|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kineska kuhinja
12.6.2011 22:56:16   
jance

IZVORNA PORUKA: Maya21

a ja virkam non stop u ovu temu kad se ti javis jance, ne bi li ugledala TAJ recept user posted image


jooj sory, bas te cimam a? user posted image

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Kineska kuhinja
12.6.2011 22:59:06   
Maya21
e nemas pojma user posted image ma ja to i zbog Nedje user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Kineska kuhinja
12.6.2011 23:05:22   
madre
jooooj, sto ja volim kinesku hranuuser posted image
mada, nikada nisam sama spremala. sve nekako mislim dzaba trud kada necu dobiti ono sto zelim (mislim, ono sto treba da dobijem)user posted image sigurno, imaju neke cake. ali, evo videh neke recepte ovde, pa cu probati.

< Poruku je uredio madre -- 12.6.2011 23:07:14 >


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Kineska kuhinja
13.6.2011 14:17:08   
Nina...
Spring rolls mmmmuser posted image  

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Kineska kuhinja
25.6.2011 19:56:26   
GRGA
Obozavam kinesku kuhinjuuuuuuuuuuuuuuuu,,obozavam zabe da jedem jel znate gde ima da se nabave?Te za jelo:))Jelo sa sojom je divno ja ga uz skoro svaku hranu stavljam--ima dve vreste soja sosa--onaj koji je sladak i onaj koji malo kisne!!!!Tako npr,za kupus stavri (svez kupus ,,uvek ide onaj koji kisne--jer je kupus saldji..................................a za kisele stvari vise lezi slatka soja...mmmmmmmmmmmm

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Kineska kuhinja
23.8.2011 17:23:48   
Verus
IZVORNA PORUKA: Jeca*

3 kašike soja sosa
1 kašika soka od limuna
1 kašika aleve paprike
2-3 kašike ulja
4 kašike susama
1 kašičica senfa
1 kašičica vegete
1 kašika meda od ovih sastojaka napravite sos, iseckate pilece belo meso na tracice, umačete u sos i redjate u vatrostalnu. Ostatak sosa preliti preko, zaklopiti i peci u rerni. Pred kraj pečenja otvoriti posudu i dopeci Ovaj recept sam ćapila sa sajta blic zena user posted image  ja sam spremila piletinu, prohladila i umešala u salatu: iceberg, paradajz, paprika.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Kineska kuhinja
24.8.2011 19:18:38   
Didy
Jeco, ja sam danas pravila ovu tvoju piletinu za ručak. Nisam imala pola kg mesa, već oko 300g, pa sam ubacila da se krčka, a malo kasnije dodala šampinjone isečene na krupne komade. Uz to sam napravila pirinač, a mm i ja smo naknadno dodali tabasko sos svako u svoj tanjir da malo zaljutimo. Odlično je!user posted image Sve smo pojeli, ni trunčica nije ostala.user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Kineska kuhinja
24.8.2011 20:17:10   
Jeca*
user posted image drago mi je da vam se dopala...meni je bas njam!!!

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Kineska kuhinja
24.8.2011 21:02:08   
Didy

IZVORNA PORUKA: Jeca*

user posted image drago mi je da vam se dopala...meni je bas njam!!!


Povrh toga što je ukusno, vrlo je jednostavno za pripremu, pa mu je i to dodatni plus!user posted image Hvala za recept, baš mi je bilo ponestalo ideja u poslednje vreme.user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Kineska kuhinja
6.10.2011 16:22:22   
PoisonEve
Evo ja spremila rucak:
Piletina sa rizom, povrcem i indijskim orasima

Napraviti marinadu za piletinu dan pre:
- iseckati pileci file na kockice i umesati u ciniji sa nekoliko kasika soja sosa, kasikom maslinovog ulja (sa rizinim uljem je jos bolje) i jednim jajetom i kasicicom aleve paprike
U voku vrlo kratko (svega 3 minuta) na jakoj vatri proprziti sargarepu, pa dodati paprike pa praziluk pa cen belog luka.
Zatim dodati mariniranu piletinu a onda i indijski orah
Prziti jos nekoliko minuta uz mesanje drvenom kasikom a zatim dodati bareni pirinac.
Ja ga spremam po proporciji 1:2 (solja pirinca i 2 solje vode). Sve stavim da se skuva dok ne prokljuca a onda poklopim i smanjim na najmanju vatru jos 5 min.
Dodam pirinac u vok zajedno sa povrcem i mesom i tako sluzim toplo.
Volim ukus soja sosa pa sam i na kraju dodala jod 3 kasike u svu mesavinu.
Sihk faahn!

Potrebni sastojci:
- 500 g pileceg filea
- 1 tamno zelena paprika (babura)
- 1 veca crvena paprika
- 2 dl solje pirinca (tako sam merila)
- 60 g inidijskog oraha
- pola veceg praziluka
- 1 cen belog luka
- soja sos
- maslinovo ili rizino ulje
- malo aleve paprike
- 1 jaje

user posted image


_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Kineska kuhinja
6.10.2011 19:57:24   
jance
PE recept je stvarno odlican, najvise mi se svidja to sa indijskim orahom...
ja jedino nebi umesala pirinac, skuvala bi ga i posluzila posebno...

