|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sprave za vježbanje
18.1.2010 10:17:36   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Inače radi super,stojiš ispred tv i širiš nogeuser posted image


user posted image user posted image
Van konteksta zvuči fenomenalno!


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Sprave za vježbanje
19.2.2010 0:52:03   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: cipiripi

evo nesto iz moje arhive user posted image user posted image


- E l i p t i c n i   t r e n a z e r -

user posted image

...je relativno nova stvar koja se koristi u sklopu cardio aktivnosti. Izuzetno je popularna u fitness centrima.
U ovoj spravi spojeni su udobnost vezbanja i zatezanje misica kako donjeg tako i gornjeg dela tela uz istovremeno sagorevanje masnih naslaga.


Tajna je u sinhronizovanim pokretima ruku i nogu u snaznom zamahu, ciji pokreti  aktiviraju veliki broj misica – misice kolena, kukova, butina i zadnjice. Istovremeno zatezete i gornji deo tela – misice ruku, ramena, grudnog kosa i ledja.
Pokret je vrlo blizak trcanju, te je osigurana velika potrosnja kalorija. Prednost ove sprave je sto se maksimalno smanjuje stres i opterecenje zglobova, a omogucena je i stalna kontrola pulsa, a time i rad u aerobnoj zoni.
Zatezanjem misica celog tela – vas puls se nalazi u zoni idealnoj za sagorevanje kalorija i masnih naslaga. Istovremeno se ubrzava cirkulacija i smanjuje dejstvo stresa na rad srca u toku vezbanja. Tako pojacavate izdrzljivost i snagu.

Pomocu ove cardio sprave mozete prilagoditi intenzitet vezbanja svom ritmu, jer poseduje mogucnost podesavanja uglavnom od 1-10 nivoa otpora.
Smanjite otpor za brze i zabavnije vezbanje, ili ga povecajte kako biste radili napredne vezbe za oblikovanje misica. Bez obzira na to da li ste pocetnik ili trenirate godinama – samo 25minuta treninga pruzice vam potpuno zatezanje misica i kardio vezbe.

Elipticni trenazer sagoreva otprilike 13 kcal u minuti! Dakle ukoliko vezbate  25 min sagorecete 325 kcal.

Vase noge nikada ne napustaju pedale sa trenazera tako da ukoliko primenjujete pokrete bilo da idete napred ili pozadi ne postoji mogucnost da se povredite jer imate konstanti oslonac.

U pitanju su kruzni pokreti koje vidite na slici

user posted image

Ljudima je najveci problem vreme koje treba da izdvoje za vezbanje, ali ova sprava nam daje tu mogucnost da odista korisno vezbamo! Postoje tri zelje, zahteva vezane za ovu spravu: regulisanje telesne tezine, efikasno vreme provedeno na njoj i motivacija.

Mnogi ljudi kupuju ovaj elipticni trenazer i za kucnu upotrebu!
Tako dok voze mogu da gledaju tv, da slusaju muziku, ali opet vazi ono staro pravilo da se moraju skoncentrisati na pokrete koje prave!
Postoje trenazeri koju su namenjeni za fitness centre kao i oni koji su namenjeni za kucnu upotrebu! Naravno tu se dovodi u pitanje i koliko mozemo novca da izdvojimo za jednu ovakvu spravu!
Trenazeri se takodje razlikuju i po gabaritima, pratecoj opremi, kvalitetu, programima,podesivosti savremeni i skupi modeli imaju cak i tv ekran.

Trenazer bilo da ga koristimo u stanu ili gym-u treba da ima displej na kome moze biti:

user posted image

- merac ukupnih kalorija
- merac utroska kalorija u minuti
- merac HR (srcanog ritma)
- skale/nivoi
- duzina koraka
- merac koraka u minuti
- ukupno vreme
- sobna temperatura
- programi


Ukoliko zelite da ga kupite za kucnu upotrebu vodite racuna da izaberete neki koji ne pravi buku zbog vasih ukucana.
Nemojte nabavljati one jeftine, nepouzdane, piskave (cudni zvuci nastaju tokom obrtaja), brzo ce se rasklimati i pokvariti i tako ce stajati u vasoj sobi i samo zauzimati prostor. Najbolje je za kucnu upotrebu i ukoliko nemate mnogo novca da izdvojite uzeti onaj srednjeg ranga/klase, za koji cete biti sigurni da ce da prati vase pokrete, za koji cete imati garanciju i servis!
Postoje razliciti modeli!
Postoje i oni koju su ograniceni sa nosivoscu, i na to obratite paznju!

