dunja RR
|
Maraj, da te utešim, mm ove godine puni 50, a aktivniji je od mnogih mlađih tata, ako mi veruješ Pade mi napamet, na sankanju zimus na Zlatiboru, zezali su se svi, ostale tate su ga proglasile za super tatu, on se u roku od minut popne sa sve sankama i Savom na vrh zaleđenog brda. Šou je bio. Dok se druge tate jednom popnu gore (nekih 15 godina su mlađi, do 20 ) a obično na pola puta već mole decu (malu) da siđu sa sanki jer im je teško da vuku, mm se 3 puta sa Savom popne i spusti, i to spuštanje bude ono pravo, tako da deca viču tatama hoću takooo Ovo sve imam dokumentovano I imam niz drugih primera, da sad ne smaram. Hoću da ti kažem, nije do godina već do osobe, veruj, ako se razmišljaš sad o trećem, sprovedi u delo, go for it Ja pojma nemam šta će bit sada, kako Bog kaže. Ali da sada zatrudnim posle transfera, pričam hipotetički, a ostanu mi zamrznuti embrioni, za godinu dana biš išla po treće. Ovo pričam teoretski, znam da i za drugo su male šanse, nego apropo ove teme. Treće bi bez kolebanja.