|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   second hand roba
5.7.2010 15:16:29   
Lu
Pričamo o racionalnom trošenju novca, pa kakvo je vaše mišljenje o ovome?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: second hand roba
5.7.2010 15:17:56   
Anoniman
Moj svekar je tamo redovna mušterija....  user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 2
5.7.2010 15:19:28   
pepino
Sto se tice toga do sada nikada nisam nista kupila u Secondu,ali razmisljala sam o tome,sto se tice garderobe jako sam gadljiva,ne vjerujem,ali cesto se desi da u Secondu bude neka npr. jakna koja je nova,e sad kad bi znala da se vucala nekuda,da je niko nije oblacio uzela bi je!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 3
5.7.2010 15:25:50   
Anck Su Nmaun
Joj ja  odmah zamislim da je to neki prljavac nosio, iskreno nikad tu nisam ni ulazila!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 4
5.7.2010 15:39:25   
*Alexx*
Ja sam jednom prilikom kupila neku majicu u second hand shopu. Bilo je to dok sam išla u srednju - i mogu vam reći da mi je trajala godinama! Mnogo boljeg kvaliteta nego gomila majica koje sam kupovala u radnjama.
Po nekom pravilu, to bi sve trebalo da bude dobra garderoba, neoštećena, prošla hemijsko čišćenje itd. Problem je u tome što verovatno bilo ko može da otvori takvu prodavnicu i da prodaje ko zna šta, a mi to ne znamo.
Ne bih imala ništa protiv Versace majice koju je dva puta nosila neka italijaska bogatašica user posted image
Ali ne, ne kupujem tamo.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 5
5.7.2010 15:43:25   
LillyT
Ne kupujem tamo, ali ja nisam neki fanatik za garderobu i ne trosim puno na to, pa samim tim i ne stedim u ovoj oblasti. U ormanu imam svasta, od majica za 150din, pa do dzempera i nekih cuda od nekoliko hiljada. Obucu, mantile, kapute ne racunam... za to volim da dam novac.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 6
5.11.2010 10:57:18   
Crvenkapa85
evo ovako,ja nemam nista protiv ovakvih radnji,naprotiv redovno ih posecuje.....kupujem ja i po todoru al kad su neka maximalna snizenja i volim da mi je dete naravno lepo obuceno......ali jednastavno para nemaaaaaaa,decija garderoba je preskupa......bar je to moje misljenje...upravo sam dosla iz sekendice,i napazarila za 1500 din boga i oca....ne bog zna kakve robe vec kvalitetne......za sebe nisam nista pronasla,jednostavno mi velicine ne odgovaraju....za maju sam uzela HM sorc koji se moze nositi uz cizmice.....majce iste te robne marke HM,koja nije bofl......nasla sam joj deciju haljinu iz zare......original najkove patike,ovogodisnji model,nigde ostecene nisu kao da nisu ni nosene za 400din....diznijeve duksice original,komplet umbro trenerku,koja je takodje ocuvana.....original ribok trenerku za mm.....stvarno im je roba maksimalno ocuvana.......I VOLIM DA KUPUJEM TAMO.....i uopste ne razmisljam ko ju je nosio.....meni je bitno da je roba ocuvana,kvalitetna i lepa.......pune dve kese sam dovukla kuci i zadovoljna sam.....eto to je moje misljenje

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 7
5.11.2010 15:57:39   
isidora88
ja bih bas otisla jednom da vidim sta ima ali u izlogu uvek stoje neke bzv stvari pa mi nikad nista nije privuklo paznju da udjem mada ko zna mozda moze i da se iskopa nesto user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 8
5.11.2010 16:17:25   
NadaR
  Ja imam jako puno stvari iz second handa!
Moja jetrva u NL , radi s tim . Tako da nas sve ona oblaci !user posted image Kupuje stvari  za 1 e , sredi kuci ,  ( hemijsko ciscenje, peglanje ), zatim slika i okaci na svoj sajt na aukciju!
Tako pojedine stvarcice koje je kupila za 2-3 e izguraju i na 80-90e !