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Kineska kuhinja
26.10.2011 9:56:21   
Lu
IZVORNA PORUKA: Verus RR

IZVORNA PORUKA: Jeca*

3 kašike soja sosa
1 kašika soka od limuna
1 kašika aleve paprike
2-3 kašike ulja
4 kašike susama
1 kašičica senfa
1 kašičica vegete
1 kašika meda od ovih sastojaka napravite sos, iseckate pilece belo meso na tracice, umačete u sos i redjate u vatrostalnu. Ostatak sosa preliti preko, zaklopiti i peci u rerni. Pred kraj pečenja otvoriti posudu i dopeci Ovaj recept sam ćapila sa sajta blic zena user posted image  ja sam spremila piletinu, prohladila i umešala u salatu: iceberg, paradajz, paprika.


Jel može ovo u vok, da malo prvo odstoji u marinadiuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Kineska kuhinja
26.10.2011 10:06:52   
*Alexx*
Mislim da može (kažem ja, vrsna kuvarica user posted image )

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Kineska kuhinja
1.11.2011 17:02:43   
MALENICA
Ja sam ovde nova.Molila bih vas da mi pomognete da pronadjemrecept za kiselo-ljutu supu
koja se sluzi u restoranu "Makao".Davno sam bila nasla identican recept,ali sam ga izgubila.
Secam se da pored piletine idu i marinirane pecurke,gustin...
Moze li mi neko pomociuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Kineska kuhinja
1.11.2011 19:55:24   
Maya21
ima li neko recept za kiselo-slatko-ljutu svinjetinu na rezance... to sam jela u DVA STAPICA u USCU u BG, ovde kod nas u NS je nema, a spremala bih je uskoro jednom, da se pocastimo user posted image Ovo sto sam gledala na netu mi nikako nije to user posted image

(odgovor članu MALENICA)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Kineska kuhinja
1.11.2011 19:56:11   
Maya21

IZVORNA PORUKA: MALENICA


koja se sluzi u restoranu "Makao".Davno sam bila nasla identican recept,ali sam ga izgubila.


eh lepih li uspomena u tom Makau user posted image

(odgovor članu MALENICA)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Kineska kuhinja
1.11.2011 20:13:24   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MALENICA

Ja sam ovde nova.Molila bih vas da mi pomognete da pronadjemrecept za kiselo-ljutu supu
koja se sluzi u restoranu "Makao".



Kiselo ljuta se služi u svakom kineskom restoranu. Ja je uvek jedem kada idem u kin. restoran, jela sam je baš skoro, vodila me braća na večeru pred operaciju. Krenula mi voda na usta ...

Priprema:

Shiitake pečurke potopite u vodu oko 20 minuta kako bi narasle i omekšale.

U dubljem loncu meso propržite na susamovom ulju (svinjetina i govedina duplo duže od piletine i škampi), a zatim ga nalijte do pola vodom, pa ostavite da provri. Sada narežite na štapiće: shiitake, šampinjone, bambus i tofu sir. Dodajte još vode po potrebi ukoliko je supa pregusta.

Smanjite vatru, ulupajte dva jaja u posudi i polako ulijte u lonac mešajući sve dok ne dobijete končastu masu.

Dok se supa krčka na tihoj vatri, otopite supenu kašiku gustina u malo hladne vode i dodajte u lonac.

Ulijte kašičicu susamovog ulja, a zatim soja umak, sirće, biber, so i tucanu papriku po ukusu, pa kuvajte još 10 minuta, a zatim probajte. Ukoliko želite kiseliju ili ljuću supu, dodajte još sirćeta, bibera i paprike.

Služite toplo!


< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2011 20:14:06 >

(odgovor članu MALENICA)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Kineska kuhinja
2.11.2011 13:31:19   
MALENICA
Probacu,mada recept nije kao onaj moj izgubljeniuser posted image .
Spomenula sam restoran Makao jer oni imaju specificnu kiselo-ljutu.
Nigde je vise nisam jela.Hvala puuuno u svakom slucajuuser posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Kineska kuhinja
7.11.2011 19:28:36   
Nina...
Sta, jos nema recepta za one Secuan kolacice? Pih... user posted image

(odgovor članu MALENICA)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 17:58:10   
Anoniman
Žene, gde da nađem babmus, ali da nije u sastavu neke smrznute kineske mešavine?

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 70
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 18:06:36   
PoisonEve
Probaj u Merkatoru, cini mi se da sam ga tamo videla.

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 18:14:47   
Anoniman
Hvala PE, pogledaćuuser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 72
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 18:16:13   
PoisonEve
Samo spremi se na jake cene, tamo bas deru, mada imaju ono sto se retko gde moze naci!

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 18:19:28   
Anoniman
Pretpostavljam da nije baš jeftino, ali pošto mi oni trebaju samo da malo daju šmek, valjda neće biti strašno. Znam da sam jedino tamo našla Ojster sos, i nije bio baš skup, ali ga nigde drugde u gradu nisam našla, a ide u neka kineska jela.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 74
   RE: Kineska kuhinja
22.11.2011 22:45:14   
jance

IZVORNA PORUKA: Nina...

Sta, jos nema recepta za one Secuan kolacice? Pih... user posted image


user posted image nista jos od mene... ja se porodila, Voja kinez se ozenio, nikako da se sastanemo.

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Prebranac (bez brašna)
photo
Ringerjin kuvar: guppy RR



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here