|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
20.4.2017 19:08:31   
dunja RR
Nato, ako je bio na granici ogtt, jel ti dr dala lek?

Meni je poslednji put OGTT bio dobar (pre 1,5 god) ali mi je dr svakako preventivno dala Siofor, da ne rizikujemo kod VTO.
Jer ti skokovi šećera su opasni za bebe, posebno u maloj trudnoći.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1601
   RE: Spontani pobačaj
20.4.2017 22:14:42   
choopa choops
Nato ja sam poslije spontanog (nakon krvarenja u 6 nedelji, završila u bolnici i do 10-11nedelje primala injekcije progesterona) samo radila briseve na urea,mikoplazmu i hlamidiju. I to je sve, bukvalno ništa više. Hormone sam radila samo jednom u životu i to za štitnu, na svoju ruku. U zadnjoj trudnoci sam pila utrogestan od pocetka do kraja (zbog kontrakcija i slabosti grlića?!), ali kazem, nikad nisam radila ostale hormuser posted image one.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1602
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 18:48:19   
Maslacak15
Evo i mene u ovoj temi nazalost. Nisam rekla na forumu da sam trudna jer sam od prvog pregleda imala osnovanu sumnju da nesto nije u redu jel je plod kasnio u datiranju 4 dana. Znaci na 6+2 kad sam ocekivala srcanu radnju gestaciona kesica je merila 5+6 sa zumancanom kesom i malim embrionom bez srcane radnje. Doktorka nije tome pridavala puno vaznosti i ne zameram joj jel "zene ne znaju kad je tacno ovulacija". Sa cime se ja slazem i ok je stav ali ja nisam "sve zene". I bila sam 100 % sigurna da je ovulacija bila 14. og dana ciklusa i da je trebalo da merim 6+2. Nedelju dana kasnije pojavila se i srcana akcija ! I to je bilo psiholoski kobno. Prosto ljudski je ponadati se da ce sve biti ok. Ja sam povracala, bila mi je muka iako moram priznati ne tako intenzivno kao u prethodne dve trudnoce. Sticajem okolnosti, poslovno putovanje i uskrsnji odmor doktorke proslo je tri nedelje do sledeceg pregleda. U ovu sredu znaci po racunici tek na 10+2 saznala sam da je u pitanju Missed Ab. I da je plod malo sta uradio posle prethodnog pregleda. Znaci razvoj je stao u sedmoj nedelji.
Ironija je da ja kap krvi ili bilo kakvih tegoba imala nisam. Prosto nivo HCGa ( velika gestaciona kesa) i progesteron vise nego dovoljno dobri da odrzavaju stabilno trudnocu koja se ne razvija. Iako mi je 39 godina i kusur. Tako da nije sve u progesteronu. On je vazan ali nije dominatan razlog ranih pobacaja.
Elem onda sam sludjena morala da napravim izbor sta ikako dalje. Moja Dr. me je forwardovala dalje. Shvatila sam da ovde postoji i opcija koja u srbiji nije dozvoljena medikamentozne indukcije pobacaja Cytotecom ( prostaglandin E1) koji moze ako uspe da zameni kiretazu. S obzirom da iza sebe ima dva carska reza i nisam htela da cekam ponedeljak odlucila sam se na taj korak. Iza mene je 24h koji i jesu i nisu za pricu. Uz mnogo analgetika i blizinu kupatila pregurala sam noc. Mislim i nadam se da je uspelo. Tj da je izaslo sve. Danas sam dobro. U ponedeljak idem na kontrolni ultrazvuk da bi videli da li je to stvarno tako.

Racionalno sam ok. Sve mi je jasno. Glava i srce nisu bas isto, ali mora se dalje. Htela sam samo da prenesem iskustvo.

Pozdrav devojke.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 22.4.2017 18:49:32 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1603
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 19:19:24   
Ana RR
Maslačak user posted image jako mi je žao. Znam kako je, na žalost. Ni ja nisam imala simptome, niti kapi krvi. Grudi naduvene i bolne, čak i dugo posle kiretaže.