Primer sprave koja se moze koristiti u kucnoj varijanti

user posted image

i profi sprava

user posted image

Oni koji su zainteresovani za elipticni trenazer extra kvaliteta mogu nacu sve podatke na internetu, kao i u specijalizovanim radnjama-predstavnistvima firmi koji rade sa fitness masinama i opremom!


Ono sto pominjemo kod svake fizicke aktivnosti je da se posavetujete sa svojim lekarom ukoliko imate neki problem pa tek onda da krenete sa vezbanjem!

Elipticni trenazer danas smatraju najpopularnijom cardio spravom, efektivna je , komforna, lagana za vezbu-koordinacju pokreta, nije dosadna.



Ja sam skakala mužu po glavi dok mi nije kupio ovu stvar i dobih je za 8.mart prošle godine.
Mislila sam da ću se ubiti od vežbanja. Aha!
K'o dete kad dobije igračku pa se igra par dana i batali. Tako i ja.
Na kraju smo je razmontirali i odneli kod mojih. Bacili novce... Možda nekad zatreba. Nek stoji. Ne ište leba, što kažu.


_____________________________

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Sprave za vježbanje
19.2.2010 1:01:54   
She Ra
Ukoliko neko zna da se prodaje polovna PROFESIONALNA traka za trcanje (u smislu da je izuzetno snazna, da ima nosivost preko 100 kg, da je u dobrom stanju) neka mi slobodno javi na pp.
U pitanju su trake koje su prilicno skupe i ne mogu se kupiti u Merkatoru i slicnim prodajnim centrima..

Hvala na bilo kakvoj info :)


_____________________________

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Sprave za vježbanje
19.2.2010 10:29:09   
LillyT
Nisam zelela da bacam novce na nesto sto ce mi biti zanimljivo par nedelja, a i te stvari su za velike stanove. Moja preporuka je steper. Ja imam onaj sa gajtanima za ruke, pa nekada i njih razvlacim. Kupila sam ga u maju prosle godine, pocela da vezbam i do kraja juna su se videli rezultati (u smislu primetnog zatezanja). Meni prija jer imam siroke kukove i jake butine, pa mi taman deluje na tu grupu misica. Vezbala sam do sredine avgusta pa sam prestala zbog trudnoce, ali verujem da cu mu se vratiti (ako opet ne zatrudnim user posted image ). Inace, ovo je jedna od jeftinijih sprava, tako da je svako poredjnje sa necim sto kosta par desetina hiljada (ja sam moj platila oko 4000, a cene stepera su do 9000) glupe i nerealne. Za tu neku kolicinu novca, meni je super. Na pocetku sam bila samo po 15 min, pa sam povecavala minutazu. Ja sam vezbala ili uz muziku ili uz Grey's Anatomy.

_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Sprave za vježbanje
20.2.2010 21:29:02   
She Ra
Super je to kada moze neka jeftinija sprava da pomogne...

Mi trazimo profi traku, jer je mm visok skoro 2m i ima preko 100kg, a trening mu se zasniva na kardio vezbanju, trcanju i brzom hodu.. Njemu steper nista ne znaci, a nazalost ni trake koje kostaju 300-400eur, jer ne mogu da nosivost preko 100kg.. user posted image Za sada ide u teretanu, ali tamo ne moze da koristi traku koliko mu trening predvidja, zbog guzve i ostalih korisnika..

Ja sam kupila Leg magic sebi i prvi put preterala kad sam stala na njega, pa nedelju dana sam jedva hodala user posted image
Posle toga sam i zatrudnela, pa eto.. Vraticu mu se posle porodjaja...


