|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Čuvar zdravog stomaka i saputnik kroz letnje avanture - Enterosgel®

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.6.2022
Postoji jednostavno rešenje za čišćenje, lečenje i opšte jačanje otpornosti organizma, koje će vam omogućiti da uživate u letu, odmoru i putovanjima sa porodicom, bez brige i neželjenih tegoba.

image
Uživajte u letu, odmoru i putovanjima sa porodicom, bez brige i neželjenih tegoba. Family vacation photo created by freepik - www.freepik.com
/11



Creva, kao deo gastrointenstinalnog trakta, predstavljaju najveću površinu našeg tela koja je u kontaktu sa spoljnom sredinom.

Da li ste znali da je površina crevne sluznice oko 400m2?

Sve što unesemo u naš organizam, hrana, piće ali i toksini, alergeni, bakterije, virusi su prvo u kontaktu sa zidom creva. Ponekad se ove materije lepe za zid creva i ometaju da sluznica creva „ radi“ kako treba. Štetni produkti iz creva dospevaju u krvotok, i izazivaju razne upalne reakcije i poremećaje lokalno ali i na udaljenim organima.

Sve ovo se manifestuje različitim reakcijama a one koje načešće iskusimo i primetimo su dijareje odnosno prolivi.


Kako sprečiti i kako lečiti ova stanja?

Važan korak na putu do oporavka, dobrog zdravlja i dugovečnosti je detoksikacija – uklanjanje štetnih materija, toksina i mikoorganizama koji uzrokuju bolesti organa za varenje ali indirektno i drugih organa u našem telu.



Enterosgel® je medicinsko sredstvo sa ulogom „pametnog sunđera“. Porozna struktura ovog jedinjenja omogućava mu da na svoju površinu veže štetne materije i ukloni ih iz tela stolicom.


Ima ulogu uklanjanja mikroorganizama (bakterija i virusa), različitih toksina, alergena i drugih štetnih materija. Zahvaljujući svojoj strukturi deluje selektivno , i „dobre“ materije ostavlja da ih organizam iskoristi. Enterosgel je sigurna i učinkovita metoda, primjenjiva kod raznih bolesti, naročito dijareja, tj.proliva. Ima veliku moć adsorpcije, siguran je i netoksičan. Mogu ga koristiti deca i odrasli, trudnice i dojilje. Ukoliko se tokom trudnoće ili dojenja ne osećate dobro preporučuje se savetovanje sa Vašim lekarom.

 

 

 

Primena Enterosgela se preporučuje već kod uočavanja prvih simptoma bolesti. Uzima se oralno 1-2 sata pre ili posle obroka, uz čašu vode ili rastopljeno u pola čaše vode. Enterosgel je gel bez boje, ukusa i mirisa. Ne sadrži gluten, šećer, zaslađivače, laktozu, arome, masti, niti konzervanse. Ne sadrži sastojke životinjskog porekla, pa je takođe pogodan za vegetarijance i vegane.

 

 

Može se primjenjivati i u kombinaciji s drugim oblicima lečenja.

 

Neka ovog leta Enterosgel bude čuvar Vašeg stomaka i saputnik kroz letnje avanture.

 

 

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ruzmarin, više od začina
Ruzmarin (lat' Rosmarinus officinalis) je višegodišnja lekovita i začinska biljka iz porodice usnatica.
3
Oporavite telo od novogodišnje trpeze i umora
Masnu, prženu i začinjenu hranu treba zameniti laganijim obrocima, a kroz proces oporavka tela doći će i do topljenja na...
3
Sve o vakcini protiv raka grlića materice
Vakcina protiv raka grlića materice prvi put je u svetu predstavljena pre nekoliko godina, a kod nas registrovana u avgu...
3
Pitali smo doktora: Nadutost
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi varenja, stomačnih problema i probiotika kao re...
3





Vitamini i aktivnost najbolji za imunitet
U periodu smene toplog i hladnog vremena, organizam ima više potreba. Ako obratite pažnju na hranu koju jedete i stil ži...
Kegelove vežbe i baš sve što treba da znat...
Kegelove vežbe su vežbe za pubične mišiće koji mogu da oslabe tokom trudnoće i porođaja, menopauze ili zbog prekomerne t...



Anketa

Menstrualni ciklus nakon pobacaja
JAmy

Nakon pobacaja moji menstrualni ciklusi su...

regularni kao i prije pobacaja (50%)

neregularni kao i prije pobacaja (5%)

potpuno poremeceni a bili su normalni prije pobacaja (7%)

doveli se u red (10%)

blago poremeceni ali u granicama podnosljivog (12%)

redovni ali izmijenjenog trajanja (17%)


Ukupan broj glasova: 42

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here