Čitala sam o toj opciji, dozvoljena je i kod nas (u Frontu) mislim do 7. nedelje. Koliko sam shvatila, prilično je bolno user posted image nadam se da je sve prošlo dobro.

Grlim te, oporavi se brzo user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2017 19:21:24 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1604
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 19:48:37   
IvanaSK RR
Maslacak, zao mi je user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1605
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:02:18   
suzi kju
Uh bas ne volim da zalazim u ovu temu, Maslacak drži se,šta drugo da ti kažem. Mi zene zaista svašta izdržimo. To je bas teško za ženu, organizam. ..Uvek se iznerviram i potresem kada čitam ovu temu.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1606
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:33:11   
milicicak
Maslacak, jako, jako mi je zao. Nadam se da je sve proslo u redu.
Ja i dalje sebi ponavljam prirodna selekcija, sigurno nije bez razloga, bolje je sto se desilo ovako rano...
Stigle su me emocije pre neki dan. Srecom, imam puno posla i uz mini bubu nekako preguram dan. Ali, da je tesko, tesko je

< Poruku je uredio milicicak -- 22.4.2017 20:35:34 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1607
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:39:44   
nata11
Zao mi je Maslacak user posted image Jesi pored te pilule dobila i nesto protiv bolova? Jer stalo krvarenje iste noci ili se ono nastavlja narendih dana? user posted image Izvini sto pitam ali nisam citala puno o tome- jel se vidi plod kada ispadne?

_____________________________





(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1608
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:44:30   
Maslacak15
hvala devojke...

znam sve Milicicak draga, sve je meni apsolutno jasno i uzroci i statistika ali nekako sve jedno je teskouser posted image I valjda mi je najgore sto je tako dugo trajalo sto se pojavila ta srcana akcija urkos kasnjenju koja mi je dala nadu. I sad je sve odjednom " puj pike ne vazi". Neznam, mozda zvuci nenormalno ali mozda nije lose i sto sam prosla to sto sam prosla proslu noc. Bilo je tesko i ruzno i bolno ali sam se suocila sa tim da cela prica nije bila "bas nista" nego itetako nesto . Ne znam ako je uspelo da ode sve, a ja se nadam da jeste , znacu u ponedeljak onda je vredelo. Danas sam fizicki ok osim umerenog krvarenja, nemam bolova. Psihicki sam konfuzna. I ja mislim da mnogo znaci imati dete vec. Ne bila u kozi onima kojima je to prva trudnoca. Trauma je velika ali je ipak drugacije.

