|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

JESEN na Ringeraji & SJAJNE NAGRADE!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 12.10.2017
Sa kapljicama kiše na Ringeraju stižu i neka lepa iznenađenja. Naši dragi prijatelji/sponzori obradovaće vredne Ringerajine korisnike divnim nagradama. Takmičenje traje od 16.10. do 12.11.2017. (zaključno sa 12.11.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

image
/11


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?


Potrebno je da osvojite što veći broj bodova, a evo i koje aktivnosti na portalu Ringeraja vam donose bodove (pored svake aktivnosti je naveden broj bodova koje data aktivnost donosi):

1. Registracija na portal donosi 20 bodova

2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova

3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova

4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova

5. Pisanje komentara ispod teksta na portalu (Facebook Comments Plugin ispod teksta na portalu, NE na Ringeraja Facebook stranici) donosi 10 bodova

6. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda

7. Like/Recommend na tekst ili temu na forumu donosi 10 bodova

8. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

9. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

10. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova


 

Broj bodova koje ste osvojili kao i plasman najbolje plasiranih učesnika možete proveriti u svakom trenutku na posebnoj stranici OVDE

 



Pogledajte nagrade kojima će sponzori obradovati najuspešnije Ringerajce!


Biće podeljeno ukupno 37 nagrada: glavne i dnevne!

 

  • Glavne nagrade ( 9 ukupno)

Glavne nagrade se dodeljuju takmičarima koji su sakupili najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom svih 28 dana takmičenja. Nagrađuje se 9 takmičara. Svaki od njih dobija po jednu glavnu nagradu.

 



ZA SAVRŠENO GLATKU KOŽU - Lycia trake za depilaciju

Neželjenih dlačica rešićete se jednostavno i brzo uz pomoć Lycia traka i krema za depilaciju, i to u kućnim uslovima.

Trake za depilaciju lica kao i trake za depilaciju ruku i nogu iz linije Nežan dodir mogu se naći u pakovanjima od 20 komada. Sadrže ekstrakt nevena, koji ima umirujuća i ublažavajuća svojstva, i vosak obogaćen titanijum dioksidom, koji omogućava lakšu depilaciju I dugotrajnije rezultate.

 

Trake iz linije Savršen dodir sa pčelinjim voskom obogaćene su prirodnim uljem jojobe, koje ima hranljiva i umirujuća svojstva. Namenjene su normalnoj koži i obuhvataju trake za depilaciju lica, trake za depilaciju ruku i nogu i trake za depilaciju pazuha i bikinizone. Sve tri vrste mogu se kupiti u pakovanjima od 20 komada.

Prirodni dodir trake za depilaciju sa 100 posto prirodnim voskom I blagim biljnim mirisom namenjene su svim tipovima kože. Mogu se naći u pakovanjima od 20 komada i to kao trake za depilaciju lica i trake za depilaciju ruku i nogu.

Novo u ponudi brenda Lycia su dezodoransi koji pružaju idealnu zaštitu za kožu čak i nakon depilacije.

 

LYCIA poklanja 7 LYCIA paketa, a u svakom se nalaze sledeći proizvodi:

1. Lycia dezodorans Daily care 150ml

2. Lycia Savršen dodir trake za depilaciju pazuha i bikini zone 20kom.

3. Lycia Nežan dodir trake za depilaciju lica 20kom.

4. Lycia Savršen dodir trake za depilaciju ruku i nogu 20kom.

 


 

 

 

Iza brenda "Berkesel“ stoje dve sestre bliznakinje Ildiko i Gabriela. U njihovoj ulici, već više od 6 godina nastaju najdivnije torbe, tašne, novčanici i nakit stvoreni vrednim rukama ovih dama, koje kroz dizajn žive i izražavaju svoju ljubav prema prirodi i stvaranju. Osim unikatnog nakita u ponudi njihovog brenda su i originalne torbe od eko i prirodne kože, a poseta njihove Facebook stranice i Instagram profila će vas verujemo, baš kao i nas, ostaviti bez daha.

 "Berkesel“ poklanja ranac i novčanik



Ranac je izrađen od čvrstog "jeans" materijala u kombinaciji sa eko kožom. Vezuje se na učkur, a preklop se zatvara sa magnetnim kopčama koje se nalaze ispod šnala. Dimenzije su oko 37x33cm.

Novčanik je dimenzija 18,5x10 cm, sa 3 pregrade unutra, cibzar džepom za sitne novce i 4 mesta za kartice.

