Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:58:00
|
|
|
|
Brana
|
Lik kupio novog Poršea, pa otišao da natoči gorivo. Kad je završio nagazi na gas. Vozi on tako 200 km/h kada vidi da ga stiže nešto narandžasto. On doda gas, a ono isto za njim. Odluči on da prikoči i da vidi šta je to. Kada se zaustavio, zakuca neko na prozor. Lik pogleda, a ono momak koji radi na pumpi, stoji sav zadihan i kaže: • Ma zakačio mi se treger za vrata, mamicu mu njegovu!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:02:28
|
|
|
|
Brana
|
Pobegnu lav i lavica iz zoo vrta. Posle sat vremena ulove lavicu i vrate u zoo. Posle 3 meseca vraćaju i lava. Pita njega lavica: • Vau, ti si super neki mačak, kako si uspeo da im bežiš tako dugo? • Ma, pobegnem preko parka, uletim u Knez Mihajlovu, gde ću, šta ću... I onda uđem u neku zgradu, a na njoj piše "Banka". Tamo mi bilo odlično, svaki dan pojedem jednog direktora, niko nije primećivao da fale... • Pa kako su te onda uhvatili? - pita ga lavica. • Jebi ga, zajebem se i pojedem kafe kuvaricu!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:03:36
|
|
|
|
Brana
|
Živeli Mujo i Haso u Nemačkoj i svaki dan išli da prose. Haso dnevno donosi kući punu torbu novčanica od 10 evra, vozi Mercedes i živi u lepoj vili. A Mujo jedva skupi 2 do 3 evra na dan. Muji jednog dana nešto pukne, pa će Hasi: • Prosim bolan isto k'o ti, isto tako predano, al' kako to da ti dnevno donosiš kući punu torbu desetica?! • Pogledaj svoj natpis, što na njemu piše? - uzvrati Haso. Mujo pročita: • "Bez posla sam, moram izdržavat' ženu i 6-oro djece!" • Nije ni čudno da dobiješ tek 2-3 eura, kaže mu Haso. • A što piše na tvom natpisu? Haso čita: • "Nedostaje mi samo još 10 eura da se vratim u Bosnu!"
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:06:31
|
|
|
|
Brana
|
Baba morala da prođe kroz groblje, ali se jako plašila. Vidi ona mladi par i pita može li da krene sa njima. Ovi joj kažu da može. Krenu oni i devojka pita: • Baba je l' te strah? • Jeste ćero. • I nas je bio stah dok smo bili živi. - reče mladić.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:09:21
|
|
|
|
Brana
|
Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke. • Što više kupiš - jeftinije. - kaže trgovac. • Haj' tovari dok ne bude besplatno! - reče Mujo.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:29:16
|
|
|
|
jelenadunja
|
Zatekne muja zenu sa svalerom u krevetu,i sav besan je pita: jel to onaj sto ti je mesecima slao pare?jeste mujo,odgovori zena.Pa pokrij coveka da ne ozebe
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:45:56
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:52:09
|
|
|
|
jelenadunja
|
Kaze Fata muji:Trudna sam!A on,pa kako kad sam pazio? To ti je Mujo kao u saobracaju,dzabe ti sto pazis,kad drugi ne paze..........