vidim da si nato jos pisala pa da dodam. Rekli su mi samo standardne analgetike bilo koje. I da mogu da dodjem u ER ako ista krene naopako. Deluje ko oluja barem kod mene. Stavila sam kao vaginalete u 13h spavala do 15 . probudo me bol, nagutala se lekova (ibuprofen) .Prokrvarila tek oko 21 h pa sam opet malo spavala od 23-01. I onda .Pa bolovi su bili umereni ali je krenulo. Iskreno to nije za uloske bolje je biti na WCu. Itekako je bilo svega i svacega ogromne kolicine. Neuoporedivo vise od standardne menstruacije. Zato i kazem mislim da je uspelo, jel ne znam fizicki sta je vise moglo da izadje iz mene. Osim evetnualno creva (crni humor).
I onda na kraju balade jos jedna runda lludackih bolova oko 6 ujutro gde sam skoro pocela da panicim. I onda je prestalo manje vise odjednom?!?! Ja sam zaspala. Danas bez ikakvih bolova. Krvarenje onako umereno ko neki drugi dan mens ali uglavnom svetlo crveno bez icega sad. Ako je to bilo to i ako je uspelo, tj ako izbegnem skroz kiretazu onda mislim da je vredelo. Ko sto rekoh na neki bizaran nacin, mozda je psiholoski bilo i poucno. A ne da se samo probudim i hokus pokus sve je nestalo ko da ga nije bilo.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 22.4.2017 20:52:26 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1609
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:57:05   
Maslacak15
mozda je manje obimno kad je trudnoca manja. Ko sto rekoh kod mene je gestaciona kesica bila 3 santimetra. Embrion nije stigao dalje od 6 mm kad je prestala srcana akcija. I sve se to stvaralo endometrijum itd punih 10 nedelja. Ali sigurno ima individualnih razlika. Ima zena i koje ne odreaguju.
Ali sveu svemu prilicno je efikasno. Procitala sam ja gomilu studija u cetvrtak vece onako poluluda i shvatila da je procenat uspeha 85%, zato sam i
odlucila da pokusam taj nacin. Ko sto rekoh ja sam imala vec dva carska reza i ako sanjam o trecem sto je samo po sebi riskantno samo mi jos treba kiretaza izmedju. Znam mozda bi bilo sve ok , to je rutinska stvar ali kad sam vec imala mogucnost, htedoh da pokusam. Nadam se da ce biti ok.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1610
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 20:57:26   
milicicak
Maslacak, ja imam 35, sve sam verovatnoce izracunala... Al od toga mi nije nista lakse. A iskreno, nisam morala ni na svojoj kozi da iskusim prirodnu selekciju.
Mene je psihicki ubijao taj osecaj normalne trudnoce a bebi srce nije kucalo tih par dana do kiretaze. I posle napete grudi i mucnine.
Ja sam zahvalna sto se postupka ne secam, valjda mi je to bio neki emocionani buffer. Pocela sam da se raspadam posle kontrolnog uz, kad su mi rekli da je sve u redu i da je materica prazna. Valjda me tad stiglo, ta recenica na izvestaju Prazna materica koju tebi najiskrenije zelim na kontroli.
Jeste lakse uz dete koje trckara al jbg tesko je.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1611
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 21:04:17   
choopa choops
Au bre žene pa šta je ov, stalno neko u temi.... user posted image

Maslačak mnooooogo mi je žao user posted image Drži se. Što kažeš najteža je ta nada, kao eto sve je super, sve će biti u redu, i onda odjednom se sruši sve :-/

Ja stvarno ne znam kako je to sa tim medikamentima, ali držim fige da sve ode na taj način. Meni, iako sam imala krvarenje i bukvalno su ispadali komadi, nisu davali te lijekove, mislim da ni dan danas to nema kod nas,; već su mi radili klasičnu kiretažu u lokalnoj anesteziji. Užas!

Ljubi djecu, zaokupi se raznim poslovima, biće malo lakše kako vrijeme bude prolazilo.user posted image

Želim vam svima da što prije pređete u neke ljepše teme na forumu user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1612
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 22:31:01   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Evo i mene u ovoj temi nazalost. Nisam rekla na forumu da sam trudna jer sam od prvog pregleda imala osnovanu sumnju da nesto nije u redu jel je plod kasnio u datiranju 4 dana. Znaci na 6+2 kad sam ocekivala srcanu radnju gestaciona kesica je merila 5+6 sa zumancanom kesom i malim embrionom bez srcane radnje. Doktorka nije tome pridavala puno vaznosti i ne zameram joj jel "zene ne znaju kad je tacno ovulacija". Sa cime se ja slazem i ok je stav ali ja nisam "sve zene". I bila sam 100 % sigurna da je ovulacija bila 14. og dana ciklusa i da je trebalo da merim 6+2. Nedelju dana kasnije pojavila se i srcana akcija ! I to je bilo psiholoski kobno. Prosto ljudski je ponadati se da ce sve biti ok. Ja sam povracala, bila mi je muka iako moram priznati ne tako intenzivno kao u prethodne dve trudnoce. Sticajem okolnosti, poslovno putovanje i uskrsnji odmor doktorke proslo je tri nedelje do sledeceg pregleda. U ovu sredu znaci po racunici tek na 10+2 saznala sam da je u pitanju Missed Ab. I da je plod malo sta uradio posle prethodnog pregleda. Znaci razvoj je stao u sedmoj nedelji.
Ironija je da ja kap krvi ili bilo kakvih tegoba imala nisam. Prosto nivo HCGa ( velika gestaciona kesa) i progesteron vise nego dovoljno dobri da odrzavaju stabilno trudnocu koja se ne razvija. Iako mi je 39 godina i kusur. Tako da nije sve u progesteronu. On je vazan ali nije dominatan razlog ranih pobacaja.