 



 

  • Dnevne nagrade (28 ukupno, raspoređeno po danima):

Svakog dana takmičenja biće nagrađen po 1 takmičar sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu nagradu.


  • Propolis Books  je dečji izdavač kreativnih, edukativnih, nesvakidašnjih i smešnih knjiga kojem je jako važno da deca, čitajući, nauče da misle svojom glavom. Knjige su važan deo svačijeg detinjstva, baš kao i igra. Zato se mi igramo, čitajući.

 

Propolis Books poklanja 3 knjige

 

Ostrvski Meda sve gleda, Henrika Anderson, Kristel Rens

Knjiga za mlađu decu i zajednička čitanja sa roditeljima, koja slavi porodičnu toplinu ispričana iz vizure plišanog mede. Meda je godinama čamio zaboravljen na polici, stešnjen između fudbalske lopte i knjige
koju je nebrojeno puta pročitao. Živeo je od uspomena, gutajući prašinu. Njegov najbolji prijatelj Bendžamin napunio je deset godina I više se ne igra sa njim, a beba Edi još nije otkrila da on postoji. A
onda, jednog jutra, na Bendžaminov deseti rođendan, porodica ulazi sa deset svećica pobodenih u parče dinje i Meda saznaje da se na letovanje ide u zemlju gde sunce sija jače, i voće miriše drukčije – u
Francusku i da ide i on.

 

 

 


 

 

 

Hoćeš li da se igramo? Klaudija Porta

Igra je nemerljivo važna u životu svakog od nas i ovo je knjiga o tome. Ali i o putu za pronalaženje sreće unutar nas samih. U njoj ćete, takođe, pronaći mnoštvo uputstava kako da napravite igračku za dete i sa njim, kako da unesete dašak prirode u kuću i kako da postanete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete, ali ste se negde usput zagubili u gužvi nepotrebnih stimulansa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ogledalo gospodina Grimsa, Dorota Terakovska

Jedna od najpriznatijih poljskih fantastičnih priča za decu. Naizgled namenjena starijoj deci, ona zapravo nema ograničenje u godinama, jer priča o univerzalnim vrednostima i o lošim pojavama koje se mogu desiti uvek i svuda: žudnji za moći, uništavanju prirode, mešanje u prirodni poredak stvari, ali i o snazi neprolazne nade da se lose stvari uvek mogu ispraviti i o razlikama dečjeg i odraslog pogleda na svet.

Nagrade:

- nagrada dečjeg žirija za knjigu godine

- ,,Mali dongi", nagrada poljske sekcije IBBY za 1995.

-  bestseler godine na takmičenju ,,Dečji svet", 1995. godine

 

 

 


  • Edukativne igračke "Feltro-učimo kroz igru" nastale su kroz ideju autorke istih, Tamare Vučković, da svom detetu pruži drugačiju, praktičnu igračku sa kojom će moći da se igra, a ujedno nešto i nauči.

Feltro igračke su namenjene deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. U želji da se neguje stari zanat, interaktivne tihe knjige, društvene igre, setovi "Uradi sam" i aktivne kocke napravljene su isključivo ručno pomoću igle i konca, od potpuno prirodnog materijala filca, tj. presovane vune.

Feltro-učimo kroz igru poklanja 3 edukativne igračke

 

 

1. Edukativna kocka-zvečka, namenjena je deci od šest meseci do dve godine. Svaka stranica kocke je posebna celina i novi izazov za radoznale prstiće. Igrajući se kockom dete razvija maštu, logiku, koncentraciju i finu motoriku. Kocka je veoma lagana, pa je pogodna za duža putovanja, čekanja u redovima i čekaonicama. Dimenzije kocke su 10×10cm

 


2. 3D životinje, namenjene su deci od 3 do 7 godina. Sklapajući 3D životinje dete razvija preciznost i logiku. Životinjicama se deca mogu igrati individualno ili u grupi. Igrajući se 3D životinjama deca svakog dana smišljaju nove avanture za svoje filcane drugare i tako razvijaju maštu koja je veoma bitna za razvoju svakog deteta.

