|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakve ste bile kada ste bile male?
19.9.2014 15:00:04   
mali_mis
Mirna, stidljiva.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 26
19.9.2014 15:01:24   
branki*
stidljiva,povucena,sve me bilo sramota,lepo vaspitana,dobar djak.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 27
19.9.2014 15:06:25   
Anoniman
Stidljiva, mirna, sada sam suprotnostuser posted image

evo mene i moje sestre

user posted image

videcete koliko moja U lici na njuuser posted image

user posted image
ja sam ova u ciklama duksuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 19.9.2014 15:07:36 >

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 28
19.9.2014 15:07:16   
Bibilib
Bila sam toliko dobra da sam jela zemlju... user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 29
19.9.2014 15:07:47   
cetvrtko
auuuh .... tiha ali sam radila na princitu "sad me vidis ,sad me nevidis " . moja jadna majka nikada nije znala sta je ceka . :D tako je nekako ostalo i danas ,samo sto nisam tiha vise :D :P

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 30
19.9.2014 15:17:31   
lelaigor
Bila sam dobra, valjda. user posted image Bila sam pomalo đavolak. Bila sam jako bolešljiva i više vremena provela u bolnici nego kući. A i kući kad sam bila uglavnom sam ležala. Zato sam bila mirna. user posted image Jako, jako puno i brzo sam pričala, to radim i sad. Pokojna baka (Nagyika, na mađarskom) me nikad ništa živo nije razumela. Rano sam naučila da čitam i pišem i već sa 5 godina bila počasni član biblioteke, svaki dan sam vukla brdo knjiga kući, iako je bilo dozvoljeno da se uzme 3 knjige meni su dozvoljavali i po 10tak, jer su znali da je to sve što radim. Nisam se igrala sa decom, pa sam bila malo asocijalna, ali zato su mi knjige i papirnate lutke bile sve na svetu. Volela sam i da crtam, sve što sam mogla ležeći. Volela sam da radim po kući i rano naučila i da kuvam i pravim kolače. Bila sam dobar đak, volela sam školu. Posle nekog vremena kad sam malo prezdravila, krenula sam i na ples. Bila sam stidljiva dok nekog ne upoznam, a onda BUM! drugo dete! Volela sm jako rano da ustajem i zbog toga su me svi ukućani mrzeli. Sestru sam redovno budila u 5-6h da mi podigne rolo zavesu da mogu da čitam ili crtam. user posted image Zbog toga što sam retko izlazila da se igram sa decom, nisam baš znala da se ponašam na ulici, pa sam umela da odlutam a ne javim se, da pređem put a da ne pogledam jel'' idu kola...i tako redovno upadala u nevolje...večito su me neki ljudi dovodili kući jer sam završila kod njih ili su jedva zakočili da me ne zagze kolima, itd. user posted image Ja bih sad moje dete ubila da se tako ponaša. Mrzela sam da spavam popodne i večito bih posle 10tak minuta kako me mama ostavi da spavam, ustajala, raščupavila kosu i izašla napolje zevajući i kao:"aaaaa, al'' sam se naspavala" user posted image Ili bih uzela neku igračku i sakrila je u krevet pa se igrala u mraku. U pubertetu sam bila ok. Bitnija mi je bila škola od bilo čega na svetu.

Ovo smo moja sestra i moj tata i ja. (Nemam istog tatu)

user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 19.9.2014 15:20:02 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 31
19.9.2014 15:19:51   
emicaa
Um Una baš liči na tvoju sestru,a ti i sad kao i kad si bila curica.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 32
19.9.2014 15:26:12   
Mala Elena
Andjeo sam bila! Odem u goste, ne cujem se dok mi ne dosadi pa onda hvatam majku za suknju i po sto puta pitam kad cemo kuci a ona crna davi sa pricom , ma ne cuje me uopste ! Uh to sam mrzela ...user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 33
19.9.2014 15:26:17   
anita
Bila sam veoma stidljiva user posted image posebno u periodu kada sam krenula u skolu.
A ovako sam izgledala user posted image
user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 34
19.9.2014 15:27:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: emicaa

Iste!

Lela, Anita uopste se nsite promenile likomuser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 35
19.9.2014 15:28:59   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: emicaa

Iste!

Lela, Anita uopste se nsite promenile likomuser posted image

Znaaaam! Ista sam, samo veću glavu imam. I počupane obrve! user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 36
19.9.2014 16:10:44   
emicaa
Ja bih volila da opet imam svoju prirodno plavu kosu ja još svjetlijim pramenovima user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 37
19.9.2014 21:09:43   
degu

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Bila sam toliko dobra da sam jela zemlju... user posted image user posted image

I ja sam user posted image
Bila sam slatka, a onda sam porasla user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 38
19.9.2014 21:12:09   
Didy
Komplikovana. Divim se svojim roditeljima. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 39
19.9.2014 22:32:21   
serpica
kad pogledam svoju decu jasno mi je kakva sam bila kao mala,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 40
19.9.2014 22:55:38   
nata11
Vozila bmx i jurila po ceo dan ulicom sa decacima. Secam se da sam se ubila od plakanja kada su mi kupili bicikl za devojcice sa korpicom pa sam isla sa tatom da ga menjamo. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 41
20.9.2014 11:44:54   
wivern
Mrsava, mrsava, premrsava i uzasno stidljiva.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 42
1.11.2014 10:10:38   
mirkam
I ja sam bila jako stidljiva.Teško sam sklapala prijateljstva,al kad se to desi nenormalno sam se vezivala za drugarice,valjda zato što sam jedinica.I uvjek sam patila što nemam brata ili sestru...pa i danas .

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 43
1.11.2014 23:08:00   
superm
Dobra kao i sada user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 44
1.11.2014 23:32:09   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Dobra kao i sada user posted image

user posted image , isto user posted image .
mama kaze da sam bila najtise i najmirnije dete na svetu...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 45
1.11.2014 23:35:37   
superm
Bubi, pa šta nam je sada user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 46
1.11.2014 23:42:03   
bubulence
pa nista, za virtuelne drugare cemo i dalje biti dobre user posted image ...
sve dok neka od njih ne sretne nase muzeve i cuje pravu istinu user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 47
2.11.2014 10:26:13   
Torbica
Ja sam bila nemoguca user posted image Kaze mama - kao da ih je petoro imala a ne mene jednu!
Dinamicna, ziva, uvek u pokretu, radoznala i brza!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 48
2.11.2014 12:50:37   
choopa choops
Mirina i povučena. Igrala sam se uglavnom samo sa jednim drugom, sa autićima i uživala u tome. Lastiš, barbike me nisu skoro uopšte interesovale. Ko me danas poznaje, nikad ne bi rekao da sam bila takva. Mislim da sam počela da se mijenjam oko 5-og razreda osnovne škole, kad sam postala puno društvenija. Mada i dan danas imam tu potrebu da se negdje sklonim i budem samotnjak.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 49
2.11.2014 13:17:44   
Kata90
Vise sam bila mirna i povucena........ti su i najgori iz mirnih djavo viri,takva sam i danasuser posted image imala sam dve drugarice u ulici sa kojima sam se stalno igrala,ali imala sam i tu losu stranu kada su me zadirkivale znala sam se i potuci i psovati na njih ko neki kocijasuser posted image ......i drugi dan se uvek pomirili......user posted image Nisu imali samnom vecih problema stvarno sam bila poslusno deteuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here