Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.3.2011 23:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
• Dragi, kada se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita... To me jako rastužuje. Dragi, molim te reci mi nešto što će me razveseliti! • Pa, i dalje fantastično vidiš!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.3.2011 23:54:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis • Dragi, kada se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita... To me jako rastužuje. Dragi, molim te reci mi nešto što će me razveseliti! • Pa, i dalje fantastično vidiš! mišu ne staj mi na muku
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 0:06:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja ti se zeno topis svaki dan
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:12:52
|
|
|
|
eni26
|
Sta raditi ako vam je DOSADNO u avionu ! 1. Izvadite laptop iz torbe. 2. Polagano i pazljivo ga otvorite. 3. Upalite ga. 4. Cekajte trenutak kada ste sigurni da putnik do vas gleda. ......... 5. Na trenutak zatvorite oci, ponovo ih otvorite i podignite glavu ka nebu - kao da se molite. 6. Duboko udahnite... I otvorite sledeci link http://www.myit-media.de/the_end.html 7.Pogledajte izraz lica putnika do vas. :DDD hahaha
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:17:10
|
|
|
|
jance
|
ovo je moj drug pokusao kad je leteo za Ameriku jedva im je dokazao da je to sala
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:20:56
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: jance ovo je moj drug pokusao kad je leteo za Ameriku jedva im je dokazao da je to sala
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:42:12
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 15:42:42
|
|
|
|
ksenija81
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 15:48:08
|
|
|
|
ksenija81
|
samo zamisljam sebe pored tako nekog... Mislim da bih odmah pala u nesvest jer se i bez toga plasim
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:21:39
|
|
|
|
Malecka074
|
hahahahahah
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:27:31
|
|
|
|
smeško
|
Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze: - ,,Nista nisam jeo vec tri dana''! Zemunac mu odgovori: -,,Moras, brate, makar na silu''!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:37:56
|
|
|
|
ksenija81
|
Mislim sta reci Kad jednom budem otisla u zemun verovatno ce me neko prebiti kad pocnm da se smejem ko luda! Svaki put kad procitam neki vic o njima setim se, tj. u glavi mi stoji onaj lik iz filma sedam ipo sto bilduje
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:41:36
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Mislim sta reci Kad jednom budem otisla u zemun verovatno ce me neko prebiti kad pocnm da se smejem ko luda! Svaki put kad procitam neki vic o njima setim se, tj. u glavi mi stoji onaj lik iz filma sedam ipo sto bilduje
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 17:10:05
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 samo zamisljam sebe pored tako nekog... Mislim da bih odmah pala u nesvest jer se i bez toga plasim da, a sto je najgore, mm preporucio sajt! ludaci su , cela generacija! ima inace i dodatak ono kad pogledas gore treba nesto da uzviknes, nesto za Alaha, samo da se setim sta....
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 17:30:36
|
|
|
|
ksenija81
|
Joj da mi je takvog mozga, nikad mi ne bi bilo dosadno
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:39:20
|
|
|
|
Snelle
|
1. BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med 2. "Imam gasove ...” - bespotreban trud da ispadneš kulturan. Prdn''o si i gotovo. 3. "Šta ga bockaš, mrtvo je!" - doskočica upućena gostu na slavi koji nikako da se odluči koje parče praset_ine da transferuje u svoj tanjir, već neodlučno prebira viljuškom po ovalu. 4. Bezalkoholno pivo: da bazdite isto ali budete svesni toga. 5. OGLEDALO - najbitnija sprava u teretani 6. STEREO - kad ti istovremeno "drže predavanje" žena i keva. Ako se uključe deca i ćale onda je to surround 7. PRAVI ALKOHOLIČAR - onaj koji ni ne zna da na Beer festu postoji muzički program 8. DANTEOV PAKAO - knjiga u kojoj je najzanimljiviji deo onaj kada gledaš skicu pakla i pitaš se gde će te smestiti pošto si ispunio kriterijume za više pozicija 9. FACEBOOK je kao celulit. Imaš ga, mrziš što ga imaš i ne radiš ništa povodom toga. 10. DVOKLIK NA LINK - jedan od pokazatelja nepoznavanja rada na računaru. "JEDNOM KEVOOO, JEDNOM!" 11. VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita 12. ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje 13. HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena pre alarma i shvatite da još toliko možete da spavate 14. RADILIŠTE - napušteno gradilište na kome se skupljaju narkomani 15. VEŠTAČKA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno 16. EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom 17. BEKSTVO IZ ZATVORA - prva uspešno izvedena velika nužda posle zatvora 18. "More, ulazi u kuću!" - rečenica kojom se završavaju svi veliki životni planovi jednog petogodišnjaka 19. PILEĆI TETRIS - kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš 20. MARIHUANA - trava koja može da prouzrokuje znatno veću sreću od deteline sa četiri lista 21. DROGA - put do pakla preko raja 22. KAFA - napitak, bez kojeg bi se komunikacija sa komšijama svela na: "Dobar dan..." 23. Moj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne''š pogrešiti!" Moj favorit - broj 18.
< Poruku je uredio Snelle -- 30.3.2011 23:40:26 >
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:45:14
|
|
|
|
Anoniman
|
19. PILEĆI TETRIS - kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:45:17
|
|
|
|
madre
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:47:33
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: smeško Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze: - ,,Nista nisam jeo vec tri dana''! Zemunac mu odgovori: -,,Moras, brate, makar na silu''! a joooj
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 5.4.2011 0:23:13
|
|
|
|
Anoniman
|
prolazio kamion koji je prevozio kasicice za expreso kroz crnu goru i ispadne mu jedno pakovanje kasicica.... skupe se mestani i nemogu da izvale sta je to .... mrdali oni to cudo prutom i sete se da zovnu najstarijeg u selu .. kada je najstariji dosao povika: bacajte to u more to nesme da vidi zemlje... oni svi : sto? opet ce stari : jade jadne bacajte to u more da nevidi zemlje. doviknu jedan iz mase : bacicemo al prvo reci sta je to . stari viknu: jado baci to u vodu to ti je velika muka to ti je sjeme za lopate
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 5.4.2011 9:23:34
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 6.4.2011 21:46:51
|
|
|
|
eni26
|
glavni grad fejsbuka? pa Lajkovac
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko će duže sačuvati državnu tajnu. I tako mučili Amerikanca 10 minuta i Amerikanac oda tajnu. Rusa tukli pola sata i on oda tajnu. Na kraju Bosanca biju li, biju čitav dan, a onda ga bace u tamnicu, a on ništa. Posle 3 dana ulaze u tamnicu da mu čestitaju pobedu i ugledaju njega kako drži ruke na...... glavi i viče: • Seti se tajne, budalo!!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:31:26
|
|
|
|
zoća
|
koja je razlika između pedofila i pedagoga.Pa pedofili vole decu.CRNJAK
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:48:38
|
|
|
|
MarijaBg
|
Odavno nisam svracala ovde, ukocila mi se vilica sad
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?