 

 

3. Igra memorije namenjena je malo starijoj deci. Kao što sam naziv kaže, igrajući se, deca kroz igru uče, razvijaju moždane vijugice, koncentraciju i pamćenje. Ova edukativna igrica namenjena je deci uzrasta 4+. Može se igrati individualno, ali je svakako zanimljivija u društvu. Dimenzije polja su 5×5cm

 




Prvobitna ideja je bila: svojom rukom izraditi igračku i tako uvek imati spreman rođendanski poklon za naše male rođake ili prijatelje. Ispostavilo se da je heklanje "zarazno" i da ima mnogo ljudi, sličnih nama, koji se dive posebnim poklonima koje ne mogu kupiti u prodavnici. Zahvaljujući našoj pažnji i poštovanju svakog kupca, imamo zadovoljne mališane za koje je mama, tetka ili kuma odabrala igračku koja "prenosi dobru energiju", koja postane veran saputnik i drugarica ili drug pored koga se lepše sanja. A mame ne treba da brinu za kvalitet, bezbednost i higijenu (boje su postojane, pranje je moguće na 40 stepeni).

 


Vesele heklice poklanjaju 4 lutke:

1. Iskra

2. Meda

3. Žirafa

4. Zeka

 

 

 


  • Knjižare "Papirna krila" su brend kompanije Giunti knjižare d.o.o koje možete naći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Požarevcu, Pirotu, Kragujevcu. Naš asortiman trenutno broji preko 20.000 naslova od dečijih bojanki, slikovnica, enciklopedija, mozgalica, iskakalica kao i mnogih drugih zabavnih i edukativnih knjiga za sve uzraste i godine. U našim knjižarama ćete pronaći didaktičke igračke, slagalice, eko kocke, makete i druge zanimacije koje oblikuju i razvijaju sposobnosti, veštine i logičko razmišljanje kod dece.

"Papirna krila" poklanjaju 5 kompleta knjiga:

Komplet 1

Priručnik za provod u prirodi + „Đulija“ - Zveva Kazati Modinjani


Komplet 2

Danas ja kuvam + “Evgenija Hajden” - Marija Miketić


Komplet 3

Priručnik za igre u kući + “Ishod Naših Dana” - Isabel Aljende


Komplet 4

Priručnik za igre na otvorenom + “Kad Se Zec Zvao Bog “ - Sara Vinman


Komplet 5

Priručnik za igre na otvorenom + “Ostrvo” – Viktorija Hislop

 

 

 

 

 Priručnik za provod u prirodi

Vodimo vas u jednu divnu avanturu, lepu, veselu i, pre svega, zdravu! Zato, za početak, pakujemo rančeve, uzimamo kompas i kartu, i učimo da koristimo šator i vreću za spavanje, a možda i ležaljku za ljuljanje.

Mnoge veštine i znanja su nam potrebni za uspešno snalaženje u našem novom okruženju, važno je naći i prepoznati prirodna skloništa, napraviti zaklon od drveta, grana i lišća ili, što da ne, i na drvetu! A u tom magičnom svetu, tako "normalno prirodnom", a opet toliko dalekom od našeg svakodnevnog života, uživaćemo u cvrkutu ptica pevačica i rici jelena, ukoliko budemo imali dovoljno strpljenja i umeća da ih sačekamo.

 

 

 

 

Priručnik za igre u kući

Ko kaže da je u kući dosadno? Napolju je kiša ili strašno loše vreme, zima je i rano pada mrak, red je da mala pauza začas prekine zajedničko učenje ili se prosto skupilo društvo kod nekoga – razloga ima bezbroj, ali je najvažnije snaći se I uživati u trenutnim okolnostima. Zato, pravac na žurku!

 

  

 

 

 

 


 

Danas ja kuvam

Egzotični i tradicionalni ukusi, šarm nacionalnih kuhinja i neprevaziđene pice i špageti san su svakog dečjeg srca, a pogotovu stomaka. Naš priručnik pomaže da svako dete postane mali veliki kuvar, pravi majstor ukusnih obroka.

 

 

 

 

 


 


 

Priručnik za igre na otvorenom

Naša knjiga nudi pregršt ideja i predloga, koji će i od najobičnijeg dvorišta, livade ili parkića napraviti poprište neviđene žurke i jurnjave! Od klasičnih igrica sa loptama, klikerima i štapovima, preko trka i trčanja uzduž i popreko, pa sve do pravljenja raznoraznih koliba i kućica.

