Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 24.4.2011 0:23:32
|
|
|
|
sneza24
|
Čuo Perica od školskog druga da svi odrasli imaju tajne, a najbolji način da se od njih izvuče novac jeste da se kaže: "Znam pravu istinu", čak i kad nije tako. Naravno, Perica odluči da odmah isproba taj recept kod kuće, i obrati se mami: Znam pravu istinu. Ona mu odmah da 500 dinara i kaže: Ni reči o ovome tvom ocu! Zadovoljan lakom zaradom, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: Znam pravu istinu. Otac brzo izvadi 1.000, uz uslov - samo ni reči o ovome mami. Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom. Kad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i reče: Sine! Pa zagrli tatu!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 24.4.2011 0:29:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Čuo Perica od školskog druga da svi odrasli imaju tajne, a najbolji način da se od njih izvuče novac jeste da se kaže: "Znam pravu istinu", čak i kad nije tako. Naravno, Perica odluči da odmah isproba taj recept kod kuće, i obrati se mami: Znam pravu istinu. Ona mu odmah da 500 dinara i kaže: Ni reči o ovome tvom ocu! Zadovoljan lakom zaradom, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: Znam pravu istinu. Otac brzo izvadi 1.000, uz uslov - samo ni reči o ovome mami. Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom. Kad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i reče: Sine! Pa zagrli tatu!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 24.4.2011 21:59:03
|
|
|
|
MarijaBg
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 24.4.2011 22:47:18
|
|
|
|
sneza24
|
uhvatio makedonac zlatnu ribicu. nakon kratkog ubedjivanja oko zelje, odluci makedonac pustiti ribicu kako bi mu ispunila zellju. pozeleo makedonac da pisa viski, proba pisat' i stvarno viski. brze bolje on kuci i s' vrata vice zeni " zeno donesi casu punu leda". ona sa cudjenjem nosi casu i pita o cemu se radi? objasnio makedonac sta je bilo s' ribicom, a zena jos zbunjena trci u kuhinju po drugu casu i vice muzu da i njoj natoci. makedonac ce na to NEKA ZENO PUSTI CASU TI CES IZ FLASE
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 25.4.2011 14:36:56
|
|
|
|
sneza24
|
Kupio čovek novog BMW-a pa rešio da ga malo provoza. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi: - Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da veruje, opet isti fića! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka: - Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje dece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj otpozadi iz fiće mu maše: - Idi, idi, ja sam!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 25.4.2011 14:41:56
|
|
|
|
Olga75
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:33:46
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Uciteljica zadala temu za pismeni zadatak koja glasi ''Da sam direktor'' svi pisu osim Perice. Pita ga uciteljica: - ''Zasto ne pises Perice?'' Perica odgovara: - ''Čekam sekretaricu!'
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:34:36
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Prica Suljo Muji: 'Ufatio sam Fatu kako se j..e sa Kinezom i crncem' 'I sta si uradio?' Pita Mujo 'Slikao sam ih, poslao u Benetton, pa cemo vidjeti'
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:34:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:36:26
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Kaže Mujo Fati: Izje** me Inter za 100 eura!I mene Milan! - na to će Fata. Matere ti?! Daj da vidim listić? - kaže Mujo, Nije ostavio nikakav listić - veli Fata.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:37:42
|
|
|
|
Dada81
|
Zna se gde je Vučko ,svaka čaast ,ja ih zaboravljam ,redovno
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.4.2011 10:43:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 16:02:07
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
dolazi deda u apoteku i veli: - dajte mi viagru apotekarka uze merdevine i popenje se, da može dohvatiti tablete sa visoke police. deda podviri pod suknju pa reče: - ipak neću tablete, nije do mene, do babe je
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 16:03:53
|
|
|
|
Dada81
|
Jadna baba
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 16:54:52
|
|
|
|
sneza24
|
svadjaju se 3 mala cigana cija je otac veci cigan 1:moj tata se danas posjekao na noz isla mu je crna krv 2:moj tata je slomio ruku i videla mu se crna kost 3:moj tata je prije 8 dana prdnuo jos se u sobi nista ne vidi
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 16:57:09
|
|
|
|
Dada81
|
hahhahahahha ,dođoh kad vidim da si ti pisala Svaka čast ,ovo sve novi.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 16:59:12
|
|
|
|
jelenadunja
|
Kupila ciganka stan,i konacno su dosli do kupatila.Posalje malog cigu na kupanje,i krene on..prodje pola sata,pita on :mama mama da trljam jos?Trljaj sine.Proslo jos pola sata pita on isto:da trljam jos?DA DA TRLJAJ......prodje par sati,dere se ciga,da trljam jos>ma trljaj bre .........ej mama evo je ona majca od prosle godine!