Maslačkonjo, o bre user posted image

Ja sam imala osećaj da si trudna, jer te je bilo više u poslednje vreme, a iz ovolikog iskustva sa RR (i privatno i poslovno), znam da se žene raspišu tu negde na početku trudnoće, a posebno se primeti ako ih nije bilo na RR neko vreme, Žao mi je samo što eto, nije bilo ok :( Baš sam se nadala da ćeš objaviti lepe vesti...


Ovo što si napisala, sve je isto kao kod mene što je bilo, u stvari većina nas slično prođe, i slične posledice oset_i na duši, iste misli nam se motaju o glavi ... kada vas čitam, vidim da je tako.

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.4.2017 22:42:13 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1613
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 22:35:43   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15
Psihicki sam konfuzna. I ja mislim da mnogo znaci imati dete vec. Ne bila u kozi onima kojima je to prva trudnoca. Trauma je velika ali je ipak drugacije.



Ja sam se psihički bila slomila :( I mm i ja.
On zbog toga ni na jedan UZ nije smeo sa mnom u sledećoj u trudnoći, a ja sam se na svakom tresla sve dok dr ne kaže da je ok.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1614
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 22:38:34   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15
Elem onda sam sludjena morala da napravim izbor sta ikako dalje. Moja Dr. me je forwardovala dalje. Shvatila sam da ovde postoji i opcija koja u srbiji nije dozvoljena medikamentozne indukcije pobacaja Cytotecom ( prostaglandin E1) koji moze ako uspe da zameni kiretazu. S obzirom da iza sebe ima dva carska reza i nisam htela da cekam ponedeljak odlucila sam se na taj korak. Iza mene je 24h koji i jesu i nisu za pricu. Uz mnogo analgetika i blizinu kupatila pregurala sam noc. Mislim i nadam se da je uspelo. Tj da je izaslo sve. Danas sam dobro. U ponedeljak idem na kontrolni ultrazvuk da bi videli da li je to stvarno tako.

Racionalno sam ok. Sve mi je jasno. Glava i srce nisu bas isto, ali mora se dalje. Htela sam samo da prenesem iskustvo.

Pozdrav devojke.


Maslačkonjo, da li sam onda i ja pod rizikom, s obzirom da sam imala prvo dve laparaskopije (one možda i nemaju veze ali da spomenem za svaki slučaj) zatim jednu klasičnu operaciju, pa kiretažu, pa onda CR, sekli se me po rezu od operacije?
Nisam razmišljala o tome, a planiram još jednu VTO.


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1615
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 22:55:31   
Maslacak15
dunjauser posted image

pa znas kako ne mora to nista da znaci, eto Serpi je izgurala i cetiri carska i kiretazu jednu ( koliko ja znam), - zena zmaj. Ali svaka operacija i secenje povecavaju rizik bar malo. Svakojake rizike. Od otezane implantacije, placenta previje, ovoga i oonoga.... Neminovno nastaje oziljno tkivo, adhezije itd. Nisu to sad neki rizici ali kumulativno se skupi. I iskreno ako sve prodje cakum pakum verovatno nije problematicno ali to se nikad nezna pred zahvat. I to mene plasi. Jeste to njima "10 minuta" kao sto su mi rekli ali mi napisu i crno na belo da postoji minimalni rizik perforacije materice. I ja to treba da potpisem kao saglasnost za kiretazuuser posted image . Rizik je sigurno minimalan ali je tu. Tako da kad sam shvatila da imam izbor odlucila sam da se kockam. Videcemo.
Iskreno mozda je najbolje ne razmisljati previse. Ja samo sebi tesko da mogu da uradim lobotomiju.user posted image . Ti se spremaj najnormalnije za svoju VTO i budi pozitivna. Bice to super!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1616
   RE: Spontani pobačaj
22.4.2017 23:42:58   
dunja RR
Maslačkonjo user posted image

