Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku pesam... 24.12.2022 23:16:55
|
|
|
|
marketing RR
|
🎁🌟DARIVANJE🌟🎁 "Dobri svitac" je zbirka poezije za decu, poučna, motivišuća i ohrabrujuća knjiga, za one male a i za one velike dečake i devojčice. Stvorila je srcem i maštom mama jedne Nine, čiji je talenat za pisanje odavno poznat nama na Ringeraji 💗 Razgovarali smo sa Mirjanom Dević, mamom i pesnikinjom, čija je nova zbrika dečije poezije ovih dana zasijala u mnogim porodicama. Čitaju je deca, čitaju je roditelji - "Mama, još samo ovu pesmu", često se čuje ovih dana u domovima koje je obasjao "Dobri svitac". Junaci pesama suočavaju se sa raznim situacijama i osećanjima, baš kao i deca tokom detinjstva, ali i iznenađuju svojom posebnošču. Tu su Gica čistunica, Pospana sova, Maga baletan, Bubamara sa greškom... I znate šta još? 𝐌𝐢𝐫𝐣𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐜 (𝐧𝐚𝐬̌𝐚 𝐁𝐮𝐛𝐚 𝐌𝐢𝐫𝐚) 𝐯𝐚𝐦 𝐏𝐎𝐊𝐋𝐀𝐍𝐉𝐀 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐳𝐛𝐢𝐫𝐤𝐮 𝐩𝐞𝐬𝐚𝐦𝐚 ❞𝐃𝐨𝐛𝐫𝐢 𝐬𝐯𝐢𝐭𝐚𝐜❞❗ 👉Da bi se igrali sa nama i osvojili sjajan poklon potrebno je samo da: 🎄Zapratite @mi_rja_na i @ringeraja.rs 🎄U komentarima ispod OBJAVE nam napišite ko je vaš "Dobri svitac", i kratko nam ga opišite. 🎄U komentarima tagujte 3 mame koje bi takođe volele da se igraju 🎄Ukoliko želite podelite vest o našoj igri u storyju 🎄Igramo se do 30. 12. 2023. u 22h, a nakon toga ćemo odabrati najmaštovitiji komentar. 🎄Dobitnicima će nagrade biti poslate u roku od 15 dana od završetka darivanja (troškove slanja snosi Ringeraja) 🎄U igri mogu da učestvuju svi koji imaju adresu za slanje poklona u Srbiji (Ukoliko su dobitnici sa adresom na Kosovu i Metohiji, zamolićemo dodatno i za alt_ernativnu adresu, samo iz razloga što ne šalju sve kurirske službe pošiljke za Kosovo i Metohiju) 🎄Intervju sa autorkom zbirke "Dobri svitac" pročitajte OVDE SREĆNO SVIMA! ❤️
< Poruku je uredio marketing RR -- 24.12.2022 23:18:09 >
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 25.12.2022 7:35:40
|
|
|
|
flamingos
|
Sjajno.Srećno svima!❤
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 25.12.2022 16:01:08
|
|
|
|
dddaca
|
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 25.12.2022 21:12:25
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo Sjajni pokloni
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 30.12.2022 15:23:17
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 30.12.2022 20:14:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Duskic jesi igrala? Pelepa nagrada
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 31.12.2022 12:43:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Divnooo
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 2.1.2023 9:07:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
И чекамо добитника. 🙂
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 2.1.2023 9:36:16
|
|
|
|
Duškić
|
Lepoo...
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 2.1.2023 22:03:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Objavili smo dobitnika po završetku nagradnog konkursa, na našoj Instagram stranici, a to je @mamaroga_j, dobitnica nam je već dostavila podatke i nagrada je spakovana Njen pobednički komentar je: "Od prvog dana tvoga rođenja nije bilo sa tobom iznenađenja, tvoj osmeh gledati prava je milina, obasjavaš nam kuću kao mesečina! Kad te seka udari, kažeš - nije krivac, svojom dobrotom sijaš kao svitac, u tvom svetu mašte jednorozi lete, uvek mi cvetaj, moj najlepši cvete. Da tebe i seka nema - šta bih ja sama, najsrećnija na svetu sam što sam vaša mama!" Čestitamo I naravno, pročitajte intervju sa autorkom zbirke "Dobri svitac" jer će te na taj način saznati sve o ovoj divnoj zbirci, i gde možete da je poručite. Sve saznajte OVDE
< Poruku je uredio marketing RR -- 2.1.2023 22:04:10 >
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 2.1.2023 22:10:26
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam!
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 3.1.2023 10:46:40
|
|
|
|
dddaca
|
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 3.1.2023 11:15:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo, predivno Komentar zaista zasluzuje nagradu
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 3.1.2023 18:35:28
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je prelepo napisano, svaka cast!
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 18.4.2023 7:59:30
|
|
|
|
bikicaV
|
|
|
|
|
RE: Mirjana Devic vam POKLANJA svoju zbirku p... 20.4.2023 7:01:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam 😊😊😊
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.