|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

7 vrsta trudnica!

Blic žena, 5.9.2013
Dok neke žene već na samom početku prihvataju trudnoću kao najnormalniju stvar na svetu, neke sve vreme pate od mučnina, a druge traže ekstra dozu pažnje.
Ključne reči:

image
/11


 Predstavljamo vam svih sedam tipova trudnica:

 

1. NI NE PRIMEĆUJU DA SU TRUDNE

Prvi tip trudnica je i najređi, a to su one za koje ne biste ni rekli da su trudne da to već ne znate. Obično su visoke i jače telesne građe, a trudnoća im se po stomaku vidi tek u kasnim fazama trudnoće, zbog čega ni ne moraju odmah da kupuju odeću za trudnice. Osim toga, one se ne ponašaju bitno drugačije nego pre trudnoće, koju prihvataju kao najprirodniju stvar na svetu.


 

2. ROĐENE ZA TO

Neke žene su svojom rasnom građom tela kao stvorene za to da budu lepe trudnice. Osim punih grudi i oblih bokova, za vreme trudnoće njihovo telo se proporcionalno popunjava. Tokom trudnoće one ne usporavaju s dnevnim aktivnostima i pune su energije, a posle porođaja vrlo brzo dolaze u formu.


 

3. EKSTREMNE TRUDNICE

Obično su niske i po njihovom stomaku trudnoća se vrlo brzo poznaje. Već u ranim fazama trudnoće imaju velik stomak zbog kog drugi misle da im je termin vrlo skoro. Stranci će možda komentarisati kako verovatno nose blizance ili je otac deteta jako krupan, a zbog velikog stomaka se otežano kreću i ruke i noge im jako otiču. 

 


4. POD STALNIM MUČNINAMA

Neke žene bore se s trudničkim mučninama za vreme cele trudnoće, a osim toga proganja ih i žgaravica. Zbog mučnih simptoma konstantno se žale i jedva čekaju svoj termin da bi se napokon osećale "normalno".


 

5. FIT TRUDNICE

Obično su sportski tipovi koji se i za vreme trudnoće minimalno ugoje, a uprkos drugom stanju uspevaju da vežbaju i da i dalje izgledaju "u formi". Iako možda nemaju toliko energije kao pre, zbog njihove samokontrole i discipline niko iz njihove okoline to ne primećuje.


 

6. ZATEČENA TRUDNICA

Ona izgleda kao da ju je vest o trudnoći iznenadila pa se teško prilagođava svojoj novoj "ulozi". Osim što izgleda nezgrapno u svojoj staroj odeći koju i dalje nosi, ona se često spotiče, a dobijena težina je ometa u kretanju. Na ideju trudnoće se obično navikne za vreme termina za porod.

 


7. TRUDNICE KOJE GLUME ŽRTVE

Ove žene definitivno nisu omiljeni tip trudnica, ali na njih hormonske promene deluju tako da konstantno traže pažnju od svih kojima su okružene. Tvrde da im je sve teško, a misle da bi trebale da budu lišene svih obaveza i dužnosti i trudnoću koriste kao izgovor za odmaranje i dobijanje onoga što žele.

 

 

Izvor: zena.blic.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

U petak, u 4 popodne sam imala spontani po...
Kada pobacimo, kada izgubimo bebe, nema ništa. Ućutkane smo. Nemamo podršku.
4
Dragana Lecei: Moja porođajna priča
Zamislite, moje godine, sitne sam konstitucije, pa još blizanci. Samo sam rekla onako ne razmišljajući: "Šta ću sad"!
4
Vežbanje u trudnoći?
Da li je dobro svako vežbanje u trudnoći? (engleski video)
3
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
3





Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here