Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:19:29
|
|
|
|
Anoniman
|
To nije ništa loše Čekam ovo moje da vidim kakav će šoV da mi pravi
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:19:59
|
|
|
|
maja19
|
To je Rada, naspavala se pa sad moze da zeza...
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:21:40
|
|
|
|
maja19
|
Videcemo Rado kakav ce Luka da bude...mada se nadam da ce biti miran i poslusan...
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:21:49
|
|
|
|
Kvrkac
|
Drage bih Vam volje postavila neku slicicu ali ne kontam kako
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:22:53
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. To nije ništa loše Čekam ovo moje da vidim kakav će šoV da mi pravi daleko bilo da je loše.....ja volem kad se nekom dopadaju moji malci
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Kvrkac Drage bih Vam volje postavila neku slicicu ali ne kontam kako Odabereš sliku sa neta... skineš na svoj komp ili ako već imaš u kompu onda ok... onda na googlu otvoriš sajt slikomat... tamo dodaš datoteku to jest klikneš na to polje i izabereš sliku sa svog računara... onda izabereš format slike za forum... pa onda klikneš NALOŽI... i onda prekopiraš prvu adresu i uradiš copy pa onda paste na poruku i pustiš tu adresu na RR i mi vidimo sličku
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:31:22
|
|
|
|
Kvrkac
|
Okic... idem probam!
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:33:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ako nešto nije jasno... tu sam
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:34:49
|
|
|
|
Kvrkac
|
Vidi li se
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:35:32
|
|
|
|
Kvrkac
|
Hvala Rado
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 0:50:27
|
|
|
|
Kvrkac
|
Podize li il' da menjam
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 1:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno da podiže raspoloženje možda je malo kasno pa nas zato nema
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 3:24:10
|
|
|
|
Kvrkac
|
Jeste kasno mislim da cu na spavanje
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 4:39:58
|
|
|
|
maja19
|
Kako sam bezbrizno spava....a ja nikako da se omdorim i naspavam...
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 9:43:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 9:49:31
|
|
|
|
maja19
|
Kakva haljinica...
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 11:54:57
|
|
|
|
Kvrkac
|
Haljinica je extra
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 12:02:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 12:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaa vid ga ovaj malac u lubenici..... ko da ga je mm pravio
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 12:09:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 12:11:29
|
|
|
|
Kvrkac
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. aaaaaaaaaa vid ga ovaj malac u lubenici..... ko da ga je mm pravio aaaaaa pa ne znam ja......taj u lubenici nije moj
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 15:00:42
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 18:52:57
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.1.2011 19:03:56
|
|
|
|
Nensi*
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?