|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zastoj u rastu ploda u 39 tj trudnoce.... 5.9.2010 22:20:13
|
|
|
|
red sonia
|
jedna moja poznanica je imala slican problem...beba je u 9.mes.gubila na kilazi...ispostavilo se da joj je oko vrata bila pupcana vrpca...sva sreca pa je na kraju sve ispalo dobro... sto ne mora znaciti da je i kod tebe isto,naravno... drzim ti palceve
|
|
|
|
|
RE: zastoj u rastu ploda u 39 tj trudnoce.... 6.9.2010 8:10:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne znam ni jedan slican slucaj ali pretpostavljam da nisu ti DR ludi vec si pred sam kraj pa da je nesto ozbiljno sigurno bi te porodili makar na carski...devojke pomagajte ko zna nesto o ovome
|
|
|
|
|
RE: zastoj u rastu ploda u 39 tj trudnoce.... 6.9.2010 8:11:19
|
|
|
|
pepino
|
Ja se bas i ne razumijem,ali sta oni cekaju,ako postoji kakav problem zasto te ne porode,sta cekaju?Ako ne ide prirodno,carskim 39 si nedelja!?
|
|
|
|
|
RE: zastoj u rastu ploda u 39 tj trudnoce.... 6.9.2010 11:06:20
|
|
|
|
smeško
|
Joj, probaj da se ne nerviras toliko. Smanjenje protoka uzrokuje zastoj ili usporen rast. U bolnici si jer moraju da prate i prepoznaju momenat ako se desi da se protok potpuno zaustavi. Zato ce te slati bar dva puta dnevno na ctg i bar jednom na uz. U tom slucaju odmah ce te poroditi, sto u 39. nedelji nije problem. Ne brini, od toga ti beba moze samo biti sitnija, nista drugo, bitno je da je ona normalno razvijena i da su joj svi organi na mestu. Ali, znas i sama sta bi se desilo da prestane da dobija kiseonik dok je jos u stomaku, zato si u bolnici, a ne zato sto nesto debelo nije u redu. Pun je Narodni front u Beogradu takvih slucajeva. I doktori se ne brinu previse cim beba udje u bezbednu zonu, nemam pojma u kojoj nedelji (ti si sigurno u bezbednoj ), samo to mora da se prati. Ajde, razmisljaj pozitivno. U dobrim si rukama.
|
|
|
|
|
RE: zastoj u rastu ploda u 39 tj trudnoce.... 7.9.2010 12:24:52
|
|
|
|
ljepotica
|
hvala na podrsci....ja sam previse zabrinuta .....samo da ne budu neke posljedice od toga....i da se beba rodi zdrava i ziva..... jos dva dana do termina....nikad docekat
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.