 

 

 

 

 


 

„Đulija“ - Zveva Kazati Modinjani

Ona je priznata spisateljica, on čuveni hirurg. Iza sebe su ostavili sasvim drugačije životne puteve, obeležene žrtvovanjem, uspesima i promšajima. Osećanje koje ih vezuje ublažava gorčinu, ali sablast jezive bolesti i jedna nepravedna optužba razbili su njihov san koji će morati ponovo da stvore po cenu iscrpljujuće bitke. Prepun preokreta, romantičan i dirljiv roman o ljubavi i nežnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Evgenija Hajden” - Marija Miketić

Na raskršću vekova, između Beograda, varošice Sveti Ahilije, raskošne palate austrougarskog cara Franca Jozefa i rezidencije kralja Milana Obrenovića - stao je sav život Evgenije Hajden, od rođenja obeležen strašću i zlom kobi. Noseći sve odlike femme fatale, Evgenija pleni vanvremenskom lepotom, opčinjava i satire sve koji joj se nađu na putu, ali i sebe samu - silovitom ali zabranjenom ljubavlju prema Milanu Obrenoviću. Otkupivši život svog brata i postavši dvorska metresa i kockarski ulog, Evgenija Hajden nas uvodi u mračni svet dvorskih intriga i skandala, svedočeći o ceni greha i iščekivanju sreće, o iskupljivanju savesti i raskolu razuma i srca...

 

 


 

  “Ishod Naših Dana” - Isabel Aljende 

Na stranicama ove knjige, Isabel Aljende veoma iskreno pripoveda poslednji period svog života i života svoje nesvakidašnje porodice u Kaliforniji, u jednoj otvorenoj kući, punoj ljudi i književnih likova, zaštićenoj jednim duhom: izgubljenih ćerki, unuka i knjiga koje se rađaju, uspeha i bolova, putovanja u svet zavisnosti i onih drugih, do dalekih mesta na planeti u potrazi za inspiracijom, zajedno sa razvodima, susretima, ljubavima, rastancima, krizama u vezi i pomirenjima. To je, takođe, priča o ljubavi zrelog muškarca i zrele žene, koji su zajedno prošli kroz mnoge teškoće, ne gubeći usput ni strast ni humor, i o jednoj savremenoj porodici, rastrgnutoj konfliktima ali i složnoj i, uprkos svemu, ujedinjenoj ljubavlju i odlučnošću da nastavi dalje. To je porodica koju otkrivamo u romanu Paula i koja potiče od likova iz romana Kuća duhova.

 

 

 



“Kad Se Zec Zvao Bog “ - Sara Vinman

Kad se zec zvao Bog očaravajući je portret detinjstva, ekscentričnosti, mračnije strane ljubavi i seksa, uticaja i moći porodičnih veza, gubitka i života. Sara Vinman je svojim toplim, nežnim i umiljatim glasom uspela da nas navede da se smejemo naglas, a ponekad i zaplačemo, dok pratimo sudbinu jedne generacije.

 

 

 

 

 

 

 

“Ostrvo” – Viktorija Hislop

Aleksis Filding je čvrsta u odluci da sazna nešto više o prošlosti svoje majke, koja o tome nikada nije govorila. Majčina porodica je sa Krita, čarobnog ostrva već hiljadama godina usidrenog u magiji Sredozemlja. Uprkos svoj lepoti i raskoši, Krit čuva mnoge tajne, a najstrašnije su one sa Spinalonge, kamenog ostrvceta pored božanstvenog gradića Agios Nikolaos.

 

 


 

 

 

  • Iza brenda Takta Art Jewelry se krije umetnički nakit i aksesoari po kolekcijama koje Tanja Fačara izrađuje ručno sa puno ljubavi, a najznačajnije i autorske kolekcije jesu "Butterfly collection" i "Alhemičar".


Butterfly je kolekcija od prirodne kože sa motivima leptira.

Alhemičar je kolekcija od srebra 99% čistoće, izrađena posebnom tehnikom, od čuvene srebrne gline (Art Clay Silver), nakon obrade se dobije srebro 999. Više o tome možete pročitati na sajtu http://www.takta.rs/.

Osim što pravi nakit, Tanja veliki mir pronalazi u pisanju a ogromnu spoznaju sebe je pronašla upravo u napisanoj reči.



Takta Art Jewelry poklanja ogrlicu i minđuše:

1. Ogrlica je od filca iz kolekcije Ime ruže, cvetne kolekcije inspirisane ružama. Kolekcija je ujedno i nežna i divlja. Materijal koji je korišćen je vodootporan tako da može da se nosi leti na moru. Svaka ogrlica je ručno izrađena sa puno ljubavi i pažnje i unikatna. Ova kolekcija je autorska.

