|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MERYEN
16.10.2008 14:44:47   
Anoniman
"Nekako s proleća..." 

Ej, a Jeca ne puši?
user posted image  

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 76
16.10.2008 14:50:44   
MERYEN
Mislim da ne pusi ne znam moram da je pitam,zamisli da joj pustim privatnu poruku sa tim pitanjem hahahauser posted image pomislila bi da nisam pri zdravom razumu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 77
16.10.2008 14:53:18   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  jeco02 jel pušiš?

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 78
16.10.2008 15:28:06   
Jeca*
Evo me. Kako ste slatko ćaskale. . .ja zato vreme hranila Luku, ali evo priključujem se  user posted image  Ja sam pušila 10 godina, i pila 5 duplih kafa dnevno, ali sam bila rešena da se te 2 navike odreknem kad zatrudnim. Imala sam i dodatnu sreću da mi je jedan od prvih simptoma bila mučniča na miris kafe i cigara. . .i tako. . .poslednju kafu i poslednju cigaretu sam sržala u ruci u novembru 2007 user posted image  i rešena sam dok dojim da se ne vraćam tim navikama, mada mi se sad često puši, ali odlučila sam da budem karakter user posted image  ali ne odbijam druzenje, pa sta god pila, može toplaq čokolada? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 79
16.10.2008 18:45:49   
guppy RR
jeco, ako ne pušiš, onda može sve user posted image
Mery, dogovorićemo se kad ti bebica poraste i kad nama bude godišnji, pa da se malo vidimo i proćaskamo!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 80
17.10.2008 13:19:26   
MERYEN
Ja bih bas volela pa onda nekako s'proleca.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 81
17.10.2008 13:52:56   
Anoniman
Pokušavam da pronađem temu o dojenju gde sam sa nekim (većinom user posted image ) ušla u konflikt zbog mog shvatanja celog tog "procesa", čak je neko i pedijatru pokazivao šta sam napisala a pedijatar se čudio čudom kakva sam ja to majka. E...ta tema je bila prvo u Dete, pa je premeštena u Beba, a sada ja ne mogu da je nađem nigde a baš bih volela da pročitam šta sam pisala.

Pomoć! user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 82
20.10.2008 7:05:53   
MERYEN
Usli smo u 40-tu user posted image nedelju,i naravno ne spavamo puna 2 sata,ne spava nam se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 83
20.10.2008 8:09:16   
Anoniman
Jupiiiiiiiii, još malo!

Šta su ove zvezdice ispod naših imena? user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 84
20.10.2008 8:52:35   
gracija
user posted image user posted image user posted image Bravo....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 85
20.10.2008 11:41:51   
MERYEN
Nemam pojma ja mislim da to zavisi od broja objava. user posted image

< Poruku je uredio MERYEN -- 20.10.2008 11:42:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 86
20.10.2008 12:53:05   
Anoniman
Je li, MERYEN draga, kako si inače??? Približava se Dan D... srećna, uzbuđena, po malo uplašena? Piši nam kako se osećaš... user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 87
20.10.2008 15:56:25   
MERYEN
Draga i srecna i uplasena i uzbudjena i ne ispavana,lose spavam kiselina me ubija,i ne znam dal'da idem u sredu na ginekoloski pregled ponovo nemam pojma sto me opet pregleda.Secate se kad je Jeca pisala o prinudnom porodjaju indukovanom i da sam ja to podrzavala,vec sam promenila misljenje,a moje drugarice sve su tako super prosle a ja se sad plasim zakazanog porodjaja zato sto mi se priblizilo sto mi se beba spustila jako malo taman toliko da mogu da disem a to je nista.Ako se ne porodim do 27-porodice me 27.imam takav osecaj,a i on je tad dezuran.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 88
20.10.2008 22:01:23   
Jeca*
Moj savet ti je da doneseš odluku i držiš se nje. Ja bih na tvom mestu, ako si tako rešila, rekla lekaru da hožeš da ti porodjaj krene prirodno pa kad god to bilo. Nek prate bebu i plodovu vodu i posteljicu na UZ-u. A ako moraš na pregled pokušaj da izbegneš ginekološki. MA ispričaj lekaru moju priču i reci da ne želiš i ti kroz to da prođeš.
Kako god odlučiš drži se i razmišljaj pozitivno. Porođaj je jedan ipak nadasve prirodan događaj i biće sve ok.
Mi mislimo na tebe i šaljemo ti pozitivnu energiju!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 89
21.10.2008 8:26:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca02

Moj savet ti je da doneseš odluku i držiš se nje.
...
Kako god odlučiš drži se i razmišljaj pozitivno. Porođaj je jedan ipak nadasve prirodan događaj i biće sve ok.
Mi mislimo na tebe i šaljemo ti pozitivnu energiju!

Šaljem jedan veliki poljubac!

Hej ni ne znam, kako će bebac da se zove? user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 90
21.10.2008 11:51:14   
MERYEN
Jos ne znamo,moja zelja ja Vasilije,sad ne znam mozda i Luka user posted image ,jer je to zelja ostalih,videcemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 91
21.10.2008 13:03:29   
Anoniman
Na prolećnoj kafi kada viknemo "Luka" nastaće veeeeeeliki problem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 92
21.10.2008 17:00:16   
MERYEN
Da znas da ce tako da budeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 93
21.10.2008 18:34:02   
Jeca*
a danas htedoh da napišem komentar (ali me Taša preduhitrila), ali mi nije radio net user posted image
Kad odemo na prolećnu kafu i jedna od nas LUKA, jednim udarcem sredimo sve tri muvice user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 94
21.10.2008 20:26:36   
guppy RR
Moj nije Luka, ali nam je to bio uži izbor user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 95
22.10.2008 19:36:01   
guppy RR
MERY, GDE SIIIIIIIIIIIIIIIIII
????????????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 96
22.10.2008 20:21:30   
MERYEN
Evo mene ne ispavana nikakva,danas sam pogledala sta ste pisale i nisam imala snage da se javim,beba nece jos,kaze lekar u ponedeljak da ostanem na odeljenju na ginekologiji,a sto ne znam nego ajde da te nasilno porodim,rekla sam mu doktore doci cu u ponedeljak a da me poradjate na silu necu i ne zelim,a mm kaze da mozda zato sto je prvo dete sto je krupna beba pa zbog toga me ostavljaju,a on da me utesiuser posted image ,ne znam ali to vam je tako,prvo sto sam mu rekla je necu biti na Slavi 31.10.svLuka,a on pa dobro a zao mu,i ja sam ponekad odvratnauser posted image .

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 97
23.10.2008 8:46:17   
Anoniman
Pa ako te porode prirodno u ponedeljak, stižeš sestro i sarme da uviješ za slavu! user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 98
23.10.2008 9:54:23   
MERYEN
user posted image user posted image user posted image
Malo si zaj.....za sarme nisam tu narednih 5 dana,ako se porodim u ponedeljak i bilo koji sledeci dan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 99
23.10.2008 14:54:09   
guppy RR
Kakve bre sarme, treba pogača da se pravi user posted image user posted image user posted image
Meri, kad mi ono dolazimo?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here