|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: državno vs privatno zabavište
3.2.2013 9:48:38   
Tiziana
Uvek pre za drzavni. Za privatne sam cula razne horor price. U drzavnim mozda nemaju od ptice mleko,ali i mi smo isli u drzavne pa nam nista ne fali,cak se tih trenutaka secamo u najlepsem mogucem svetlu.MOje oboje idu u drzvani u Bgd, 'Biser',on isao u jasle,sad presao u obdaniste,ona id eu jasle,imam zaista samo reci hvale..

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: državno vs privatno zabavište
11.3.2013 13:15:21   
elenica4ever
Mozete li mi reci da li je pri upisu u privatni vrtic bitno da li su oba roditelja zaposlenea ili ne?

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: državno vs privatno zabavište
11.3.2013 13:17:33   
lesica
Mislim da za upis u privatni vrtić jedino figurira činjenica da možete da platite koliko traže,i da ih uopšte ne zanima da li ili ne radite.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu elenica4ever)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: državno vs privatno zabavište
4.9.2014 21:20:14   
Modessty
Definitvno privatni! U državni više ne ulazim! Meni su državni horor posle godine koju smo tamo preživeli!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: državno vs privatno zabavište
13.10.2014 21:58:11   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Definitvno privatni! U državni više ne ulazim! Meni su državni horor posle godine koju smo tamo preživeli!


Potpisujem!
Mogla sam da biram drzavni ili privatni i odlucim se za drzavni. Greska! Isao je 5 meseci, svaki dan plakao, odlazio u suzama, kada se vrati bio nervozan. Slabo jeo. Kada sam videla stajedu ono je bruka i sramota. Nista nije naucio a i to sto je znao dosta je zaboravio. Kada sam pitala tetu a sta vi njih ucite zena me bledo pogleda pa mi radimo po planu i programu. A gde je taj plan, sta radite, sta ih ucite , koliko vremenski dnevno radite sa njima? Ujutru kada ga dovedem cesto nema njegove tete pa ga ostavljam u drugoj grupi, kada dodjem po njega on u nekoj desetoj grupi. Ma rasulo pravo. Mogla bih do sutra da pisem.
Sada ide u privatni vrtic. Igra se sa tetama i drugarima. U vrticu bude roditeljski i obavestavaju roditelje sta uce sa decom. Cak su i nama dali plan i program za godinu dana. A on samo prica o vrticu i odusevljen je.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: državno vs privatno zabavište
26.2.2015 22:34:20   
dijana1*
Mamice evo vec sam pisala svoje iskustvo.
I dalje imam isto misljenje . Definitivno privatni vrtic.
Ja zivim kod rebrovacke crkve a vodim ga svaki dan u centar. Lakse mi je da vozim par kilometara ali da smo svi srecni i zadovoljniuser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: državno vs privatno zabavište
26.2.2015 22:45:53   
mamica 91
Od moje sestre sin ide u Zvezdicu (mozda i ide sa tvojim V, Nemanja se zove decak user posted image ) i ona je prezadovoljna, nama je Andrej najblizi privatni, u budzaku, kod interxa, a znamo gazdu, bas mi se ne isplati u grad da je vodim svaki dan pa da se vartim, pa opet po nju... treba mi 10km goriva samo,.. a drzavni nam je tu blizu u Glamocanima ali teta kaze da cemo se nacekati, jer mm nije prijavljen ja ne radim, tako da nemamo "privilegije" pri upisu...idem u ponedeljak ja da se raspitam detaljno pa da odlucim gde i sta..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: državno vs privatno zabavište
26.2.2015 22:50:18   
dijana1*
Tesko mozes da upadnes u drzavni ako nemas debelu vezu. Samo direktorka upisuje decu i preko nje sve ide . Mnogi roditelji su prijavili dete cim su ga dobili sa mesec - dva dana i nikada ih niko nije pozvao. A po meni i drzavni mi nije nesto. npr. njima se svaki dan hrana vozi i vuce po kombiju a u privatnom imaju kuhinju i tu se sve sprema.
Mislim da ti je bolje da potrazis kvalitetan privatni vrtic.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: državno vs privatno zabavište
10.3.2015 23:01:47   
mila83
Moja deca idu u drzavni i zadovoljna sam.Nije nesto posebno,ali ispunjava svrhu vrtica,socijalizuju se, uce nove stvari, jacaju imunitet..lepo im je. kod nas nema privatni vrtic,ima u susednim mestima,uglavnom cujem sve najlepse o njima.

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: državno vs privatno zabavište
10.3.2015 23:19:58   
Bibilib
Drzavno...

