Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:44:42
|
|
|
|
Nina...
|
Ih
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 17:43:16
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Nismo omasile temu evo 2 u 1... Kao stavljam svoju sliku, a u stvari je ovo reklama za Lefkadu IZVORNA PORUKA: Ana RR Omašismo temu totalno Divota !!! Šaljem ti pp
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 18:14:44
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Sve lepote! A,gde su vam te lepe plaže ,Nina i Bea? moja plažica je u Turskoj u blizini Kušadasija
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 18:46:46
|
|
|
|
Dada81
|
Super je ,lepo sve Hvala.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 7.5.2011 14:06:10
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Nina... Evo jedne od pre neki dan... nesto sam pocela da nosim ''ovo'' na glavi u poslednje vreme... kako se to uopste zove, ne mogu da se setim? Traka za kosu? Marama? ili rajf
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 17:59:42
|
|
|
|
New Mom
|
Imala sam priliku da danas upoznam Sanjicu26 i potpuno sam zapanjena koliko ona i njena sestra liče (iako ona reče kako joj to još niko nije rekao). Nisu mi na slikama tako delovale. A i verglaju isto, mislim da ne bih znala preko telefona koja je.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:13:29
|
|
|
|
Snelle
|
Njaaaaa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:15:08
|
|
|
|
New Mom
|
Njaaaa i tebi!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:15:39
|
|
|
|
JMPM
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bile su u NS
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:16:15
|
|
|
|
Snelle
|
I ne ličimo, ne znam kako ti ličimo, potpuno smo fizički drugačije
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:18:10
|
|
|
|
New Mom
|
Imam svedoka koji se slaže sa mnom. Iste oči, izrazi lica... I da nikad, ali nikad nisam videla sliku jedne od vas, nema šanse da bih omašila da vas povežem znajući jednu.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:20:49
|
|
|
|
Snelle
|
JMPM, ja nisam bila! Da sam dolazila ja bih ti se javila Sigurno i taj svedok nosi naočare, ali pogrešne dioptrije
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:22:37
|
|
|
|
New Mom
|
P.S. Tužiću te mm.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:23:26
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Snelle JMPM, ja nisam bila! Da sam dolazila ja bih ti se javila Sigurno i taj svedok nosi naočare, ali pogrešne dioptrije Uh,vec sam se zabrinula
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.5.2011 18:25:14
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom P.S. Tužiću te mm. Dakle, ipak su naočare u pitanju
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:04:40
|
|
|
|
Pretty78
|
evo i mene...danas slikane...pa se malo igrala a ovo sam ja bez igranja
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:08:32
|
|
|
|
JMPM
|
Pretty,zvizd zvizd-to je zvizdanje da znate
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:10:14
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Pretty,zvizd zvizd-to je zvizdanje da znate jeeeeeeeeeeeel ti to meni???
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:13:29
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: JMPM Pretty,zvizd zvizd-to je zvizdanje da znate jeeeeeeeeeeeel ti to meni??? Jok,nego ovoj cici cije si slike stavila
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:15:13
|
|
|
|
Dada81
|
Simpatična kao devojčurak
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:16:57
|
|
|
|
Brana
|
Pretty lutko! Izgledas kao devojcurak!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:17:49
|
|
|
|
Brana
|
Dado sto mi krades reci
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:23:16
|
|
|
|
Pretty78
|
ooooooo pa hvala...samo ja se trudim tamo na prvoj slici da sam fan fatal sexy blady madr fadr bič a vi meni devojcurak
< Poruku je uredio Pretty78 -- 19.5.2011 22:25:38 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:26:08
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ooooooo pa hvala...samo ja se trudim tamo na prvoj slici da sam fan fatal sexy blady madr fadr bič a vi meni devojcurak onda da se nadjemo na pola,sexy devojcurak
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:28:06
|
|
|
|
Pretty78
|
jes pa da mi upakse (sto kaze Martina) muza za bludnicenje nad maloletnicama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?