|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
malina55
Korisnik nije podesio status.



Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








13.12.2013
Zdravo,dobrodosla ,nadam se da ces uspeti,teska je to borba,ali je zato ta pobeda,koliko god borba da traje najlepsa,zelim fi svu srecu

13.12.2013
dobrodosla,teska je to borba ali ta pobeda bice najlepsa,samo smirenO i kakva predaja,toga nema na ovom sajtu.{)
cao malina zanima me dali se radi od MEDICO-S IZ BANJALUKE ILI NEGDJE DRUGO. poydrav i drzi se

21.12.2013
samo napred dok ne ostvaris to sto zelis <3
9.1.2014
Cao Boki! Jeste MEDICO-S iz Banjaluke i hvala svima na lijepim zeljama
malina55 ako imas mogucnosti idi u ljubljanu,nemas pojma koliko su nasi doktori nestrucni ovde a Medico S je katastrofa,doktor iz ljubljane je prokomentarisao: Dr koja radi dole tjSibincicka ce nazalost samo unistiti one jadne zne jer ih rasturi pogresnim terapijama a sve radi para ....KATASTROFA NEK IH BUDE SRAM
11.1.2014
Nisam htjela u Ljubljanu ijako sam mogla,odlucili smo se za Novi Sad i Genesis i mogu ti reci da je mnogo velika razlika izmedju Medico-s i Genesisa. Ali vidis ja znam zenu koja je radila u Ljubljani i to dva puta nije joj uspjelo,a u Medico-s od prve i ima kcerkicu. Dok iz mog mjesta imaju dvije zene kojima je uspjelo iz prve ali u Genesisu,zato sam se i odlucila za njih. I mogu ti reci da dok sam dolazila u Medico-s nesjecam se da sam vidjela i jednu trudnicu za dvije godine. Dok sam u Genesisu za cetri mjeseca vidjela jedno deset_ak,ako ne i vise.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.

Dnevnik -malina55

  2013



Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here