 

2. Minđuše su iz kolekcije Fancy, kolekcije sa mnoštvom različitih elemenata.

 


 

 

  • Nakit Hand made jewelry by Ivana Govedarica je unikatni, ručno rađen nakit od najrazličitijih materijala (kristal, poludrago kamenje, staklo, akrilne, metal, saten, pliš...), koji prati aktuelne modne trendove. Sve Vaše ideje i zamisli mogu da se pretvore u jedinstveni komad nakita izrađen vrlo pažljivo samo za Vas.

 

Ono što je važno posebno naglasiti je da se za izradu nakita koriste isključivo elementi od antialergijskog čelika (lančići, kopče, alke...) čime se izbegava moguća alergijska reakcija, kao i gubljenje na kvalitetu nakita usled tamnjenja i rđanja istog.

Ivana se uvek trudi da bude drugačija, počela je da radi i obuke izrade nakita, za sada samo u Novom Sadu. Nakit i stil su prepoznatljivi, od nedavno mogu da se kupe i u Beogradu u Concept Story Lovely Kneza Miloša 19.

Hand made jewelry by Ivana Govedarica poklanja jednu ogrlicu.

 

 


 

 

 

  • TOFT STUDIO je dizajnerska kuća osnovana 2013. posvećena kreiranju i proizvodnji dečijih igračaka od ekoloških i prirodnih materijala, posebno od drveta.

Poklanjaju za 3 Ringerajina korisnika po komplet Kockica Pričalica

Pet kockica - trideset motiva – beskonačno mnogo priča.

Igra koja pomaže deci da prošire rečnik i da u punoj meri razviju jezičku kreativnost i veštinu izražavanja.

Zasnovana na Montesori metodi i namenjena deci svih uzrasta.

 

 

 

 

  • Radionica "Hrabri krojač" ulepšava domove praktičnim korpama za odlaganje igračaka, modernog dizajna, domaće proizvodnje!

"Hrabri krojač"  poklanja vam poklanja po jednu Cool korpu za cool klince - originalnu platnenu korpu za igračke, za 2 Ringerajina korisnika.

Velike su zapremine, lako rešavaju problem razbacanih igračaka. Kvalitetne i izdržljive, svojim dizajnom lako se uklapaju u dečije i dnevne sobe, igraonice i vrtiće. Visine su 60 cm, prečnika 46 cm i imaju praktične ručke sa strane, postava je od 100% pamuka. Mogu se prati u mašini na 40 stepeni. Savršene su kao poklon za dečije rođendane!

 

 

 

 

  • NaIvin kreativni kutak je mestašce u kojem svako može pronaći po neki detalj baš za sebe! Bilo da je reč o unikatnom nakitu, ili detaljima koji oplemenjuju prostor. Kada se jednom uselimo u kuću ili stan, unesemo nameštaj, posao tek počinje.

Bilo da je u pitanju dekoracija zidova ili uređenje sitnica, svakako su detalji ti koji daju lični pečat našem domu. Ili nam se posle nekog perioda javi onaj osećaj teskobe kada svakodnevno gledamo isti raspored i iste predmete po kući. Međutim, zaustavlja nas nedostatak kreativnosti i velike svote novca.



NaIvin kreativni kutak poklanja Staklenu kuglu sa bebicom, personalizovan, unikatan poklon za rođendane, babinje, krštenja...

 


 

 

 

 

 

 

 

  • MIMI Jastučići - radionica za izradu unikatnih jastuka, detalja i sitnica je brend nastao sa željom da deci na lice izmami osmehe.

Jastuci se izrađuju od materijala sličnom plišu koji je veoma čvrst I otporan na česta pranja a pune se silikonskim kuglicama. Rade se po porudžbini, i svaki je unikatan. Drugačiji, specifični, originalni I jedinstveni, svakako su upečatljiv detalj koji oplemenjuje prostor, a kako se najčešće izrađuju za najmlađe, postaju neizostavni kada mališani tonu u san sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, bajki, priča...


MIMI Jastučići poklanjaju 2 jastuka:

Veliki brkovi za male momke, 25cm x 65cm

Oblak, 35cm x 55cm

 

 

 

 

  • KREATIVNI STUDIO kvART je mesto u kome su objedinjene sve oblasti savremene vizuelne komunikacije. Studio je osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „IZ KRUGA – BEOGRAD“ sa ciljem da se na kreativan način ispuni misija i podrži rad organizacije.

Studio pruža usluge iz oblasti grafičkog  dizajna, ilustracije I sublimacione štampe.

