|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Walk max obuća
6.11.2012 16:59:39   
malinaja

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

IZVORNA PORUKA: malinaja

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

IZVORNA PORUKA: malinaja

Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.user posted image

hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave user posted image Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....user posted image

Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih....

A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.user posted image

Nisam rekla da nemas pravo na svoje misljenje, nego sam ja iznela svoje... Necu da zalazim u originalnost obuce koja moze da se kupi u radnjama kod nas, mislim na sportske radnje....u skecersu nema normalnih patika ispod 5000 din, a kvalitet je nikakav...bar sto se patika tice...moj tata ima njigove cipele nosa ih vec 10 godina i jos uvek lice na cipele....a patike krs zivi, i meni i mom muzu su propale za godinu dana... I slobodno nadji nekog drugog da se takmicis koliko si najvise para dala na obucu, posto ja nisam iz te price...meni je tih 7000 din tada bio velik novac, da se ne lazemo, i sada je ...ako mi pogledas ticker bice ti jasno. user posted image

Nasla si ti mene draga a ne ja tebe.Lepo si diskutovala, sedi sada, dvojka.user posted image

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
Direktna veza do poruke: 26
6.11.2012 17:01:27   
Anoniman
Jao, modovi, mogu li još ja njih dve jednom da citiram, moooooooooooolim vaaas, moooolim vas? user posted image

(odgovor članu malinaja)
  Direktna veza do poruke: 27
6.11.2012 17:03:32   
Anoniman
Jao zene, pa kao da ste u obdaništu, dosta prepucavanja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 28
6.11.2012 17:04:01   
Olga75
da , daa i jos jedan post ubaci pride user posted image
molim vas da se ne prepucavate

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
6.11.2012 17:11:09   
Dve_srece_najvece_
hahaah, koji je ovde sistem user posted image user posted image user posted image

One mene mogu da ubedjuju da su njihove patike dobre, a ja ne mogu da kazem to isto , i branim svoj stav??? Bravo user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 30
6.11.2012 17:11:45   
Olga75
user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dve_srece_najvece_)
Direktna veza do poruke: 31
6.11.2012 19:00:42   
liliana
Jooooooooooj breeeeeee, zeeeeneeeee!!!!!!!!!!!!

Samo me je zanimalo mišljenje ONIH KOJI IMAJU WALLK MAX OBUĆU i njihova iskustva sa istom (da li su zadovoljni, da li je udobna i sl.). Zaista nisam željela da se ova tema pretvori u neku temu o prepucavanju čije su "Nike" patike bolje od čijih "Reebok" i tome sl.

Molim moderatore da zaključaju ovu moju temu i potpuno je obrišu sa foruma (ako je to moguće) kako se ne bi nastavljala dalja rasprava, totalno bespotrebna, a , usput, i tema rasprave je totalno omašena!
Hvala!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 32
6.11.2012 19:11:33   
Verolina
Moj ginekolog nosi cipeleuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 33
6.11.2012 19:13:41   
boba 11
Ups pogresna temauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 34
6.11.2012 19:14:46   
Verolina
Ha ha ha ha ha ha ha

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 35
6.11.2012 19:21:02   
jacagoga
U sustini vise je zadovoljnih walk max-om nego nezadovoljnih, jel su jos uvek na popustu?
Skecers ima nesto slicno ali kad sam ja gledala bile su oko 10-12000, mozda je u medjuvremenu pala cena

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 36
6.11.2012 19:26:46   
Anoniman
Ako vam išta znači informacija, primetila sam da sve više i više lekara i zdravstvenih radnika fura walksice. Nekad su se svi kleli u Grubin, koji i nama nabavljaju za kliniku, ali sada sve češće viđam walksice kao "službenu" obuću.

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 37
19.11.2012 23:05:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
www.walkmaxx.rs/walkmaxx_zimske_cizme.html
ja imam ove i zadovoljna sam! kao sto je neko rekao, na pocetku je cudno ali posle se naviknes...i nisu teske uopste, vrlo su tople i udobne.

moja mama ima ove cipele i prezadovoljna je! nagovarala je i mene da mi kupi, a ja budala nisam htela.. sada se kajem.

(odgovor članu pocahontas)
  Direktna veza do poruke: 38
24.11.2012 16:30:14   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Macaki

IZVORNA PORUKA: pocahontas
www.walkmaxx.rs/walkmaxx_zimske_cizme.html
ja imam ove i zadovoljna sam! kao sto je neko rekao, na pocetku je cudno ali posle se naviknes...i nisu teske uopste, vrlo su tople i udobne.

moja mama ima ove cipele i prezadovoljna je! nagovarala je i mene da mi kupi, a ja budala nisam htela.. sada se kajem.

meni je mama kupila te cizme :D

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
24.11.2012 21:09:37   
Cecana
Walkmax je imitacija MBT obuce koja je original i nemerljivo bolja.Cena im je visa ali je stvarno kvalitet u pitanju.Trenutno su na snizenju 50%,ja sam kupila papuce,posto njihove patike imam vec vise od godinu dana.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 40
10.6.2013 23:49:19   
Maraj
meni je to amo reklama zza tv

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 41
11.6.2013 7:35:58   
Shishica
Ovu obucu nikako ne bi smeli da koriste oni koji imaju problema sa kicmom! Moja mama ima problema, nosi ove patike i stanje joj se pogorsalo i u apoteci joj kazu zasto je mozda tako i da te patike ne bi trebala da nosi. Apotekarka je to znala i zbog saveta lekara..
Eto tako..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 42
5.2.2014 20:29:13   
gagi018
skecers patike su kvalitetnije i udobnije od walk maxx patika. jeste da su malo teze ali se na nogama to ne oseca verovatno zato sto su mnogo udobne. skecers patike mozete nositi godinu ipo dana intezivno svaki dan i nista im nece faliti. nazalost muskih modela nema vise u prodaji

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Bakučiol - heroj anti-age nege uzvraća uda...
NIVEA donosi odlične vesti - Cellular Expert Lift linija dopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti.
Kupaći kostimi za trudnice
photo
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here