Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Uputstvo: Praziluk preseći na pola pa na tanke tanke polukolutove i usoliti (malo ugnječiti rukama). Krompir obariti i izrendati (krupnije). Sir izrendati takođe (može feta, ali ne u Sloveniji, tu je previše meka, znači neki malo tvrđi sir).
Izrendan krompir pomešati sa prazilukom i dodati ostale sastojke.
Prijatno!
Uputstvo: Ovo su u stvari dve salate.
Marinirane pečurke i krastavčići se sitno naseckaju, pomešaju pa podele na 2 jednaka dela. U prvi deo se doda obaren kukuruz, a u drugi naseckani orasi. U svaku salatu dodati pavlake i majoneza, toliko da se poveže (ne treba da bude retko, već onako žitko). Prijatno!
p.s. ova salata se redovno pojede prva na slavljima