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: državno vs privatno zabavište
10.3.2015 23:23:00   
muzicarka
moj sin ide u drzavni...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 136
   državno vs privatno zabavište
4.5.2017 17:58:29   
Dilara
EXTREME KIDS - na Dorcolu je NAJGORI vrtic u koji mozete upisati Vase dete...verovatno ni na Bezaniji nije drugaciji posto je vlasnik isti. Mi smo se dugo patili do pre mesec dana kada smo kao i vecina drugih roditelja konacno odlucili da stvarno vise nema smisla sta taj covek tamo radi i da nase dete nije zamorce za testiranje ne skolovanih i bez dana iskustva vaspitacica koje se tamo smenjuju svakog meseca po vise puta.
Kad dodjete za upis na razgovor obeca Vam se sve i svasta .... sve ima od video nadzora - koji pritom nikada ne radi a oni uvek imaju neki super izgovor - do divne hrane koja se svela na sve sem na nesto sto deca treba da jedu...npr. za dorucak im u igraonici ispod na hleb mazu med ili dzem koji dole drze u tegli....ne postoji kuhinja niti higijenski uslovi za pripremu hrane...ili najjeftinija salama koju moze da kupi verovatno u Matijevicu jer mu je to najblize i najjeftinije... uzina su obicno neki krekeri ili napolotanke ili deca dobijaju po keksic...za glavno jelo bude nesto kuvano ali se to sada sprema u njihovom vrticu na Bezaniji...gde takodje ne postoje higijenski uslovi ni opremljena kuhinja ni nista slicno za pripremu hrane...posto mu je 120 dinara po obroku koji je uzimao iz fast food restorancica preko puta vrtica bilo puno da placa pa je resio da kuva...mozda i sam sprema da ne bi morao da plati kuvaricu...ili zenu za pripremu hrane :ll: :ll: :ll:...elem toliko toga loseg ima da se kaze za ovaj vrtic...nista dobro verujte mi ...dargo mi je da smo sada u normalnom vrticu ...dete se odlicno prilagodilo vec mesec dana sve funkcionise bez problema i dete je prezadovoljno.
Procitah da je jedna gospodja bas nahvalila vrtic na Bezaniji...verovatno je odskora tamo pa jos ne zna kako to kod gospodina Savkovica sve funkcionise....dobro se raspitajte pre nego upisete Vase dete u EK...samo poslednjih mesec dana se ispisalo 10ak dece a konstantno ima roditelja koja povlace decu vec dobru godinu unazad malo po malo...to nikako ne moze biti dobra preporuka

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: državno vs privatno zabavište
8.3.2018 7:59:56   
Dora89
Ja sam se raspitivala za jedan privatni, koji je bez subvencija, jer je registrovan kao igraonica, da bi izbegli inspekciju. Rad sa decom i oprema u vrtiću su savršeni, svi ih hvale. Tu su deca od 2 do 5 god. svi zajedno. Uče ih crtanju, muzici, engleskom, brojevima, pisanju... I svi prate tu nastavu, eventualno se sam igra ko ne može da prati. A pošto se više plaća (nije velika razlika), nema dece socijalnih slučajeva. Hvale se kako se nikad nisu pojavile vaške. Imaju dvorište sa kompletnim igralištem, ljuljaške, tobogani... I zbog para su vrlo prilagodljivi prema radnom vremenu roditelja.

(odgovor članu Dilara)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 14:07:07   
MimaKos
Mi idemo u drzavni i ja sam prezadovoljna! Mogli smo da biramo jer je tad krenulasubvencija za privatne ali mislim da je drzavni daleko ozbiljniji i bolji i da su ljudi sa vecim iskustvom u njemu!

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 15:27:39   
IvanaSK RR
To zavisi od vrtica, mislim da nema veze da li je privatni ili državni. Moje dete ide u privatni i isto sam prezadovoljna. Komsinicina cerka u drugi privatni isto zadovoljni.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 15:37:38   
Anck Su Nmaun
Nemam pojma ja sam radila u vise drzavnih i dva privatna meni to nije ni zaporediti. Drzavni mi je daleko ispred . Al dobro ako je dete zadovoljno i roditelj onda super.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 15:41:53   
IvanaSK RR
Anck, zašto ti je bolji drzavni?

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 17:23:11   
MimaKos
Kod nas u drzavnom imas nutricionistu i stomatologa, obucene ljude, a privatni vrtici su vise kao igraonice. Ja sam prezadovoljna drzavnim!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 17:57:54   
mama Jo
Ako i ovaj put ne dobijemo drzavni, upisacemo je u privatni

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 18:13:56   
IvanaSK RR
MimaKos, i ovde u privatnom imaju lekare. Mislim da treba da to zavisi od vrtica do vrtica.


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 18:48:19   
MimaKos

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

MimaKos, i ovde u privatnom imaju lekare. Mislim da treba da to zavisi od vrtica do vrtica.


Sigurno je tako, verujem da ima i privatnih sa fenomenalnom organizacijom!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 22:19:29   
mama Jo
Tako je, i privatni se medjusobno razlikuju

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 22:22:48   
MimaKos
Samo da se covek dobro raspita pre nego sto upise dete u bilo koji vrtic, drzavni ili privatni

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 22:24:57   
IvanaSK RR
Meni je bila bitna samo blizina. Sve ostalo me stvarno ne interesuje. U ovom vrticu je jer mi je 100 m od kuce.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: državno vs privatno zabavište
28.4.2018 22:26:37   
Anck Su Nmaun
I mi smo u najblizi upisali al stvarno sam prezadovoljna

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Evo čega se deca najviše plaše, prema uzrastu
Grmljavina, mrak, veštice, čudovišta, duhovi i mnoga druga zastrašujuća stvorenja koja bi mogla živeti u mračnom ćošku s...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here