user posted image   ZNAM DA SI UMORAN, URADILA BIH JA TO SAMA, ALI NE ZNAM, A TI SI IPAK MOJ MUŠKARAC (naglasiti reč), I TI TO ZNAŠ DA URADIŠ, AJDE MOLIM TE!... LJUB, LJUB, LJUB" user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tasha -- 24.10.2008 11:35:48 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 112
24.10.2008 11:37:25   
najjda
mislim koja je to slava i kada je ako mogu da pitam želim da znam  da vam mogu cestitati

za vas dvoje zivim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 113
24.10.2008 13:19:52   
MERYEN
Jesam rekla sam da cu da je bacim i sad kad pomislim na nju ja bih je bacila,jer nicemu ne sluzi,bar za sad.
Ne umem ti ja to retko kad i jos redje upali,jer ja sam jako impulsivna i mogu ja da probam i on ako pocne pa ajde videcu da svratim da kupim sifon npr,ja vec dobijam ospe od onog videcu da svratim danas ako stignem i naravno ne stize,odmah pocinjem da vicem,a u ovom stanju i da placem a kad placem on mi se smeje,jer kao sto rekoh svakog dana placem,pa mi kaze ajde sad malo placi nisi odavno njanjanja i to je tako kod mene.Mada ne kosta me nista da ponovo porazgovaram sa njim na tu temu[mozda bude malo suzauser posted image ].

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
24.10.2008 13:25:52   
Anoniman
Sv. Luka, petak 31.oktobar

(odgovor članu najjda)
  Direktna veza do poruke: 115
24.10.2008 13:28:06   
Anoniman
Nisi otišla da kupiš sifon???? Pa kako misliš da ti namesti mašinu??? Pa pobogu, on radi, a ti samo treba za koji dan da se porodiš, valjda je tebi lakše da kupiš sifon! user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 116
24.10.2008 13:32:40   
andrijana
Mene je jednom nesto zezalo grlo pa sam po preporuci ginekologa pila Eritromicin jer sam alergicna na Penicilin. Ne smeju da se piju lekovi napamet! Pitaj lekara za svaki slucaj,nemoj da se zezas!user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 117
24.10.2008 13:37:40   
andrijana
Ups! ne znam sta se desilo...user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 118
24.10.2008 13:41:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: andrijana

Ups! ne znam sta se desilo...user posted image

Šta se desilo, draga??? user posted image

Direktna veza do poruke: 119
24.10.2008 13:42:57   
MERYEN
Sifon  i grlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
24.10.2008 13:44:46   
Anoniman
voz, štuka, plavo! user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 121
24.10.2008 13:45:47   
MERYEN
user posted image  ,user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 122
24.10.2008 13:55:45   
andrijana
Nisam videla da ste stigle do 5. stranice,otkad nisam posetila forum! Ispadoh smesna! Moja greska!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 123
24.10.2008 14:03:25   
Anoniman
Ma opušteno adri... vidiš da se smejemo i bez razloga... user posted image

Direktna veza do poruke: 124
24.10.2008 14:57:31   
andrijana
Nisam vas posetila sto godina pa sam i zaboravila kako ovo funkcionise ali drago ma je da sam bar nekog nasmejala! Kako ste mi sve? Proslo je dosta vremena...user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here