|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
majaweber
Korisnik nije podesio status.

Svi zapisi sa ovom oznakom
Zapisi z oznako: porođaj
Sortiraj po opadajućem redosledu prema: 


četvrtak, 2.6.2016

U trećem mesecu trudnoće razmišljala sam gde se poroditi. O Betaniji sam čula najgora iskustva koja su me toliko prestrašila da nisam noćima mogla zaspati. Stoga sam počela razmišljati o privatnim klinikama za porođaj u Beogradu. Doktorka koja prati moju trudnoću mi je rekla da mogu odabrati koju god bolnicu ili kliniku hoću. Dilema je bila velika, moje drugarice i kolegice nemaju decu, a i one koje imaju su se porodile u Betaniji sa najgorim mogućem iskustvom. Nisam htela sebi to priuštiti. Ako moram platiti (čitaj: podmititi) doktore u gradskoj bolnici da me porode zašto onda ne bi platila privatnoj klinici gde ću biti sigurna da će sve proći u najboljem mogućem redu i gde će lekarima i sestrama biti stalo do mog deteta.

0
2


Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...
Click Here