Naši proizvodi su dostupni na našem sajtu http://www.kvart-doo.com/,
kao i na Fb strani. https://www.facebook.com/KVART-1435634563335436/

 

 

KREATIVNI STUDIO kvART poklanja  dečije majice:

 

1. Majica 100% pamuk. Veličina: 6 (šestica, za uzrast od 6 godina)

2. Majica 100% pamuk. Veličina: 4 (četvorka, za uzrast od 4 godine)

 

 

 


* Raspored glavnih nagrada:

 

1. LYCIA paket

2. LYCIA paket

3. LYCIA paket

4. LYCIA paket

5. LYCIA paket

6. LYCIA paket

7. LYCIA paket

8. Berkesel ranac

9. Berkesel novčanik

 

 

 

* Raspored dnevnih nagrada:

 

16.10. Propolis knjiga - Ostrvski Meda sve gleda, Henrika Anderson, Kristel Rens
17.10. Feltro-učimo kroz igru, Edukativna kocka-zvečka
18.10. Vesele heklice - Iskra
19.10. Takta Art Jewelry ogrlica
20.10. Papirna krila - Priručnik za provod u prirodi + „Đulija“ - Zveva Kazati Modinjani
21.10. Komplet Kockica Pričalica
22.10. Hrabri krojač korpa Betmen
23.10. NaIvin kreativni kutak Staklena kugla sa bebicom
24.10. Vesele heklice - Zeka
25.10. KREATIVNI STUDIO kvART Majica 100% pamuk. Veličina: 6
26.10. Propolis knjiga - Hoćeš li da se igramo? Klaudija Porta
27.10. Hand made jewelry by Ivana Govedarica ogrlica
28.10. Feltro-učimo kroz igru, 3D životinje
29.10. Papirna krila - Danas ja kuvam + “Evgenija Hajden” - Marija Miketić
30.10. Komplet Kockica Pričalica
31.10. Vesele heklice - Meda
1.11. MIMI Jastučići jastuk Veliki brkovi
2.11. Hrabri krojač korpa Bubamara
3.11. Papirna krila - Priručnik za igre u kući + “Ishod Naših Dana” - Isabel Aljende
4.11. Takta Art Jewelry minđuše
5.11. Vesele heklice - Žirafa
6.11.  Propolis knjiga - Ogledalo gospodina Grimsa, Dorota Terakovska
7.11. KREATIVNI STUDIO kvART Majica 100% pamuk. Veličina: 4
8.11. Papirna krila - Priručnik za igre na otvorenom + “Kad Se Zec Zvao Bog “ - Sara Vinman
9.11. Feltro-učimo kroz igru, Igra memorije
10.11. MIMI Jastučići jastuk Oblak
11.11. Komplet Kockica Pričalica
12.11. Papirna krila - Priručnik za igre na otvorenom + “Ostrvo” – Viktorija Hislop

 

 

Nesquik asortiman u Srbiji obuhvata žitarice za doručak i instant kakao napitak. Nesquik žitarice za doručak su jedan od najvećih svetskih brendova žitarica za decu i zahvaljujući hrskavim žitnim kuglicama sa ukusom čokolade, obogaćenih sa sedam vitamina, gvožđem i kalcijumom, predstavljaju idealan obrok za decu. Nesquik OPTI-START instant kakao napitak sadrži odabrane vitamine i minerale koji nadopunjuju hranljivu vrednost mleka, kao što su vitamin D koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece, gvožđe koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece i cink.

 

Rezultati globalnog istraživanja koje je u pet država na dva kontinenta sprovela robna marka Nesquik kompanije Nestlé pokazuju da gotovo svi roditelji, čak 98 odsto njih, veruje da je kreativnost važna za razvoj njihove dece. Ukoliko niste znali, u proseku, sa pet godina starosti u toku jednog dana uključujemo se u kreativne zadatke 98 puta, smejemo 113 puta i postavimo 65 pitanja, dok do 44. godine, brojke padaju na samo dva kreativna zadatka dnevno, 11 smejanja i šest postavljanja pitanja. Osvojite Nesquik paket i probudite dečiju kreativnost, ali i Vašu!

Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2
Intervju:Julijana Vasileska, direktor Ring...
Julijana Vasileska nam priča intimnu priču o Ringeraja.mk projektu. Kako je makedonska Ringeraja postala neprikosnoveni ...
2





Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
CAKE FACTORY POKLANJA TORTU NA RINGERAJI!
Ringerajine mame imaju priliku da osvoje sjajnu Cake factory rođendansku tortu prema svom izboru, za svog princa ili pri...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here