Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 11:39:42
|
|
|
|
bojanica7
|
ja krenula kod borisa stojanciica, jer ga nahvaliste na sva usta bila jednom, i bio mi ok. danas idem na ekspertni, pa videcemo al treba da bude bas sjajan da bi prevazisao omiljenog mi tabsha nedjooo, jel ga i ti bese voles? pa jel poceo vec jednom da radi privatno otkad se penzionisao?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 11:42:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Bojanice, nije, barem ne koliko ja znam Baš sam tužna što ne radi više, i ja sam zakazala kod Borisa, tj čekam da mi se jave degeni iz call centra.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 11:54:31
|
|
|
|
milenatea
|
Dr Dusan Simic, DZ Nis radi i privatno Ne moze mu niko vodu prineti. Strucnjak i posvecen i ako je u ogromnooooj guzvi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 15:50:21
|
|
|
|
bojanica7
|
nedjo, a ti i ja prvu trudnocu kod tabsha, trugu kod borisa mogu ti reci da lice. i fizicki (obojica su tako sitni) a i ovako. boris je precizan, strpljiv, ljubazan, samo mi fali onaj tabshov kez
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 16:00:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeee, super, baš mi je drago da ti se dopada, obzirom da imamo slična očekivanja od dr, čim ti je Tabš bio super
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.9.2012 16:22:37
|
|
|
|
bubulence
|
dr Boris je i moj ginekolog i bas sam zadovoljna, isla sam kod njega i u dz i privatno i mogu reci da je jednako ljubazan na oba posla...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.10.2012 15:06:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam kod dr Borisa, oduševio me. Jako je prijatan, sve objašnjava potanko, ne zvera uokolo ili u kompjuter dok ti priča, i nije grub. Svaka pohvala
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.10.2012 15:07:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Nedjoooooooo daj pp
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.10.2012 14:10:34
|
|
|
|
bojanica7
|
jao nedjo, znaala sam da ce ti se dopasti. i meni se bas svidja. i da, bas je posvecen i trudi se da ti sve bude jasno. malo mi se samo ne svidja sto ce me pregledati sad u trudnoci (tabs me nije pregledao), mada citam da dosta trudnica ima te redovne preglede, i da je to normalno... tako da kuuul :)))
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.10.2012 0:29:55
|
|
|
|
anamjau
|
Cao, cao nova sam na forumu tako da josh uvek ne znam kako sve funkcionishe. molim vas ako moze neko da mi kaze iskreno mishljenje o ginekologu dr. Stojanovic Biljana - Dom zdravlja Savski venac? Ili da mi da preporuku za dobrog ginekologa jer planiram da uradim sve preglede jer bih ove godine zelela da dobijem bebicu. molim za pomoc jer sam do sada isla sve tako bez ikakve preporuke i nisam bash lepo prolazila. hvala na razumevanju
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.10.2012 8:20:25
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Bila sam kod dr Borisa, oduševio me. Jako je prijatan, sve objašnjava potanko, ne zvera uokolo ili u kompjuter dok ti priča, i nije grub. Svaka pohvala a da kazemo dr. Borisu kako ga preporucujemo po forumu? ja inace sa njim imam odnos kao sa poznanikom nekim....
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.11.2012 21:14:32
|
|
|
|
Štetica
|
Sve pohvale za dr.Branka Budimirovic iz ZC Valjevo. Iako je prezauzet uvek je raspolozen za pacijenta,strucan i posvecen tome sto rsdi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 12:55:15
|
|
|
|
brin
|
dr Boris Stojančić DZ Novi Sad, ambulanta kod Dunavskog parka. Bila sam kod dr Stojančića. Prijatno sam iznenađena da postoje lekari koji poštuju pacijenta. Pri tom je na pregledu veoma pažljiv. Toplo preporučujem devojkama/ženama koje nemaju još uvek izabranog ginekologa da odu kod njega na pregled.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 14:36:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Dodje mi da odem kod tog vaseg Borisa da vidim sta vam on radi kad ga toliko hvalite
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 15:30:32
|
|
|
|
bojanica7
|
lenajeleno, hiihhii, kontam. kao sektasi smo ja sam odabrala i tabsa tako sto su ga svi nahvalili ovde, i imao je najvsie pacijenata na naselju, uvek sam cekala sto godina kod njega.... a takav mi je i sad sudbina kod borisa... al stvarno vredi. boris je nenametljiv, simpatican, a pri tome sve vreme prica tokom ultrazvuka, nema potrebe da mu vadis reci iz usta, onako potaman skroz
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 15:34:54
|
|
|
|
ikacc
|
za Nis Simona dasic-din... Odlicna
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 18:23:32
|
|
|
|
Cecana
|
Prebacujem se kod dr.Stojancica,ovaj moj drzavni je potpuno nezainteresovan
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 19:10:59
|
|
|
|
bojanica7
|
da nije u ymaj ognjena vuka_ cula sam ya jednog nezainteresovanog za bilo sta osim za pisanje bolovanja
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 22:14:47
|
|
|
|
imperial
|
Devojke,dajte nekog normalnog iz Kg,nešto sam se u sve razočarala
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 22:28:31
|
|
|
|
Cecana
|
IZVORNA PORUKA: imperial Devojke,dajte nekog normalnog iz Kg,nešto sam se u sve razočarala Jeste u Zmaj Og.Vuka dr Ugarkovic.Rekao mi je da se samo molim Bogu,da ne radim ni iui ni nista,kao ne vredi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 22:30:54
|
|
|
|
Cecana
|
Pogresno sam citirala:-/
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 22:32:49
|
|
|
|
viking
|
Jesi htela da citiraš Bojanicu? Da ispravim?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 22:40:29
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Cecana IZVORNA PORUKA: imperial Devojke,dajte nekog normalnog iz Kg,nešto sam se u sve razočarala Jeste u Zmaj Og.Vuka dr Ugarkovic.Rekao mi je da se samo molim Bogu,da ne radim ni iui ni nista,kao ne vredi. ja sam u trudnoci trazila dr koji ce da me primi, i u 7 mesecu niko zivi nije hteo da me primi kao pacijenta, u zmaj ognjena vuka su mi rekli da samo kod tog dr ima mesta, ali kad sam se raspitala o njemu cula sam sve najgore, srecom pa pronadjoh borisa
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 23:02:18
|
|
|
|
jance
|
znaci NEpreporucujemo Ugarkovica u ZOV u NS :) (da budem u duhu teme) kad sam u prosloj trudnoci bila u Betaniji na EUZ, srela sam drugaricu koja je pobegla od harambase gin iz naseg sela i tu nabasala na Ugarkovica! bas je bila razocarana, kao, jesu svi muski gin tako losi onda?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.11.2012 23:49:19
|
|
|
|
bojanica7
|
e bas sam na njega mislila. cula sam da on nije bio los, ali kako je omatorio, malo mu se ne radi vise i uzasno je postao nezainteresovan. moja drugarica je pored njega vodila privatno trudnocu, kod njega je uzimala samo papire. drugoj drugarici je isto bilo hitno zbog papira i smao je on od svih dr u novom sadu bio slobodan tog dana... dakle, beze od njega samo tako. i ona ga nahvalila, kao tako smo se lepo izpricali o nekim vikendicama... pa jel on tu da prica o vikendicama il da ti vodi trudnocu... uh!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.