Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 14:14:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, covece, pazi kad nema termina. Pih. Smesko kako ste vi? Emice
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 14:19:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
A Emice mlad taj deda 🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 14:21:55
|
|
|
|
flamingos
|
Sneško,javljam,još čekam.Emice,divno,za decu je to uživancija.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 15:25:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mah mah🤗🤗🤗 Idem kući... Jeeee... Na rucak samo... Vrqcam se u pola 6 😭 A sutra imam neprekidno casove od 9:30 - 16:30... D''umrem 😏😏😏
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 15:27:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A da... Ivka se danas vrti do 37,8... Ne volim to... Ja volim da 3 dana ima temp i da znam na cemu sam. Ivako ni tamo ni ovamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 15:27:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Ivanka tebi petak bas onako udaran... taman onda za vikend da lepo odmoris. Je l'smem da te pitam sta predajes?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 15:30:34
|
|
|
|
pari
|
Ivanka, drzi se, bas ti nije lako! Ja zavrsila i farbanje i depilaciju i ispekla neke galete, uskoro cu po decu 🙂 da vidim M posle 5 dana... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 15:41:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj Ivanka tebi petak bas onako udaran... taman onda za vikend da lepo odmoris. Je l''smem da te pitam sta predajes? Engleski, u privatnoj skoli. A sutra na redovne casove se nadodali i oni sa nadoknadama, tj 2 nadoknade jedna za drugom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 16:08:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ne znam Boga mi koliko je mlad,nisam mu pipala bradu 😂 Pari uzivacete znaci vas troje 😊 jel tbm nema vise djece?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 16:12:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Ivanka, drzi se, bas ti nije lako! Ja zavrsila i farbanje i depilaciju i ispekla neke galete, uskoro cu po decu 🙂 da vidim M posle 5 dana... Kako ste mame? Sve da pitam... Kako je M sad posle svadbe? Prica li nesto?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 16:19:15
|
|
|
|
pari
|
Posle svadbe se nista nije promenilo zapravo, ne zive jos zajedno tako da M nema nikakav osecaj da je nesto drugacije. Beba stize u januaru tako da je za sad sve isto. Videcu kako ce biti danas.A sutra planiram da njega ne vodim u vrtic, da budemo sami.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 16:38:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne zive zajedno? Bouzeeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 17:22:50
|
|
|
|
emicaa
|
Pa zasto su se vjencavali ako ne zive zajedno 😏
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 17:37:55
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,sve je super,yeee,odlični su nalazi.To sam samo ja teažila čisto da uradimo da ne brinem.Šta znam,prehlade česte,još i boginje.Bogu hvala nema bakterije tako da sam srećna.Slatkiši su spremni za paketić,igračka upakovana u Dexi.co i milina-Deda Mraz može da dođe.Kod nas porani😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 17:47:43
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Pa zasto su se vjencavali ako ne zive zajedno 😏 Renoviraju stan pa zato... M je super, veseo, srecan 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 17:53:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame... Bas je brrr napolbu sad sam isla u skolu pp dete...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 17:59:40
|
|
|
|
emicaa
|
Pari najbitnije je da je on srecan.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:01:03
|
|
|
|
mama ivane
|
Jeste hladno cekam cerkicu jos nekih 15 min da zavrsi sa skolom pa u 15 do 7 da je vodim u star dens pa opet da je cekam do 8 h pa kuci 😨🥶 Kako ste vi mame, kako su decica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:03:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, taman da sutra lepo provedete dan vas dvoje. Meni U opet pocela da kaslje, lepo je odspavala popodne i kad se probudila kaslje katastrofa, vec dva puta je evo povratila ogromnu kolicinu slajma. Kaze dr da joj dajemo propumicil, da joj je slajm zalepljen za bronhije.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:04:37
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj Ivanka tebi petak bas onako udaran... taman onda za vikend da lepo odmoris. Je l''smem da te pitam sta predajes? Engleski, u privatnoj skoli. A sutra na redovne casove se nadodali i oni sa nadoknadama, tj 2 nadoknade jedna za drugom Aaa... sutra te ceka naporan dan...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:06:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jomuke,baš mi je žsi,i Anđela povrati šlajm.Bolje je tako,ne odlazi na pluća.Jeste da se muči dete,to je steašno kad povraća.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:17:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mama Jo drzite se. Bolje kad povrate nego kad je unutra pa se lepi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:33:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj jeste bolje da povrati, znam... ali toliko se dva puta zakaslja i toliko je povratila da sam se prepala. Ali evo bolje je posle toga.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 18:53:50
|
|
|
|
mama ivane
|
Mama jo zelim da brzo prodje, Bebac mi je poceo ponovo da kaslje Mozda mu je preslo i od mene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 20:45:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Mozda i od nas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.