|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

4 knjige za leto koje ne smete propustiti

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.5.2024
Letnje putovanje od ljubavnih pobeda i Tejlor Svift do smrtne kazne i mračnih tajni kućne pomoćnice...

image
Romani Tamo gde te ljubav čeka, Beleške o egzekuciji, Leto prekršenih pravila i Kućna pomoćnica dostupni su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.
/11


Ako postoji podela na muške i ženske knjige, za dame će ovo leto biti jedno od najuzbudljivijih. U knjižare Vulkan stiglo je nekoliko naslova čija je atraktivnost potvrđena prestižnim mestima na bestseler listama, kao i nagradama za kvalitet.

 

Ljubiteljke klasičnih ljubavnih priča uživaće u knjizi Tamo gde te ljubav čeka britanske književnice Džesike Redland. Reč je o romanu koji je postao bestseler i prodat je u više od milion primeraka širom sveta. Autorka u ovoj izuzetnoj knjizi nudi čitaocima emotivnu, romantičnu i veoma ohrabrujuću priču. Tamo gde te ljubav čeka je dirljiv roman o gubitku i iznova probuđenoj nadi koja kulminira srećnim krajem.

Tamo gde te ljubav čeka


Ništa manje uzbuđenja ne donosi roman američke književnice K. L. Volter Leto prekršenih pravila. Ovaj bestseler Njujork tajmsa i BookTok senzacija oduševiće fanove Tejlor Svift, budući da je priča inspirisana pesmama američke pop ikone. Vodeću ulogu u svom romanu autorka daje Meredit Foks, koja proživljava i preživljava prvo leto nakon sestrine smrti. Ali pokazaće se da to leto ima i drugu stranu, ispunjenu neočekivanim uzbuđenjima, flertom i ostvarenjem snova. Stoga ne iznenađuje što je ova romansa puna padova, uzleta i takmičarskih zavrzlama osvojila i najizbirljivije čitaoce.

Leto prekršenih pravila


Za ljubitelje beletristike Vulkan izdavaštvo objavilo je Beleške o egzekuciji, roman mlade američke autorke Danje Kukafke. O ovom bestseleru dovoljno je reći da ga je Njujork tajms izabrao za najbolji kriminalistički roman godine. Istovremeno, osvojio je i prestižnu nagradu Edgar Američkog udruženja pisaca misterije. U središtu ove priče nalazi se Ansel Paker, koga za dvanaest sati očekuje smrtna kazna, a detalje njegovog života čitaoci saznaju kroz kaleidoskop žena iz njegovog života. „Čitanje ove knjige predstavlja duboko i zapanjujuće iskustvo empatije, koja nas izaziva da se suočimo sa pitanjem šta znači biti čovek u našim najmračnijim trenucima. Kukafkina proza je živa, poetična i nezaboravna“, zapisala je o knjizi Beleške o egzekuciji Ešli Odrejn, autorka trilera Šaputanja i Instinkt.

Beleške o egzekuciji

 

Kao potpuno literarno osveženje, čitaocima će uskoro biti dostupan i roman čuvene američke spisateljice Fride Makfaden Kućna pomoćnica, koji je zaslužno ovenčan ITW nagradom za najbolji triler 2023. godine. Prema ovom BookTok hitu dugogodišnje bestseler autorke Njujork tajmsa, Ju-Es-Ej tudeja i Volstrit žurnala, priprema se i filmska adaptacija. Makfadenova nas svojom napetom i mračnom pričom vodi u luksuznu kuću Vinčesterovih, koji kao kućnu pomoćnicu zapošljavaju Ninu, čiji je prethodni život prepun tajni.

Kućna pomoćnica

 

Romani Tamo gde te ljubav čeka, Beleške o egzekuciji, Leto prekršenih pravila i Kućna pomoćnica dostupni su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi...
Sledeća stanica karavana je upravo Novi Sad, gde će 25. maja u 11 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg građani moći da sa st...
9
Restoran "Dušanovo carstvo" - u kr...
Porodični restorani pružaju nam priliku da bez stresa i uz zabavu provedemo kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima...
9
Ne dozvoli da tvoje šerpe sijaju više od tebe
Moja baka je govorila...
7
BAOBABY - DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PR...
Brend koje su razvile četiri mame, idealne za prve dečije korake.
7





Minimax: Čarobna priča o avanturama dinosa...
photo
Po zamisli Stivena Spilberga i Džordža Lukasa i pod rediteljskim vođstvom Dona Bluta, „Zemlja pre vremena“ je prelepa, m...
Nutrino letnja igra – Otvori, zatvori, spo...
Vreme je da ponovo aktivirate svoje sive moždane ćelije! Nutrino i Ringeraja vas pozivaju da otkrijete parove i trenirat...



Anketa

вртић.
пеперутка16

Који вртић похађа ваше дете?

Click Here