_____________________________

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Sprave za vježbanje
26.6.2010 20:55:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Nisam zelela da bacam novce na nesto sto ce mi biti zanimljivo par nedelja, a i te stvari su za velike stanove. Moja preporuka je steper. Ja imam onaj sa gajtanima za ruke, pa nekada i njih razvlacim. Kupila sam ga u maju prosle godine, pocela da vezbam i do kraja juna su se videli rezultati (u smislu primetnog zatezanja). Meni prija jer imam siroke kukove i jake butine, pa mi taman deluje na tu grupu misica. Vezbala sam do sredine avgusta pa sam prestala zbog trudnoce, ali verujem da cu mu se vratiti (ako opet ne zatrudnim user posted image ). Inace, ovo je jedna od jeftinijih sprava, tako da je svako poredjnje sa necim sto kosta par deset_ina hiljada (ja sam moj platila oko 4000, a cene stepera su do 9000) glupe i nerealne. Za tu neku kolicinu novca, meni je super. Na pocetku sam bila samo po 15 min, pa sam povecavala minutazu. Ja sam vezbala ili uz muziku ili uz Grey''s Anatomy.


evo ovde sam nasla odgovor  na moja pitanja..

ne mogu da verujem!!! umirem od smeha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kazem ja muzu pre nego sto sam nasla ovu temu:
"lepo vezbam i gledam Uvod u anatomiju"
i sad citam post od lillyt a mm kaze: SVI STE VI SEKTA

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 31
   RE: Sprave za vježbanje
26.6.2010 20:57:37   
Anck Su Nmaun

kazem ja muzu pre nego sto sam nasla ovu temu:
"lepo vezbam i gledam Uvod u anatomiju"
i sad citam post od lillyt a mm kaze: SVI STE VI SEKTA



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Sprave za vježbanje
26.6.2010 21:00:17   
LillyT
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sektasi


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Sprave za vježbanje
20.7.2010 22:44:50   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tashke

user posted image

Sve slike koje sam našla izgledaju kao da ova sprava služi samo da se pridržiš za nju, kao za stolicu.



_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Sprave za vježbanje
20.7.2010 22:46:19   
Lu
IZVORNA PORUKA: buhla

IZVORNA PORUKA: Tashke

Šta je power plate? 


Power Plate® je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate® otvara novu dimenziju "wellness"-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate® koristi elemente Acceleration Traininga™-a i stimuliše prirodnu reakciju tela na vibracije. Vibracije prenose talase energije kroz telo, što podstiče mišićne kontrakcije (od 25 do 50 puta u sekundi). Kontrakcijama se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opšta izdržljivost organizma, za samo 15 minuta dnevno, tri puta nedeljno.

Acceleration Training™ na Power Plate®-u je koristan iz mnogo razloga. Osim trenutnog poboljšanja cirkulacije, vidljivi rezultati se ogledaju u povećanju mišićne snage i boljoj pokretljivosti tela, smanjenju celulita, povećanju gustine kostiju, otklanjanju bolova i mišićnih upala, a brži je i oporavak od povreda. Trodimenzionalna vibraciona tehnologija kojom se Power Plate® služi je vodeća u industriji fitness-a, a njena pozitivna dejstva su rezultat obimnog teorijskog i nezavisnog naučnog istraživanja.

KLIK


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Sprave za vježbanje
20.7.2010 22:47:13   
Lu
Hm, a kad se sjedne na njuuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Sprave za vježbanje
20.7.2010 22:49:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, a kad se sjedne na njuuser posted image


Vidiš da NM kaže da trese, možda ima efekta i da se sedi na njoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 37
   RE: Sprave za vježbanje
20.7.2010 22:55:31   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Tashke

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, a kad se sjedne na njuuser posted image


Vidiš da NM kaže da trese, možda ima efekta i da se sedi na njoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Ima, ima. user posted image user posted image user posted image  Kažem lepo, idealno za lenjivce, skoro sve samo za tebe radi.user posted image user posted image

