|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:00:40   
Olga75
cini mi se da ce ova tema biti vrlo potrebna ovih dana user posted image
znaci : sta na brzinu
supa iz kesice iiiii , hm paaa recimo testo sa pavlakom ili makom ili tunjevinom ili cime god user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Alex5)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:05:55   
snovi
makarkone sa sirom

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:07:17   
MajaMV
pekarski krompir sa slaninicom ili kobasicom, vrlo jednostavno i vrlo brzo

(odgovor članu snovi)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:07:54   
dijana1*
Iseci piletinu na kockice, malo proprziti I preko stsviti smrznuto povrce po zelji I peci 15-ak min mmmmm.

(odgovor članu snovi)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:21:32   
Ognjenka
Ko ima aparat za kuvanje na pari, nesto ovako: KLIK
Lepo stavim pilece belo na vrh, povrce dole (sargarepica, kukuruz, prokelj, luk), ukljucim i odem...zavisno od kolicine, sve je gotovo za 25-35 min.
Povadim sve to i istresem zajedno u vatrostalnu ciniju, zacinim svezim persunom, uzmem onu vodicu sto se ocedila na dno, i prelijem.
Preukusno! I veoma, veoma zdravo!

< Poruku je uredio lesica RR -- 26.8.2013 11:52:40 >


_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:43:58   
jovana13
Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 12:58:53   
Shishica
Crvena supa.
Nasuvo s krompirom.
Makarone sa tunjevinom.
Spanac, pire krompir, jaje na oko, slanina pecena..

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Brzinski ručkovi
11.3.2013 13:01:55   
Torbica

IZVORNA PORUKA: jovana13

Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image


Slazem se!
Ovo mi je inace omiljena tema! Bas mi je drago da se pokrenula!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Brzinski ručkovi
12.6.2013 13:24:43   
lanajelena
Meni sve sto natrpam u vatrostalnu spada pod brzi rucak user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Brzinski ručkovi
12.6.2013 14:09:54   
viking
Kupiš smrznutu mešavinu za sataraš, dodaš malo soka od paradajza, jedno jaje, kašiku brašna, so i biber i eto ručka za 10 minuta. Ja volim da u tanjir dodam i malo jogurta.

Takođe, stavila sam davno recept za Meksički pasulj, i to je baš ozbiljan ručak za pola sata.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Brzinski ručkovi
12.6.2013 16:07:21   
viking
Evo ga još jedan brzinski ručak - čorba od bundeve i garlic bread (ima da se kupi poluzamsrznut, samo se ispeče u rerni 10 minuta). Iako deluje kao da je ovo pola ručka, verujte da je čorba baš zasitna tako da vam stvarno ne treba ništa više.

Čorba se pravi tako što na malo ulja i dosta vode skuvate oko 500 g bundeve isečene na kockice, 2 isečena krompira, 2-3 isečene šargarepe, glavicu crnog luka. Dodati povrtnu kocku za supu, posoliti i pobiberiti i kuvati 15-ak minuta, dok sve ne postane mekano (da se raspadne kad ubodete viljuškom). Izmešati štapnim mikserom, dodati malo kiselie pavlake, peršuna i semenki od bundeve. Vrlo ukusno!

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Brzinski ručkovi
12.6.2013 16:48:23   
Torbica
Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo. Imam rernu sa odlozenim startom, programiram kad da krene i ne budem kuci kad pocne da se pece. user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Brzinski ručkovi
13.6.2013 17:14:06   
igorino
E ovo mi je trebalo. Ziva neostajem poslednjih deset meseci od kuhinje. A kad odem u nabavku obicno zaboravim na brza jela.

(odgovor članu paki)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Brzinski ručkovi
13.6.2013 17:17:20   
adulence
obozavam kese ,bude tako socno i ukusno...
IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo. Imam rernu sa odlozenim startom, programiram kad da krene i ne budem kuci kad pocne da se pece. user posted image



_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 15:55:44   
Anck Su Nmaun
Ako imam neku mesavinu povrca eto rucka na brzaka. Pljusnem jaje na to , dodam iseckanu piletinu a i ne moram i wala.. eto rucka!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 15:59:11   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja najvise koristim kese za rernu, to mi je ekstra, potrpam svasta unutra sa zacinima i prste da polizes. Meso, riba, povrce, krompir, kako kad. To svicnem i za sat vremena gotovo.


Jel imate neki odredjeni predlog sta.. nisma ih nikada koristila a volela bih da probam i to.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 16:22:46   
MasnaMasnica

IZVORNA PORUKA: jovana13

Mm i ja obozavamo gulas iz kesice. Meso proprzim malo stavim onaj zacin za gulas iz kesice promesam dolijem vodu za to vreme skuvam makarone i gotovo! Ukus je fenomenalan ali zacin za gulas mora da bude Alevin. Drugi su fuuuuj...user posted image

Moram probati ovaj zacin za gulaš.


_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 16:24:42   
branki*
i ja koristim taj zacin za gulas,drugacije i ne umem da spremim gulas.
anck,ja u tu kesu uglavnom nabijem krompir i meso.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 16:28:46   
Anck Su Nmaun
Ja koristi m zacin za Gulas horgoski mislm da je..odlican je!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 16:30:29   
MasnaMasnica
Bas su probati.
Imam neko meso u ledari, već iseckano.
Koliko dugo traje priprema?

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 16:33:19   
Anck Su Nmaun
Pa dok bude gotovo meso
Ovo posle samo malo se kuva i gotovo za 5 min.
Znaci izdinstas meso i sipas vode da se kuva...kad je gotovo meso uspes smesu malo prokuva i kraj.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.10.2016 16:34:28 >

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 17:46:37   
Khaleesi
Ja nikad nisam probala taj Alevin zacin, a gulas ide sa dosta luka? Kako zacin nadomesti sav taj lukuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 17:47:37   
branki*
moze da se proprzi luk,doda meso i onda doda taj zacin koji se pripremi po uputstvu,bude ok.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 17:49:27   
Khaleesi
Ja sam uvek gulas sa alevom paprikom zacinom c spremala stvarno moram taj mix da kupim...
Probala sam zacin za lazanju sa makaronama kako je dobar... bas dobar zacin mada sam stavila sve duplo nego sto pise na keaici. Nikad bolje lazanje a sa makaronama...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Brzinski ručkovi
30.10.2016 18:01:03   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ja nikad nisam probala taj Alevin zacin, a gulas ide sa dosta luka? Kako zacin nadomesti sav taj lukuser posted image

Pa luk stavis sama, izdinstas, pa meso i dok se ne skuva meso, posle samo ubacis zacin i to je sve .... taj zacin ti da malo gustine i super ukus!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.10.2016 18:02:02 >

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here