|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: lanajelena

image
/11


  • 2 francuska bageta
  • 200 g krem sira
  • 300 g pečenice
  • 300 g kulena
  • 200 g kačkavalja
  • 100 g maslina
  • 3 kuvana jajeta
  • 4 krastavca
  • 6 paradajza
  • 2 kriške tvrdog belog sira


  1. Bagete iseći na parčad i premazati svaki krem sirom. Na parče namazanog bageta staviti 2 parčeta pečenice, isečenu šnitu kuvanog jajeta i stapić krastavca. Na drugo parče bageta staviti 2 kulena, 2 trouglića od kačkavalja i isečenu maslinu. Na treći baget staviti kocku tvrdog belog sira, 2 koluta paradajza i isečen krastavac.


Prijatno :-)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šopska salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Ekspres kiflice
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Минђуше.
пеперутка16

Шта мислите када је време право за ушне рупице?

Одмах по рођењу. (0%)

До прве године. (14%)

До седме године. (14%)

Када дете то жели. (71%)


Ukupan broj glasova: 7

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here