kumara
|
U toliko smo tema pricaie o mojoj operaciji da nisam znala tacno vise ni gde da pisem. Ali evo, ovde cu, pa cu neke delove prebacivati tamo gde treba.... Jos ne znam detalje, ali evo sta znam: Uradili su mi laparoskopki skidanje mioma i histeroskopiju, i uz to i konizaciju grlica materice, i to sve u totalnoj anesteziji. Sad sam kao nova!!! Kompletnu generalnu su mi odradili!!! To je bilo pre 3 dana, u utorak. Taj dan mi je bio grozan, jako mi je bilo muka od anestezije i povracala sam, bila sam na infuziji, nista nisam smela da jedem... ali me nista nije ni bolelo. Imam 3 flastera na stomaku (od laparoskopije) i imala sam gazu u sebi od konizacije, i naravno katetar (uf sto je to gadno!). Sve u svemu drugi dan (juce) mi je vec bilo mnogo bolje, jela sam, uvece su mi izvadili gazu i katetar, i braunilu za infuziju. Ostali su samo flasteri na stomaku. Danas mi je super! Eto vec i kuckam. Trebalo je da vidite dr kad je usao na vizitu, a ja sedim sa compom u krilu... Nije verovao!!! U sustini mene nista ne boli od rezova, niti unutra, tek tek malo kad hocu da ustanem, ali to je vise neprijatan osecaj nego bol. Veceras me pustaju kuci, i moram jos 10 dana da lezim i mirujem, pa cu dobiti na papiru sta je sve radjeno i znati vise korisnih info (pa vam pisem sutra i o tome).
|