|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

HOTEL "FONTANA" u Vrnjačkoj Banji, na raskrsnici ljubavi i prirode

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.2.2024
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sreću, radost.

image
/41


Vrnjačka Banja - lepotica centralne Srbije, jedna je od najposećenijih destinacija u našoj zemlji, sa turističkom tradicijom dugom preko 150 godina. Kao kraljica banjskog turizma, koja tokom cele godine nudi šarenolike sadržaje za sve goste, Vrnjačka Banja je idealno mesto i za porodičan odmor sa decom.

 

Posebno ukoliko tragate za oazom mira, mestom koje odiše prirodnim bogatstvima, čistim i zdravim vazduhom (koji, nažalost, u mnogim gradovima sve više postaje luksuz), predivnim parkovima kroz koje šetnja nije obična šetnja već magija koja vas pročišćava i vraća sebi.

 

Banju je najlepše upoznati tokom boravka u njoj

Prošetajte koracima ljubavi, duž uređenih staza koje okrivaju prelepe oaze cveća, uživajte u pogledu na velelepne šarmantne vile i posetite izvore mineralne vode koji su korišćeni još u rimskog doba, za lečenje rimskih legija. Oslušnite žubor banjske rečice, i pratite je do čuvenog Mosta ljubavi. Tradicija stavljanja katanaca na most postala je atrakcija u Vrnjačkoj Banji, inspirisana velikom ljubavi učiteljice Nade i vojnika Relje, koje je rastavio Prvi svetski rat.

 

Hotel Fontana

 

A kada napravite samo 68 koraka od čuvenog Mosta stižete do Hotela "Fontana". Smešten neposredno uz, po mnogima, najlepši park u Srbiji, koji se prostire na 60 hektara uređene površine, "Fontana" je zasigurno jedan od bisera Vrnjačke Banje.

Hotel Fontana

 

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vođeno je računa o udobnosti, sa željom da se gostima ponudi više od prijatnog smeštaja.

 

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, i potpuno je prilagođen željama i potrebama porodice. Tajna dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga, jer zaposleni svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak.


Za doživljaje sa porodicom, koji se pamte

Smeštaj raspolaže superior, wellness, standard, porodičnim, premier i studio apartmanima, a ono što posebno izdvaja Hotel "Fontana" je i Kraljevski apartman Karađorđevića. 

 

Hotel Fontana


Hotel Fontana

 

Slobodno vreme sa porodicom nema cenu zato kada planirate odmor, birajte pametno a pravi izbor je uvek komfor i vrhunska usluga.


Hotel Fontana

 

Hotel Fontana


Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu sa domaćom vanilicom na otvorenoj terasi hotela uz cvrkut ptica. Prijatan ambijent lobby bara predstavlja idealno mesto za druženje sa kolegama, prijateljima i porodicom.

 

Hotel "Fontana" raspolaže i restoranom koji može ugostiti do 150 osoba, a veliki izbor „a la carte“ jela garantuje gastronomsko uživanje. A la carte restoran predstavlja mesto gde kvalitet i ukus imaju prednost, mesto gde savršen spoj domaće i internacionalne kuhinje, golica sva vaša čula.

 

Restoran

 

Uživajte u svakom zalogaju i neka bogati ukusi ostanu još dugo na vašim nepcima. Jednostavno neodoljivo!

 

Restoran


Moderno opremljen Wellness & Spa centar Hotela "Fontana" pruža vam priliku da se potpuno opustite, okrepite svoje telo i duh, a ujedno i povežete se sa svojim najmilijima. Jer kvalitetni porodični trenuci su iskustva koja se večno pamte i doprinose zdravom psihološkom, duhovnom i fizičkom razvoju kako dece, tako i roditelja.

 

Wellness centar

 

U okviru Wellness centra na raspolaganju su vam: slana soba, tursko kupatilo (hamam), tepidarijumi, tuš doživljaja, kao i tri tipa sauna (finska, infracrvena i bio sauna).

 

U okviru Spa centra čekaju vas: rekreativni bazen površine 84m² i temperature vode od 30°C, hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35°C, kao i dečiji bazen sa temperaturom vode 32°C. Jacuzzi predstavlja dopunu sadržajima, temperature je do 34‎°C i koristi se prevashodno za relaksaciju i opuštanje mišića.

 

Spa centar


Pročitajte i "Vodič za potpuno opuštanje u oazi mira Hotela Fontana".

 

Omiljeni kutak najmlađih gostiju hotela je igraonica, mesto gde se oni potpuno prepuštaju igri i zabavi, a kroz kreativne radionice mogu pokazati svoju umetničku stranu i iskazati svoju maštu. 

 

Igraonica

 

Mališanima su na raspolaganju: bazen sa lopticama, veliki lavirint, tobogani, zip-line, koševi i vrteška.

 

Igraonica

 

U Hotelu Fontana gostima je dostupan i program korektivnih vežbi, koji je predviđen za decu školskog uzrasta u cilju prevencije i lečenja deformiteta kičmenog stuba.

Zorica Vučić kao internacionalni schroth terapeut je kreirala program vežbi prilagođenih tipu deformiteta (skolioza i kifoza) , gde su obuhvaćene vežbe oslabljene muskulature, istezanje skraćenih mišića, vežbe disanja kao i korekcija držanja tela.


U koliko ne želite da propustite trening dok ste na odmoru, u sklopu hotela nalazi se i moderno opremljen fitness centar u okviru kojeg možete koristiti traku za trčanje, bicikl ergometar, benč klupe, spravu za veslanje, spravu za sve grupe mišića, tegove i ketlbele svih težina. 

 

Fitness centar

 

Osluškujući potrebe gostiju kao i potrebe ljubimaca Hotel "Fontana" postao je pet friendly hotel pružajući uslugu smeštaja i kućnim ljubimcima.

 

I zato, dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sreću, radost, a Hotel "Fontana" vas čeka na dobro poznatoj lokaciji – na raskrsnici prirode i ljubavi.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
18
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
4
Muškarcima je fudbal dobar isto kao i seks
Grupa španskih i holandskih istraživača otkrila je zašto muškarci širom sveta toliko vole da gledaju kako dve ekipe igra...
3
Organizujte dečje stvari, rešite se viška
Kako deca rastu, njihove stvari - igračke, bojice, potrebno, nepotrebno, svakim danom se sve više nagomilava, pa dođete ...
3





HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
Vrnjačka Banja koju volim - Solaris Resorts
Odakle da počnem ...Spomenuh već da uskoro postajemo četverac, što će reći da sam put Banje krenula sa jednim paketićem ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here