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 18:53:44
|
|
|
|
jelenadunja
|
Dolazi muja kuci,ulazi ,i samo se odjednom cuje baaaam.....!Mujo,sta je to palo?Kaput!Pa kako se kaput tako cuje?Pa bio ja u njemu
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 13.4.2011 0:01:53
|
|
|
|
lidija 011
|
Udje fina dama u Tiffany prodavnicu, sagne se da pogleda jedan predivan porculanski servis i prdne.Bi njoj neprijatno i iz pristojnosti pita prodavca koliko kosta taj servis. A prodavac ce joj-Gospodjo, sad ste prdnuli, a ako vam kazem koliko kosta usracete se u gace
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 13.4.2011 0:03:50
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Brana Baba morala da prođe kroz groblje, ali se jako plašila. Vidi ona mladi par i pita može li da krene sa njima. Ovi joj kažu da može. Krenu oni i devojka pita: • Baba je l' te strah? • Jeste ćero. • I nas je bio stah dok smo bili živi. - reče mladić. Joj, otkinuh se od smeha
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.4.2011 16:48:03
|
|
|
|
eni26
|
Sede dva ortaka u sobi kad dođe baba i upita: Hoćete da vam stavim kafu? Ma posle, baba, nema frke. Opet dolazi baba i pita: Da stavim ...kafu? Ma posle, baba, nema frke. Dolazi baba za pola sata sa kafama i kaže: Evo vama kafa, pa kad Frke dođe, skuvaću i njemu.. hahaha
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.4.2011 23:28:13
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana Pobegnu lav i lavica iz zoo vrta. Posle sat vremena ulove lavicu i vrate u zoo. Posle 3 meseca vraćaju i lava. Pita njega lavica: • Vau, ti si super neki mačak, kako si uspeo da im bežiš tako dugo? • Ma, pobegnem preko parka, uletim u Knez Mihajlovu, gde ću, šta ću... I onda uđem u neku zgradu, a na njoj piše "Banka". Tamo mi bilo odlično, svaki dan pojedem jednog direktora, niko nije primećivao da fale... • Pa kako su te onda uhvatili? - pita ga lavica. • Jebi ga, zajebem se i pojedem kafe kuvaricu! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.4.2011 23:29:23
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Sede dva ortaka u sobi kad dođe baba i upita: Hoćete da vam stavim kafu? Ma posle, baba, nema frke. Opet dolazi baba i pita: Da stavim ...kafu? Ma posle, baba, nema frke. Dolazi baba za pola sata sa kafama i kaže: Evo vama kafa, pa kad Frke dođe, skuvaću i njemu.. hahaha xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa... Je li Frke stigao?
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.4.2011 23:31:51
|
|
|
|
lidija 011
|
Novinari jedne tv kuce radili anketu i pitaju Muju:" Sta biste vi radili da bude smak svijeta"? Mujo odgovara:" Ko, ja? Ja bi pokupio Fatu i djecu i pravac Njemacka"!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 15.4.2011 9:21:32
|
|
|
|
mirks
|
Како испећи прасе? Купите прасе. Попијте једну ракију. Ставите прасе у рерну. Попијте још две ракије. Укључите рерну. Попијте још 3 ракије чашице. Ставите целзијусе на 375 рерна. Ракијте јод 4 чашице. Прените окрасе. Ракијте још боцу једну. Пови пило на прасе. часите јос сипај ракије једну. Пеците ракију још 4 сата. Извадите рерну из прасета. Охладите да се прасе сачека. Узмите ракије још боцу једну. Испрасите сече. Столирајте на сервис. Боголите се могу.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 15.4.2011 9:22:57
|
|
|
|
mirks
|
Prolazi covek grobljem i vidi ogroman kamen na jednom grobu, prilazi da vidi zasto tu stoji, vide tekst urezan iznad, koji glasi: "Brate Srbine, ako si pravi brat i drug pomozi, pomeri kamen ovaj sto mi na dusi stoji i olaksaj mi muke"... Covek krece da pomera, gura, vuce, i posle poduzeg mucenja uspe da pomeri kamen... tek odjednom ugleda natpis koji stoji na mestu kamena: "Brate Srbine, ako si brat i drug, vrati ovaj teski kamen nazad, pa da za**bemo jos nekoga"...
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 15.4.2011 9:24:48
|
|
|
|
mirks
|
sta kaze godzila kad izadje iz juzne morave? sve ce vi izedem, ima sve da vi izedem
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 15.4.2011 9:27:41
|
|
|
|
nencydrew
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 15.4.2011 9:42:43
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.4.2011 11:50:48
|
|
|
|
eni26
|
Kako se na japanski kaže svekrva??! DAJNELAJ
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.4.2011 11:53:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Kako se na japanski kaže svekrva??! DAJNELAJ
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.4.2011 12:02:52
|
|
|
|
eni26
|
Pita Mujo crnca: - Kako to da ja ne mogu napraviti crno dijete? - Jel' ti dug 25cm? - Nije! - A jel' ti širok 6 cm? - Nije ni to! - Pa, čovjece, ulazi ti svjetlo!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.4.2011 12:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhahahahahahahahahahhahahahhahahaha Eni, ludacho
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.4.2011 12:12:12
|
|
|
|
eni26
|
Treba da ga pravi po mraku
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?