|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

"DNEVNIK PAULINE P." OTVARA 19. KIDS FEST

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.10.2023
Nakon prikazivanja i velikih pohvala na Pulskom filmskom festivalu, dečije igrano ostvarenje "Dnevnik Pauline P." u nedelju 15. oktobra svečano i kod nas na dan otvaranja tradicionalnog KIDS FEST-a

image
Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i porodici.
/41


Film "Dnevnik Pauline P." reditelja Nevena Hitreca otvoriće u nedelju 15. oktobra, u mts Dvorani tradicionalni, devetnaesti po redu KIDS FEST. 


Film koji je prikazan na filmskom festivalu u Puli gde je pobrao veliku pažnju i srca publike stiže i kod nas, a za premijeru filma i dan otvaranja dečijeg festivala karte se već mogu pronaći na blagajni bioskopa mts Dvorane.


"Dnevnik Pauline P." donosi priču o vragolastoj devojčici koja na sebi svojstven način proživljava i rešava sve one radosti, brige i nedoumice koje se javljaju tokom njene svakodnevice. Uloga Pauline pripala je mladoj glumici Katji Marković.

Dnevnik Pauline P.

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistkinji ovoga filma i svojega života, gde unutar školske godine pratimo njene avanture u razredu i kod kuće, kao i sve probleme koje ona uspešno savladava.

 Dnevnik Pauline P.
Prema rečina autora sama radnja filma smeštena je u stvarnom svetu, ali sa pokojim dodirom „čarolije". Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i porodici.

Osim mlade glumice Katje Marković glumačku ekipu čine i njeni vršnjaci Aria Dunde i Ramone Ivande, kao i starije kolege Judita Franković Brdar i širom regiona poznata Ksenija Marinković.

 Dnevnik Pauline P.
U skladu sa sloganom ovogodišnjeg dečijeg festivala "TU SAM SA DRUGARIMA" koji ima za cilj da istakne važnost međusobnog razumevanja i uspostavljanje prijateljstva od najranijeg detinjstva, pored filma otvaranja i drugi dečiji naslovi festivalskog programa nagoveštavaju prijateljstvo kao temelje svojih priča (Snovi jednog robota, Velika avanturaq mčke Ru itd).

Podsetimo, dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se od 15. do 22. oktobra u bioskopima širom Srbije i tokom osam dana festivala biće prikazano 12 premijernih naslova kod nas, kao i reprize nekih od najnovijih sinhronizovanih Diznijevih avantura.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pismo roditeljima koje je nasmejalo ceo Ba...
Ovo je post za sve roditelje, saborce, bratstvo bez sna...Ovo je kratka borba protiv onog čipa za zaboravljanje, koji na...
6
Uspavanka
Autor: Bora Čorba, Peva: Milorad Mandić Manda
6
Deca žele da pomažu
Da bi se vaše dete na vreme socijalizovalo, steklo samopouzdanje i postepeno osamostaljivalo, potrebno je uključivati ga...
3
Naviknite decu da spavaju sama
Deca se razlikuju po temperamentu. Neka deca su osetljivija od druge, neka aktivnija, neka se lakše, a neka teže prilago...
3





Za decu i odrasle: “Magični detektiv Strah...
Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da pos...
Najstarija srpska himna
Iako je prošlo više od 200 godina od kada je prvi put zvanično zapevana i postala deo školskih slava, Himna Svetom Savi ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here