|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

10 znakova da će muškarac biti dobar tata

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.3.2018
U dobrim ste odnosima s partnerom, ali sumnja u njegove očinske talente sprečava vas da okrenete novu stranicu u vezi? Ovo je deset karakteristika koje pokazuju da će muškarac biti odličan otac.
Ključne reči:

image
/11


1. Pomaže po kući

Možda neće u svoj planer upisati usisavanje dnevnog boravka, no, ako na sebe preuzme pripremu večere, i pritom mu ništa ne zagori, pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadataka sigurno će dobro doći nakon što se dete rodi.

2. Dobar je pod pritiskom

Takav muškarac će sigurno moći da zbrine bebu u dva ujutro.

3. Prepoznaje zabavnu stranu života

Ovo pokazuje da će postati brižan tata koji će decu okruživati smehom, sigurnošću i veseljem.

4. Drži stvari pod kontrolom

Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprekorno i nikad ne ide na put s nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran.  

5. Imao je psa

Ovo nije najvažniji faktor, no iskustvo u čišćenju za bićem za koje je emotivno vezan sigurno će mu dobro doći u očinskoj karijeri.

6. Brine se o vašim potrebama

Ako vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima nameru da ih ispuni unutar svojih mogućnosti, pokazuje požrtvovnost i spremnost ulaganja u vašu sreću. Tako će se sigurno ponašati i prema detetu.

7. Ne boji da vam se suprotstavi

Budite srećni što imate muškarca koji vas, pod cenu mira u kući, spremno vraća na zemlju. Ta će mu karakteristika biti preko potrebna kao ocu, s obzirom na to da ga čekaju slični sukobi s detetom (posebno u pubertetu).

8. Samostalan je

Iako ponekad izgleda kao da ne može bez vas, ustvari je samostalan i odgovoran muškarac koji vam ne živi pod skutama. Na njega se uvek možete osloniti kad dete dođe na svet, jer sigurno vas neće svakih pet minuta zvati da mu ponovite uputstva za presvlačenje pelene.

9. Ima veliko srce

Veliko je srce garancija zrelog i promišljenog muškarca, a uz njega je srećno detinjstvo podmlatka zagarantovano.

10. Želi da bude dobar otac

Možda nema nikakvog praktičnog iskustva s decom, no sama činjenica da želi da bude kvalitetan otac već je ogroman korak u pravom smeru. Jer ako zaista sanja o tome da ga deca vole, to će se na kraju i obistiniti. Kad ga jednom vidite kako se igra s vašim sinom ili ćerkom, rastopiće vam se srce.

 

Izvor: N1

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
3
DA LI STE MAMA ILI MAJKA?
Dve kategorije roditeljstva postoje kao nijanse u majčinstvu. Senzibilitet koji nosimo u sebi kad rodimo decu i damo sve...
3
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3





Zašto su mame čarobna bića?
Ima nešto potpuno čarobno u mamama. Imaju snage za dete kao tri lava, dva vola, četiri geparda i krdo bizona zajedno. Al...
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here