Setila sam se da bih mogla nešto da pitam, ali ću u temi FET, ako možeš virni :)

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1617
   RE: Spontani pobačaj
23.4.2017 13:05:38   
jekiki
Uh kada vidim ovu temu podignutu samo mi se okrene zeludac naopakouser posted image
Dame moje drage nemam nista pametno da napisem, budi te jake i glave gore, uvek posle kise ide sunce sa sve dugom, saosecam sa svakom od vas user posted image

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1618
   RE: Spontani pobačaj
23.4.2017 13:14:44   
suzi kju
Jekiki moja lepa ,samo ću te jako user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1619
   RE: Spontani pobačaj
26.4.2017 22:18:27   
17 joka
E jooj Maslackic user posted image mnogo mi je zaouser posted image

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1620
   RE: Spontani pobačaj
27.4.2017 11:06:45   
emicaa
Maslacak mnogo mi je zao,tek sad vidim kroz sta si prosla

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1621
   RE: Spontani pobačaj
27.4.2017 17:44:05   
mamica 91
user posted image user posted image Maslacaak,mnogo mi je zao..

Meni je ovih dana baas bas teško,da je bilo sreće usla bih u deveti, i neopisivo želim treće dete,ali je strah sad ogroman...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1622
   RE: Spontani pobačaj
27.4.2017 22:17:43   
sonyasha
Maslačak, mnogo mi je žao draga user posted image

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 1623
   RE: Spontani pobačaj
16.6.2017 14:37:35   
Dora89
Ja sam shvatila da he to tako moralo biti, da ništa ne može na silu, da ne mogu najvažnije stvari u životu da idu po nekom idealno zacrtanom planu (iako je situacija delovala savršeno), da čovek ponekad mora da se opusti i da veruje, jer Bog bolje od nas samih zna šta je najbolje za nas.
Odstranila sam sve uspomene na loše završenu trudnoću, osim otpusne liste iz Fronta, računajući da mi je za budućnost ipak potreban neki dokument o tom događaju. Ali nikad neću zaboraviti izgled ploda. user posted image Ta mi se slika često vraća.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1624
   RE: Spontani pobačaj
13.7.2017 22:41:53   
biljanb
drage moje..............
evo i mene da se javim sa novim nalazima
NK celije
linfociti-ukupno rezultat 2370 ref.vrednost 1000-5000 broj/ul
T linfociti (CD3+) 76 56-86 %
T linfociti (CD3+) 1805 720-2800 broj/ul
Helper T linfociti (CD4+) 41 33-58 %
Helper T linfociti (CD4+) 971 400-1610broj/ul
Supresor T linfociti (CD8+) 31 13-40 %
Supresor T linfociti (CD8+) 726 220-1130broj/ul
Odnos T Helper/Supresor linfociti 1,3 0,7-2,8 odnos
B-linfociti(CD19+) 16 5-22 %
B-linfociti(CD19+) 371 80-620broj/ul
Aktivni HLA DR Poz T linfociti 8 1-8 %
Aktivni HLA DR Poz T linfociti 151 20-200broj/ul
NKcelije(CD3-/CD+) 7 leu (4-11/19+)5-26%
NKcelije(CD3-/CD+) 168 85-720 broj/ul
ne znam da li ima neke veze nedelju dana pre nego sto cu raditi ove analize primla sam urbazon posto sam imala reakciju na ujed pcele
i ponovljeni nalaz cross match koji je pre cetiri godine bio NEGATIVAN
cross match sa nativnim serumom T linfocitima rezultat +22C pozitivan
cross match neutralisan sa DTT i Tlinfocitima rezultat +22C pozitivan
misljenje testom komplement zavisne citotoksicnosti CDC u ispitanom serumu su prisutna donor specificna anti tela IgM i IgG klase reaktivna sa T linfocitima
indirektni coombs-ov test ID rezultat NEGATIVAN
moze li mi neko pomoci hvala u napred

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here