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Sprave za vježbanje
9.10.2010 23:59:13   
vaca
Lu, kakvi su ti utisci o Leg magic-u? Ovih dana bas razmisljam o kupovini istog I ne znam da li stvarno vredi kako se prica ili je cisto bacanje para user posted image Nemam neke kilograme viska, mozda 3-4, ali su mi kriticne unutrasnja i spoljna strana butina. Taj deo nikako da skinem.
Inace, kako da znam koji je pravi, tj. original? U Nisu moze da se kupi u prodavnici Top-shop, gde je najskuplji, ima ga i u Merkatoru i Metrou i svi su mi nekako isti, a razlika u ceni je nenormalana.
Stvarno sam u nedoumici sta da radim
Pozz

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Sprave za vježbanje
10.10.2010 16:56:17   
Lu
Eh Vaca, ja sam ti prekinula s tim tako da nema rezultatauser posted image
Možda krenem ponovo u ovo zimsko doba pošto ljeti nemam vremena.
Uglavnom dok sam vježbala osjećala sam zatezanje unutrašnje i vanjske strane bedara i malo po dnu zadnjice.
Ja iskreno vjerujem da bi bilo rezultata da sam vježbala do sadauser posted image
Ako kreneš pazi da ne pretjeraš u početku i obavezno se istegni prije vježbanja.
I ja sam kupila u jednom tržnom centru na akciji.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu vaca)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Sprave za vježbanje
10.10.2010 18:44:16   
vaca
Hvala, lu
za sada imam dobru volju, ali videcemo kako ce bitiuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Sprave za vježbanje
7.2.2011 0:07:01   
marija32
Devojke ako neka od vas ima Leg Magic, neka mi napise pls utice li on na listove nogu, ili samo na butine i zadnjicu. Ja imam jace listove, pa ne bih jos gore da napravim. Hvala

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu vaca)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Sprave za vježbanje
7.2.2011 8:53:55   
Lu
Marija, ja dok sam vježbala, nisam osjetila ništa u listovima, samo u butinama i guzi a najviše unutrašnja strana butina.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Sprave za vježbanje
7.2.2011 14:05:49   
marija32
Hvala Lu.

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Sprave za vježbanje
19.2.2011 10:36:48   
isidora88
ja planiram da kupim neku spravu za vezbanje,razmisljam o ovm orbitraku ili nesto na taj fazon,najvise bih da skinem kile i zategnem stomak i one spojlere i naravno butine user posted image
koja je cena ovakvih sprava?

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Sprave za vježbanje
19.2.2011 10:42:45   
bubulence
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja planiram da kupim neku spravu za vezbanje,razmisljam o ovm orbitraku ili nesto na taj fazon,najvise bih da skinem kile i zategnem stomak i one spojlere i naravno butine user posted image
koja je cena ovakvih sprava?


koliko sam upucena orbitrek mozes da nadjes od 16000-17000din pa na dalje, sve zavisi od kvaliteta i mesta gde kupujes.... ja imam 4-5 spravica i najbolja je definitivno leg magick, ali on ti je dobar za butine, guzu, i donji deo stomaka... ali ako se budes pridrzavala da vezbas dnevno 4-5 min sigurno ces videti efekte... pored leg magicka mogu jedino da ti preporucim setnju i sex za skidanje kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Sprave za vježbanje
28.2.2011 17:35:59   
isidora88
razmisljam da narucim leg magic danas,nadam se da ce mi pomoci user posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Sprave za vježbanje
25.3.2011 21:21:28   
isidora88
ne kupih onaj dan leg magic jer nije bio vise na akciji a nisam htela da dajem 3 hiljade vise od akcijske cene user posted image
videla sam na limundu da neki lik prodaje iz nemacke uvezene sprave za nordijsko trcanje,znaci noge se pomeraju napred-nazad i ruke isto,sta mislite da li je to ok sprava za skidanje kila?

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Sprave za vježbanje
25.3.2011 21:43:22   
marija32
ja sam cula da je ta sprava za nordijsko super stvar

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Sprave za vježbanje
26.3.2011 1:01:48   
gagana83
Jeste,odlicna je.
Ja sam ranije vezbala na njoj(nekada davno,kad sam isla u teretanuuser posted image ) i najvise sam je volela,cinilo mi se da ima najbolji efekat.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here