|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nekoliko dana u prirodi, 3 Ringerajine mame i Hotel Ravni Gaj. To je to.

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 5.11.2017
Ringerajine mame, pune utisaka, upoznaće vas sa hotelom okruženim divnom prirodom, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika.

image
/11


Mame Sanja, Ivana i Suzana, posetile su ove jeseni hotel Ravni Gaj, zajedno sa svojim porodicama. Od njih možete čuti da je priroda oko hotela divna, vazduh toliko čist da vas tera da dišete punim plućima .... a bazen sa grejanom vodom savršen za uživanje mališana.


Mame najbolje znaju šta znači odmor od kuvanja, mešenja, serviranja, rasklanjanja ... svakog dana u nedelji. Iste te mame znaju koliko prija da neko drugi to uradi za vas, makar i na par dana. A još ako je valjano pripremljeno, i posluženo sa osmehom, mame više nego zadovoljne. Gratis dobijate divnu prirodu i ljubazne i fine ljude oko sebe.


Za doručak, čika Čeda vam poželi dobro jutro i posluži jaja spremljena na način koji volite, uz domaću šunku, slaninicu, salatu i jogurt, i uz savršeni hladni nes ili domaću kafu. Za ručak bogata juneća čorbica uz glavno jelo, a za večeru, čeka vas čika Aca koji tiho priča ali postavlja obilne porcije u skladu sa željama vas i vaših mališana. Za mališane, uvek je spremno i neko slatko iznenađenje ¦



"Budile su nas gugutke, a nakon doručka sledilo je istrčavanje mališana u park hotela, i penjanje na trambolinu, tobogan, ljulje ... dok mi roditelji svoje kafice ispijamo u bašti pored bazena. Bazen je naravno prirodan sled događaja a u bazenu voda od 28 stepeni te plivanju nikad kraja, sve dok se ne zbrčkaju prstići na rućicama i nožicama. A pogled na sat kaže da je vreme za ručak :)" 

 


 

 

 

Inače, kažu da je bazen pravo uživanje i zimi, dok napolju veje sneg, vi uživate u toplom kupanjcu posmatrajući pahulje kroz staklo kojim je opasan bazen.


Društvo u sklopu hotela Ravni Gaj pravile su nam i kuce, konji, ptičice, leptiri, mace ...

 

 



Nakon nekoliko prijatnih jesenjih dana u srcu Šumadije ... mame svedoče da su deca:

- srećnija
- zdravija
- bolje uče



"Neki od nas sve vreme su uživali u sadržajima hotela željni pravog odmora, a neki su obišli okolinu - Gružansko jezero nadomak hotela, zatim Šumarice i Kragujevac, pa čak i Kupusijadu u Mrčajevcima :)"

 



Ukoliko sa porodicom otkrivate lepe kutke širom Srbije i volite prirodu, ako planirate da pobegnete na par dana iz grada, nadišete se vazduha, sakrijte svoje telefone, povedite porodicu put Knića, gde vas čeka hotel Ravni Gaj. Iz Beograda, Kraljeva, Čačka, stićićete vrlo brzo, jer hotel je smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke.


Svako dete zaslužuje vezu sa prirodom. Na ovaj način hranite detetovu dušu i stvarate uspomene.

 

www.ravnigaj.rs

www.facebook.com/hotel.gaj



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
Svaki peti brak u Srbiji završi se razvodom
U Srbiji se broj zaključenih brakova u poslednjih 60 godina prepolovio, a danas se gotovo svaki peti zavši razvodom.
2





Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.
Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here