|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zašto su izlasci važni i kada ste već uveliko mama i žena

Milica Dobrijević, 21.10.2022
Žene koje su uspele da sačuvaju segmente svog pređašnjeg života uživaju mnogo više nego one koje su se potpuno preobratile i postale prepodobne žene, majke, kraljice. Evo nekih od razloga zbog kojih nikada ne biste trebale da odustanete od zabave samo za sebe sa svojim drugaricama.

image
Jedan je život i treba ga živeti. Čovek žali samo za onim što nije probao i uradio. Foto: Freepik.com
/11


Izlasci su najveće ushićenje u toku nedelje za sve mlade generacije. Za devojke spremanje, šminkanje, cirkanje i zagrevanje za klub, najčešće bude veća zabava čak i od same klupske atmosfere. Ali samo ponekad.


Oni koji vole i žele da se lepo provedu, ne mogu i da budu uz to dobri. Budi bezobrazan i lepo se provedi. To je recept, drugačije ne može. Možda je moglo u vreme šlagera i evergrina da se prodaje ta priča o smernosti i čednosti.

 

PROČITAJ JOŠ: Izgaranje (Burnout) - kad je mama na NULI

 

Sve u svoje vreme i sa merom, naravno. Devojke, kada postanu nečije žene i mame prosto ne mogu da zaobiđu tu fizičku i mentalnu transformaciju, donekle uspeju, nego prosto nema vremena da se održava devojački tempo izlazaka i druženja. Mnoge u potpunosti odustanu od svojih LIČNIH života, a najlakše one koje ga nisu ni imale. Pod ličnim se podrazumeva, nešto što samo nju ispunjava iz nekih njenih najintimnijih razloga. Žene koje su uspele da sačuvaju segmente svog pređašnjeg života uživaju mnogo više nego one koje su se potpuno preobratile i postale prepodobne žene, majke, kraljice. Evo nekih od razloga zbog kojih nikada ne biste trebale da odustane od zabave samo za sebe sa svojim drugaricama:

Pobedite umor

Sigurno je da padate u nesvest i ne znate gde pre da legnete nakon dubinskog pranja po kući. Odaberite neku specijalnu priliku ili vikend samo za sebe, da kao nekad provedete vreme pre izlaska sa svojim drugaricama uz vino. Umor koji konstantno osećate će nestati. Taj umor inače nikada nije samo fizički, već i u velikoj meri duhovni, emotivni i mentalni. Morate da imate ventile i ponekad stvari uradite drugačije. Nakon izlaska regenerisaće vam se čitav sistem od smeha i zadovoljstva. Lako je onda pristaviti sedmu supu te nedelje i uključiti četvrtu mašinu za veš narednog dana.

 

PROČITAJ JOŠ: Zašto mame ne vole seks?


Podignite svoje samopouzdanje

Više vas ne interesuje centar pažnje. A da li bi vas možda interesovalo samo da jednu noć u nekoliko meseci ipak izmamljujete neke poglede i uzdahe? Moguće je da ne, sigurno ste u veoma malom procentu ženske populacije što se tiče toga. Izgled nije važan, nego dokaz da vaša energija i dalje fercera, i malo sebi za “jeftine pare” metaforički rečeno podignete samopouzdanje. Onako instant, izgled je naravno tek na nekom drugom ili trećem mestu po važnosti svakako.

Gužva menja energiju

Promenite način na koji inače razmišljate o gužvi, za tu noć. Dozvolite onoj klinki u sebi da  to veče posmatra sve što se dešava, onim starim očima. Đuskajte dok vas noge nose. Sutradan ćete moći da letite, ukoliko niste popile više od pola flaše crnog.

Izlasci i mladost nove generacije

Izgleda da će novi svet biti veoma lud. Ljudi rođeni u drugoj polovini dvadesetog veka definitivno imaju neku drugačiju energiju. Njihovi prethodnici imali su u sebi preveliku dozu tradicionalnosti. Ona se stalno smanjuje. Negativna tradicija trebala bi svakako u potpunosti da nestane. Briga vas, drage dame, ako imate 70 godina a ide vam se na splav! Jedan je život i treba ga živeti. Čovek žali samo za onim što nije probao i uradio. Treba se držati te mladosti u sebi sve dok telo ne kaže konačno zbogom!


Izvor: Pasarella.rs

 

PROČITAJ JOŠ: 10 stvari koje srećne mame ne rade!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

“Bogata deca nameću nove standarde”: Rođen...
“U goroj poziciji su ovi siromašni što naprave sebi još veću nevolju nego što je imaju. Roditelji koji nisu mogli da sla...
4
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
4
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3





OVO JE ZA TATE KOJI SU PRISUTNI
Ovo je za tate koji napuštaju toplinu pokrivača noću, samo da promene pelenu ili šapnu mekane reči ohrabrenja.
Kada ste svom partneru pred decom rekli „V...
Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here