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.4.2011 17:00:36
|
|
|
|
Dada81
|
A,joooj
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:22:17
|
|
|
|
eni26
|
Upada disleksičar u banku i viče: - Zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:24:30
|
|
|
|
eni26
|
Prije vjenčanja: On: Yesss! To! Konačno sam dočekao! Ona: Hoćeš, da idem? On: NE! Nisam niti pomislio na to! Ona: Voliš me? On: Naravno! Ona: Jesi li me kad prevario? On: Ne! Zašto uopće pitaš? Ona: Želiš li me poljubiti? On: I te kako! Ona: Želiš li me udariti? On: Nema šanse! Nisam ja takav čovjek! Ona: Mogu li ti vjerovati? A što se zbilo nakon vjenčanja, pročitaj tekst odozdo prema gore!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:25:12
|
|
|
|
eni26
|
Vrati se žena s lječničkog pregleda gdje su joj rekli da će živjeti još samo 12 sati, pa kaže mužu da bi voljela da se za poslednji put ljube divlje i strasno, čitavu noć, a muž odgovara: - Lako je tebi pričat', ti se sutra ne dižeš ...
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:29:43
|
|
|
|
eni26
|
OVAKO SE KAZE U SVIJETU [OVAKO SE KAZE U BOSNI] Dragi kolega dugo se nismo vidjeli [Dje si pi*da ti materina] Izvini ali malo sam te duze cekao [Dje si, je*ote] Gospodin je veoma obrazovan [On je peder] Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora [Je*em te corava] Mora da se salite [Se*es] Ne, nikako niste u pravu [Pusi ku*ac] Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju [Jedes go*na] Vasa sekretarica je veoma simpaticna [Jel, je*es ti to?] Prijatno [Disi malo] Koju funkciju gospodin ima u firmi [Koji je on ku*ac] Smatram da njegovo misljenje ne treba uvaziti [Ko njega je*e] Ovaj projekat je lako ostvarljiv [To je pi*kin dim] Ovo je nemoguce [Moze al’ u kur*u] Taj zakon ne treba uvazavati [Je*o zakon] Najzad [Fala kur*u] Hvala [***Izraz koji ne postoji]
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:29:56
|
|
|
|
AndreaK
|
Dobar je!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:34:45
|
|
|
|
AndreaK
|
Mladi bracni par odlucio da se venca.Ali dodje do ogromne nesrece i oboje poginu pred vencanje. I sad oni su u raju i pitaju svetog petra da li bi mogli nekako da se vencaju,posto bi i im to mnogo znacilo,jer se mnogo vole. Sv. petar kaze da se niko do sad nije vencavao u raju (prim.pis. pa ni nebi bio raj onda ) ali ako su sigurni da to zele neka odu kod Boga.Odu oni kod njega,i ispricaju mu svoju pricu,ali kaze bog da sacekaju nekih 5 godina,i tek onda da mu se jave. I prodje 5 god,oni ponovo kod boga,ali rece bog,cekajte jos 5 godina bice sve gotovo. Evo i njihove 10 godine u raju,odose kod boga,i on kaze moze! Bice vencanja,ja castim sve! I eto zivese oni nekih godinu dana,ali pocese svadje i ne mogu vise da se podnose,i odose do boga da mu kazu da zele razvod.i rece im bog : Trebalo mi je 10 godina da nadjem popa u raju... Sta mislite koliko ce mi trebati da nadjem advokata!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.4.2011 22:39:11
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: eni26 OVAKO SE KAZE U SVIJETU [OVAKO SE KAZE U BOSNI] Dragi kolega dugo se nismo vidjeli [Dje si pi*da ti materina] Izvini ali malo sam te duze cekao [Dje si, je*ote] Gospodin je veoma obrazovan [On je peder] Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora [Je*em te corava] Mora da se salite [Se*es] Ne, nikako niste u pravu [Pusi ku*ac] Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju [Jedes go*na] Vasa sekretarica je veoma simpaticna [Jel, je*es ti to?] Prijatno [Disi malo] Koju funkciju gospodin ima u firmi [Koji je on ku*ac] Smatram da njegovo misljenje ne treba uvaziti [Ko njega je*e] Ovaj projekat je lako ostvarljiv [To je pi*kin dim] Ovo je nemoguce [Moze al’ u kur*u] Taj zakon ne treba uvazavati [Je*o zakon] Najzad [Fala kur*u] Hvala [***Izraz koji ne postoji] hahaha.
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?