|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pravim slike baka i deka sa njihovim unucima jer mene niko sa njima nije fotografisao

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.11.2022
Kada se osvrnem na sve moje porodične foto-albume, ne vidim nijednu sliku sa mojim dedom.

image
Projekat mi je pomogao da na neki način obnovim uspomene iz detinjstva. Foto: Sujata Setia (butnaturalphotography.com)
/11


Sujata Setia je nagrađivani ženski fotograf iz Londona, a specijalizovala se za fotografisanje dece sa dekama i bakama. Njeni su radovi objavljivani u Forbes-u, The Daily Mail-u, Vanity Fair-u itd.


 "Postoje slike sa mamom, tatom, mojim bratom... čak i sa mojim psom i mačkom lutalicom koju smo usvojili... ali nijedna konkretna, sa mojim dekom i mojom bakom. A to su bile dve osobe koje sam najviše volela ... i dalje ih volim, iako odavno nisu sa nama." - izjavila je Sujata


I tako, zakleo sam se da u bilo kom delu sveta budem putovala... pobrinuću se da fotografišem bake i deke ili deke sa njihovim unukama... koliko često zaista stavljamo deke u ram?!
I ne samo da mi je ovaj projekat pomogao da obnovim uspomene iz mog detinjstva na neki način... susret i interakcija sa svim starijim osobama me je zaista toliko naučilo o životu.
Nadam se da vam se neke od ovih slika sviđaju.
  

Zaklela se da će putujući, bilo kojim delom sveta, fotografisati bake i deke sa njihovim unucima. Jer, pita se, koliko često zaista stavljamo naše slike sa bakama i dekama u ram?!

I ne samo da joj je ovaj projekat pomogao da na neki način obnovi uspomene iz svog detinjstva, već su je i susret i interakcija sa starijim osobama toliko naučili o životu.


Njen put je započeo kada je postala majka, i kada je osetila koliko joj zadovoljstva pričinjava fotografisanje ćerkice Ajat (Ayaat).


Toplina kojom zrače njene fotografije nemerljiva je.

 

 

 

 

 

 

Izvor: butnaturalphotography.com                                          


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sjaj i beda komentarisanja porodica sa tro...
Pravo da vam kažem, i sama sam bila iznenađena činjenicom da imam troje dece. Hej, troje, podosta od nekog ko je na poče...
4
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
2
Svaki peti brak u Srbiji završi se razvodom
U Srbiji se broj zaključenih brakova u poslednjih 60 godina prepolovio, a danas se gotovo svaki peti zavši razvodom.
2





7 praktičnih razloga da imate "samo jo...
Roditelji sa četvoro i više dece su najsrećniji. Prema jednoj australijskoj studiji, mame i tate sa velikim porodicama n...
Sjaj i beda komentarisanja porodica sa tro...
Pravo da vam kažem, i sama sam bila iznenađena činjenicom da imam troje dece. Hej, troje, podosta od nekog ko je na poče...



Click Here