|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Musaka od karfiola sa virslama
11.4.2010 0:27:45   
Anoniman
Sastojci:

1 srednja glavica karfiola
5 pari viršli
3 jajeta
1 kisela pavlaka (2 dl)
25 dkg ribanog trapista ili kačkavalja
so, biber
muškatni oraščić
margarin za kolače
Priprema:

Operite karfiol, raščlanite ga na komade koje obarite u blago posoljenoj vodi. Dobro ga ocedite i poslažite u tepsiju koju ste obilno namazali margarinom. Posolite i pobiberite, začinite ribanim muškatnim oraščićem.

Isecite viršle na kolutove i poslažite ih na karfiol. Zatim razmutite 3 jajeta sa pavlakom i polovinom ribanog trapista. Masu posolite i prelijte preko karfiola i viršli. Odozgo pospite drugom polovinom trapista.

Pecite u rerni na 180 stepeni dok lepo ne porumeni.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Musaka od karfiola sa virslama
8.7.2019 15:59:44   
mama ivane
Zanimljiv recept , probacemo obavzno volimo karfiol

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Musaka od karfiola sa virslama
10.7.2019 11:09:06   
flamingos
Divno,bravooo


(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here