|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: lanajelena

image
/11


  • 2 francuska bageta
  • 200 g krem sira
  • 300 g pečenice
  • 300 g kulena
  • 200 g kačkavalja
  • 100 g maslina
  • 3 kuvana jajeta
  • 4 krastavca
  • 6 paradajza
  • 2 kriške tvrdog belog sira


  1. Bagete iseći na parčad i premazati svaki krem sirom. Na parče namazanog bageta staviti 2 parčeta pečenice, isečenu šnitu kuvanog jajeta i stapić krastavca. Na drugo parče bageta staviti 2 kulena, 2 trouglića od kačkavalja i isečenu maslinu. Na treći baget staviti kocku tvrdog belog sira, 2 koluta paradajza i isečen krastavac.


Prijatno :-)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Topli pizza sendviči
Ringerajin kuvar: Figaro88



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here