|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

#SAVEYOURSKIN: BREND LA ROCHE-POSAY PODIŽE SVEST O JEDNOM OD KLJUČNIH PITANJA JAVNOG ZDRAVLJA – ZNAČAJ ZAŠTITE OD SUNCA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.6.2021
Sunce nam može biti i najbolji prijatelj i najgori neprijatelj. Najnovija dermatološka saznanja pokazuju da utiče na našu kožu tokom cele godine i da može izazvati prevremeno starenje kože, pigmentacije i oštećenje DNK. Brend La Roche-Posay podiže svest o optimalnoj zaštiti od sunca i pruža efikasna rešenja za svaki tip kože.

image
/11


Beograd, 14. jun 2021.Vodeći dermokozmetički brend preporučen od strane dermatologa širom sveta, La Roche-Posay, organizovao je veliki internacionalni online događaj posvećen zaštiti od sunca koji je okupio brojne svetske stručnjake. Tim povodom, kao pravi aktivisti za zdravlje kože i pioniri kada je reč o zaštiti od sunca, već 27 godina sa prestižnom Anthelios linijom proizvoda pružaju svakoj koži optimalnu zaštitu. Ovoga puta, idu korak dalje, te  postavljajući tri ključna cilja: podizanje svesti o svim efektima sunčevog zračenja na koži, pružanje najnovijih dermatoloških znanja i rešenja koja pomažu ljudima da se bolje zaštite i spreče rak kože. Zajedno sa vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima, Brend je otkrio nove publikacije o fotozaštiti, koje pokazuju da je neophodno da zaštita od sunca bude prilagođena svakom fototipu kože, kao i problemu poput akni, ekcema, alergije ili osetljive kože.

 

 

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE I PODELITE O ZAŠTITI OD SUNCA:

  Iako sunce ima svoje dobre strane, ipak, one može izazvati brojne problem sa kožom, te je u današnje vreme     neophodno podići svest o uticaju sunčevog zračenja, ali i objasniti sve njegove uticaje:

  - 95% UV zraka koji dopiru do Zemlje su UVA[1], za razliku od UVB koji su odgovorni za opekotine, UVA zraci su   odgovorni za starenje kože, hiperpigmentaciju i oštec´enje DNK

  - 365 dana u godini UVA zraci su prisutni tokom cele godine i mogu da prolaze kroz oblake i prozore

  - 80% znakova starenja (pigmentacija i bore) nastaju usled izlaganja UV zračenju[2]

  - 5 ili više slučajeva plikova od opekotina od sunca nastaju tokom detinjstva i adolescencije čime se za 80%   pospešuje rizik od nastanka raka kože[3]

  - 50% više slučajeva melanoma, najsmrtonosnijeg oblika karcinoma, tokom poslednje decenije[4]

  - 99% melanoma su izlečivi ukoliko se otkriju na vreme [5]

 

 

ANTHELIOS LINIJA – ZAŠTITA ZA KOŽU KAO NIKAD DO SADA

 

Čuvena Anthelios linija je prvi, vodeći dermokozmetički asortiman za sunčanje širom sveta, koji preporučuje preko 60 000 dermatologa. Nudi inovativne teksture i efikasne formule za sve tipove kože i koje su bezbedne za našu kožu, ali i planetu. Izdvajamo tri must have proizvoda ovog leta:

 

 

 

 

 

#1 INVISIBLE FLUID – MOĆ NETLOCK TEHNOLOGIJE

Iako su brojke i dalje niske, sve više ljudi je svesno negativnog uticaja svakodnevnog izlaganja suncu na koži i želi da koristi dnevnu zaštitu od sunca. Zahvaljujući inovativnoj Netlock tehnologiji, Anthelios Invisible Fluid SPF50+ pruža kombinaciju ultra visoke UV zaštite i teksture koja je izuzetno lagana, vodootporna, otporna na znojenje i pesak. Savršen je za svakodnevnu upotrebu, pa čak i kada je UV zračenje visoko, a dodatno je pogodan za sve tipove kože.

 

 

 

 

 

#2 AGE CORRECT – ZAŠTITA OD SUNCA I NEGA U JEDNOM

 Da bi zaštitio našu kožu, brend La Roche-Posay pomera granice i predstavlja inovaciju za zaštitu od sunca – Anthelios Age-Correct SPF 50, kompleks koji deluje protiv UVA i UVB zračenja i efikasno ublažava znakove starenja nakon samo četiri nedelje. U pitanju je dnevna anti-aging fotozaštita sa efikasnim sastojcima kao što su hijaluronska i LHA kiselina, PHE-resorcinol, niacinamid, glicerin i termalna izvorska voda La Roche-Posay.

 

 

 

#3 ECO-OSVEŠĆEN – POGODAN ZA VAŠU KOŽU I ZA PLANETU

Pokrenut kao pilot u Francuskoj prošlog leta, novi ekološki-osvešćen Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion SPF50+ i Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion SPF30 sa minimalnim brojem sastojaka pruža visoku efikasnost, a prikladan je i za osetljivu kožu  kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu,  konačno je lansiran na globalnom nivou. Koristec´i najnoviju tehnologiju zaštite od sunca, ovo je ujedno i prva kartonska tuba koja sadrži 45 odsto manje plastike u poređenju sa prosečnom plastičnom tubom. Sa ciljem da podihne svest o ekologiji, Brend ima u planu da do 2025. godine smanji upotrebu plastike za 70 odsto, a do 2030. godine čak za 100 odsto.

 

Pozivamo vas da se pridružite svetskom #LaRochePosay pokretu na društvenim mrežama pod nazivom #SAVEYOURSKIN i da na svoj način doprinesete širenju svesti o jednoj od najvažnijih tema današnjice, te da pažljivim odabirom zaštite od sunca, ali i odgovornim sunčanjem pokažete da boravak na otvorenom u svako doba godine može biti pravo bezbrižno uživanje. Zaštite sebe i one koje volite! 

 

 


Uz pomoć brenda La Roche-Posay odlučili smo da proslavimo početak leta!

Obradovaćemo na forumu 2 Ringerajina korisnikakoji će osvojiti po jedan paket proizvoda, svaki sadrži:

 

1. Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion SPF50+ 

(family pack, 250 ml)
  • Vrlo visoka zaštita od UVA zračenja prihvatljivija za životnu sredinu


2. Toleriane Sensitive kremu za lice, 40 ml koja obezbeđuje prebiotičku hidratantnu negu za osetljivu kožu.

  • 48 sati hidratacije. 
  • Obnavlja i štiti barijeru kože.
  • Intenzivno umiruje. Smiruje i smanjuje iritaciju kože.

 


 

Za više informacija o proizvodima Anthelios Invisible Fluid, Anthelios Age-Correct i Anthelios Eco Milk posetite zvanični sajt brenda La Roche-Posay.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezan...
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela
6
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here