|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
2011. na pragu, predvečerje 2010. zimaaaaaaa; na mesto sastanka pristižu dame sa Ringeraje i u Beogradu i u Novom Sadu. Mame stižu sa svojim malenima, neke sa tatama, nekoliko njih bez dečice ali svi sa Ringerajom u srcu.
Ključne reči:

image
/231


 

Ona nas veže i po njoj se prepoznajemo. Mnoge od nas prvi put se vide, zovemo se po nickovima tako nam najlakšeJ. Gledamo se u početku čudno ali polako shvatamo - pa mi se već dobro, dobro znamo; toliko smo reči, rečenica razmenile na Ringeraji, bile tu kada je nekoj od nas bio potreban savet, podrška, pomoć, topla reč; radovale se zajedno; sada smo tu, upoznajemo se uživo, a toliko toga već znamo jedne o drugima, toliko smo toga već proživele zajedno. Uzbuđene smo..... ja razmišljam u sebi - to su moje drage, drage devojke sa Ringeraje. Srce mi je puno*** I žurka počinje...

 

Hvala svima koji su bili i ulepšali ovo veče svojom lepotom, pozitivnom energijom i dečijim smehom. Preuzeli smo vaše citate i slike i napravili jedan divan kolaž!

 

I polako, došao je kraj još jednom predivnom RR druženju; ostaje nam samo da se radujemo sledećem a u međuvremenu VIDIMO SE I DRUŽIMO SE NA NAŠOJ RINGERAJI!!!

 

SREĆNA VAM NOVA 2011!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.
Ringerajin Deda Mraz 2017. u Beogradu
photo
Koliko je Ringerajin Deda Mraz postao tradicionalno druženje u fenomenalnoj igraonici Kamičak, pokazuje broj okupljenih...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here