liliana
|
Možda ču otiči malo OFF, jer se ne radi o Dizniju (po Vuku ). Naime, pisala sam več u jednoj sličnoj temi o tome: Sada sam u Srbiji i na jednom kanalu (mislm "Happy" ili kako več-nebitno) ide crtač koji se zove Winks.... ne znam kako dalje... E, sad, ko se malo bolje udubi u to (a ne samo da pusti deci da gledaju da bi bila mirna), videče o čemu se u stvari radi. To je čista porika: veštičarenje. Ja sam to pokušavala da objasnim nekim mamama iz mog okruženja, da ne trebaju to deci puštati da gledaju, kupovati lutkice i sličice i tome sl, ali sam nilazila na nerazumevanje-gledale su me belo, kaoo da sam sa trešnje spala. Isto je sa Hugio kartama. Ko ih je imao priliku pogledati, mogao je videti da su najjače karte demoni zla, sile tame, sile zla, paklene horde i tome slično. Na žalost, deca su zaluđena i opsednuta time, ali nisu deca kriva, več odrasli koji im to dozvoljavaju, a pre toga se ne potrude da se informišu o istom, več se vode principom: kako drugi roditelji daju deci-tako ču i ja... Ljudi, čuvajmo našu decu, naše največe blago!!!