Radi samo sa markiranom garderobom koja je fantasticna , ma nema sanse da se moze provaliti da je nosena!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 9
5.11.2010 16:22:26   
Mishica 77
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja bih bas otisla jednom da vidim sta ima ali u izlogu uvek stoje neke bzv stvari pa mi nikad nista nije privuklo paznju da udjem mada ko zna mozda moze i da se iskopa nesto user posted image

Delim mišljenje.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 10
31.1.2011 11:04:51   
bebać
Ne znam da li je AZEL FRANCE ili ZARA kako li već second hand,ali često nadjem za sebe tu i hlača i tunikica...a ljeti pogotovo...imaju veličinu XS i meni superuser posted image

neki dan našla crne pantalone dubokog struka na faltne i peglu(sad se baš nose takve)...oni džepovi sa strane,za 25km...ma divne...

odnjela ih krojačici da mi ih skrati jer su baš poduge...žena se oduševila kakav divan modeluser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 11
31.1.2011 11:12:25   
indy_25
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Ja imam jako puno stvari iz second handa!
Moja jetrva u NL , radi s tim . Tako da nas sve ona oblaci !user posted image Kupuje stvari  za 1 e , sredi kuci ,  ( hemijsko ciscenje, peglanje ), zatim slika i okaci na svoj sajt na aukciju!
Tako pojedine stvarcice koje je kupila za 2-3 e izguraju i na 80-90e !

Radi samo sa markiranom garderobom koja je fantasticna , ma nema sanse da se moze provaliti da je nosena!user posted image

Ovdje su te radnje extra i sve je markirano i skoro pa novo. Moja svekrva i svekar idu tamo da kupe neke sitnice za kucu .

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 12
31.1.2011 18:37:04   
pepino
IZVORNA PORUKA: bebać

Ne znam da li je AZEL FRANCE ili ZARA kako li već second hand,ali često nadjem za sebe tu i hlača i tunikica...a ljeti pogotovo...imaju veličinu XS i meni superuser posted image

neki dan našla crne pantalone dubokog struka na faltne i peglu(sad se baš nose takve)...oni džepovi sa strane,za 25km...ma divne...

odnjela ih krojačici da mi ih skrati jer su baš poduge...žena se oduševila kakav divan modeluser posted image

Bebac i ja sam se to pitala?
Ja sam par puta kupila neki dzemperak,helanke kod njih,i par majica,uglavnom kupim ono sto imaju vise komada isti artikal,pa znam da nije noseno.
Stvarno mi bar pola stvari kod njih izgledaju vec nosene?user posted image
Ja nisam cesto u B.L. ali moje drugarice koje dole studiraju znaju da sebi kupe fenomenalne haljine za male pare!
Ja mislim da oni u radnjama imaju svega po malo,roba im stize iz inostranstva,od prave Zare mozda imaju nesto,ali felericno i staro,sto se vucalo po njihovim radnjama,pa da prodaju posto poto!
Ima i nosene robe....

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 13
1.2.2011 13:41:57   
bebać
nemam pojma...na hlačama piše 'ZARA WOMAN'...ona ušivena etiketa...i tako mnogo toga nadjem...ja iznosam jednu sezonu pa onda opet kupujem jovo na novouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 14
18.7.2011 17:25:32   
Nadja
ja kupim ponekad jer tamo nadjem nesto sto mi se dopada a nije vise u modi, kao jednu crnu usku suknju do poda, jednom neki sako jer mi je slican u Stradivarijusu kostao 4500din a ovamo sam za 800, i nasla sam super school girl sivu suknjicu mada ovaj gde ja idem cini mi se da nije sve polovno, nesto je sa rasporadaja nadjem iz esprita i h&m po vise komada ali kad mogu uvek biram novo...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here