|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 20.10.2025 9:36:50
|
|
|
|
flamingos
|
Ćao,Milena.Baš mi je drago što si se javila.Srećno u šopingu.Lepo je vreme.Želim vam uspešnu radnu nedelju.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 12:11:00
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobar dan devojke, kako je? Ruzan neli dan.Ja jutros ispratila cerku na ekskurziju pa mi vec pola dana proslo. Ruckovi za sl ned se krckaju,sad sela da gucnem kafu pa odoh po neki poklon za veceras.Kako je srednjoskolkama u skolama? Jel se uci?Kako ste vi? Jesu svi zdravi?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 17:46:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tizi, pu pu pu da je ne ureknem 🍀👍🏆 Razredni je samo hvali, reko nemoj da te urekne 😂 Mogu samo da kazem da se njen pismeni iz srpskog cita po odeljenjima (iz dobrih razloga 😂) a iz fizike ona ide u druga odeljenja da im pokaze kako se rade zadaci. Samo hemija malo klimava... Isplatilo se sto me ptičica uneredila kad sam išla na roditeljski 😂
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 19:39:54
|
|
|
|
flamingos
|
Tizi,lepo,neka uživa na ekskurziji.Nama je planirana za april.U školi je sve pod kontrolnom.Zadovoljni smo,društvo joj je super,uči lepo.Naravno,matematika nam i dalje nije simpatična🤣.Doduše,što se mog deteta tiče mogla bi i fizika u kompletu sa matematikom da se ukine,ali zato jezici-savršeno.Naravno,i ostali predmeti su super.Samo neka su živi i zdravi.Ostalo sve dođe i prođe.Toliko predmeta,obaveza.U Beču lepo-3 meseca radi,prima platu dete,3 meseca ide u školu i milina.Kod nas-uči,uči i samo uči.Ovde pada kiša.Prođe vikend.Nadam se da ste uspele da se odmorite tokom vikenda i da ste spremne za nove radne pobede.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 20:31:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Digoh glavu od posla tek sad 😟 Tizi, lep provod na ekskurziji i lepse vreme nek bude 🌞 Flam, kako to u Beču?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 20:41:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Digoh glavu od posla tek sad 😟 Tizi, lep provod na ekskurziji i lepse vreme nek bude 🌞 Flam, kako to u Beču? Unuka moje sestre bliznakinje je krenula u srednju školu ove godine (kod njih se to drugačije vodi.Kod nas Osnovna 8 godina,oni idu 9 i posle upisu željenu školu).Ona radi u hotelu (na kompjuteru,pošto je taj smer i upisala),prima platu 3 meseca,posle 3 meseca u školu-e,tad ne prima platu🤣).Da se i našalimo.Ali,tako je.A plata-za nju je i više nego dovoljna.E,tako se motivišu deca.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 26.10.2025 20:56:05
|
|
|
|
flamingos
|
Još nešto.Ako ne idu u predškolsko idu 9 godina,pa kreće srednja škola,a ako dete ide u predškolsko onda je kao kod nas-idu 8 godina.Sad sam pitala sestru.Tri godine ide i tako sve tri godine -3 meseca ide u školu,3 meseca radi.Nakon toga videće šta će dalje da upiše.Rođena su deca tamo.Ona je godište mog deteta,a njen brat je napunio 9 godina.Bravo za Ivku.Samo tako neka nastavi.Zaboravih da napišem.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.10.2025 8:19:27
|
|
|
|
Tiziana
|
Bravo za Ivku, stvarno!Flam, svuda u inostranstvu je drugacije nego kod nas. U Nemackoj se cak razlikuje i od pokrajine do pokrajine. Nas obrazovni sistem je stvarno katastrofa.Unuka tvoje cerke je verovatno u dualnom obrazovanju i ide u srednju strucnu skolu. Mislim da i tamo ucenici gimnazije samo uce, ne idu na placenu praksu.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.10.2025 8:30:48
|
|
|
|
flamingos
|
Da,Tizi,svuda je različito.Bitno je da su deca zadovoljna i da uče ono što vole i čime žele sutradan da se bave.Išla sam do bolnice da zakažem kod očnog.Imam i katarktu,očni pritisak,pa da vidimo kakva je situacija nakon 6 meseci.Da popijem još jednu kafu i odoh do grada.Prijatno je napolju.Samo kad kiša ne pada.Želim vam uspešnu radnu nedelju.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.10.2025 20:51:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Flam, oči 🙄 Ako mozes operisi kataraktu. Moj sestric je jedan dan bio na izletu sa skolom, tri grada, tri fabrike i skole poset_ili da vide kako rade. On odusevljen, svima prica kako je to oduvek zeleo, pronaslo se dete konacno. Nije dualno, neka cetvorogodisnja tehnicka, neki dizajner necega 😁 Kad su im rekli u septembru da ce imati praksu on pitao da li i platu primaju😂Razočaran odgovorom 😂
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.10.2025 20:59:18
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,pratimo i videće.Ako mora,operisaću.Razumem tvog sestrića u potpunosti.Razočaralo se dete.Ali,tako je kod nas.Prošetasmo do grada.Baš je prijatno napolju.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.10.2025 22:22:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Bravo za Ivku, stvarno! Hvala Tizi 😘 Nije ona svesna svoje pameti, a i ne koristi pun kapacitet 😂
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 28.10.2025 9:03:40
|
|
|
|
Tiziana
|
Ma bitno da se deca pronadju, da uce ono sto vole, onda ide lakse. Ne moraju svi da idu u gimnaziju sto definitivno ne iskljucuje da kasnije odu na fakultultet. Ja u kuci imam jednog ko jeste svestan svog kapaciteta ali ga dedinitivno ne koristi jer je preeevise leenj. To je stalna svadja kod nas. No..sto stalno Flam ponavlja, samo nek su zivi i zdravi.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 28.10.2025 17:33:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I bez modrica 😂
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 30.10.2025 18:50:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro veče.Šta radite?Moje dete je danas išlo sa školom u Beograd na sajam knjiga.Sad je stigla i sumiramo utiske.Super se provela.Lepo je putovala,tako da smo spremne za dalje destinacije.Uživajte u lepom vremenu.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 31.10.2025 22:09:47
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro vece. Kako ste? Ja pratim studente,trazim da prepoznam neku decu koju znam, srce se steglo. ❤️Moja deca kud koji. Ona je upravo usla,zujala posle skole. Sin kod druga, fazon im je da kad je neko sam kod kuce, da pozove celo odeljenje i svi ostanu celu noc. On ce doci kuci veceras, na njegovu zalost, jer sutra imamo neke obaveze pa mora da bude pri sebi.Jos se privikavam na te kasne dolaske. Kao kul sam, a nije mi svejedno. 😀Ide li neko sutra u Novi Sad?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 31.10.2025 23:12:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hello Tizi, pratim studente ali samo online 😕 Ne idemo u NS, znam ih dosta koji su vec otisli. Nadam se da ce ova mora da se zavrsi uskoro. Mi dremamo, mm po terenima ovih dana pa je umoran. Ja radim za vikend, dete na rodjendanu... Svako svoje.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.11.2025 15:47:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zdravo, kako provodite vikend?
|
|
|
|
Anketa
asterDa li vam je lepo ime Nebojša?da (
34%)

ne (
66%)
Ukupan broj glasova: 180Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!